Nieuw

Hardline Moslimprediker gaat tekeer tegen openbare urinoirs en zegt dat Allah islamitische mannen zal straffen die ‘terugspatten’ op hun schoenen.

Een hardline moslimprediker heeft verklaard dat Allah elke islamitische man zal straffen die een muurgemonteerde openbare urinoir gebruikt en op zijn schoenen spettert.

Nassim Abdi, van de ultraconservatieve Ahlus Sunnah Wal Jammah Association, heeft de gelovigen van een moskee in Sydney verteld dat zij die zich na het plassen niet goed hebben schoongemaakt ‘in het graf’ gestraft zouden worden.

De in Auburn gevestigde predikant beschuldigde moslimmannen van het imiteren van niet-gelovigen, ook wel bekend als kafirs, door hun privé-onderdelen bloot te leggen bij aan de muur gemonteerde urinoirs in openbare toiletten.

Een persoon die ze gebruikt, plast in het volle zicht van iedereen die komt en gaat, zonder schaamte te midden van de onzuiverheid”, zei hij vorige week aan het einde van een religieuze les van 32 minuten.

Zo kan hij twee schijnbare en verboden handelingen in één akte combineren, waarbij hij zijn privé-onderdelen niet voor anderen verbergt en zich na het plassen niet goed schoonmaakt.

M. Abdi, heeft het eerder zondig verklaard voor een vrouw om seks aan haar echtgenoot te weigeren, en zei dat moslims die verkeerd urineerden hun gebeden ongeldig zouden maken.

Abdi’s aanklacht tegen openbare urinoirs komt twee jaar nadat collega ASWJ-prediker Abdulghani Albaf een boze preek gaf in dezelfde moskee, boven de Bukhari House Islamic Bookstore in Auburn, in het westen van Sydney, over hetzelfde onderwerp.

Elk publiek of elk mannelijk openbaar toilet heeft nu urinoirs waar ze net als dieren opstaan en voor elkaar plassen’, donderde hij.

Wat erger is, is dat we zelfs moslims hebben die deze urinoirs gebruiken.

De heer Abdi, een fundamentalistische soennitische moslim, heeft eerder verklaard dat het zonde is voor de islamitische gelovigen om christenen een zalig kerstfeest te wensen.

Hij heeft ook moslims die hun kinderen in de auto naar muziek laten luisteren en islamitische vrouwen die in het openbaar hun oren lieten zien, veroordeeld.

The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Hardline Moslimprediker gaat tekeer tegen openbare urinoirs en zegt dat Allah islamitische mannen zal straffen die ‘terugspatten’ op hun schoenen.

 1. Duchesne // februari 7, 2019 om 11:21 //

  Kijk, daar kun je wat mee, eentje die zijn eigen kudde zoveel verboden met hel en verdoemenis als beloning oplegt dat ze goed gezien de straat niet meer op mogen.
  Meer !

  Meer van deze “hardliners”, veel meer.

  Verboden te eten in het openbaar, te praten in het openbaar, te kijken naar zondige vrouwen, hun kinderen te laten kijken naar zondige vrouwen….eindelijk een Mislam die ik kan waarderen….

  De nieuwe mode word een Burka voor zowel vrouwen als mannen met een zwart balkje voor het post gat om de zondige wereld niet te zien….Dat balkje voor de ogen van Mislams waren we al gewend van opsporing verzocht op TV en in de krant, dus de kans op herkenning op straat met balkje word vele malen groter…en dus daalt de criminaliteit….winners all around…..

  Like

 2. Dit idee van die meneer heeft ie mogelijk gepikt van mijn buurvrouw, die iedere vent die bij het pissen de bril niet omhoog doet, zodat de meiden droog kunnen zitten, vervloekt met een harde sjanker of de touwtering naar keuze.

  Like

 3. Welke ‘schoenen?’
  Die dragen alleen maar sandalen.
  Ik kan begrijpen dat het niet zo aangenaam is om de spetters van een ander zijn gezeik op je tenen te voelen, maar het ben jij die ervoor kiest om sandalen te dragen en ons te bedwelmen met je stinkvoeten.
  Ga dan op een transgender-wc, daar zijn geen urinoirs.

  Meneer de moslima is bang dat we zijn kleine, besneden pietje gaan zien.

  Like

 4. -“Een persoon die ze gebruikt, plast in het volle zicht van iedereen die komt en gaat, zonder schaamte te midden van de onzuiverheid”, zei hij vorige week aan het einde van een religieuze les van 32 minuten.”
  Hij zou zich eerder druk kunnen maken over andere zaken waar moslims zich aan schuldig maken. Ik ga ze hier niet allemaal opnoemen,

  Like

 5. jennefer // februari 7, 2019 om 18:03 //

  Do you really need this in Europe?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s