Nieuw

George Soros eigen privémuur

Het is niet zo groot als die van de paus, die gebouwd is als bescherming tegen de Moren (moslims), maar op zijn beurt is zijn onderkomen in Katonah ten noorden van New York geriefelijker dan die van de paus. Van Rome via Brussel tot Katonah is de taal van de hypocrisie universeler dan zoveel andere menselijke kwaliteiten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on George Soros eigen privémuur

 1. Arminius // februari 6, 2019 om 15:21 //

  Steeds weer het zelfde liedje met al die dominee’s: “They don’t praktise what they preach”
  Vraag Robje Jetten maar met zijn vliegvakanties!

  Like

 2. Jack vanderVeen // februari 6, 2019 om 18:25 //

  de wereld en alles erop is toch van iedereen. daarom stinkt het hier van de migranten.
  toch wel een beetje vreemd om dit te propageren en dan je eigen krot met een hoge afrastering af te sluiten voor mensen waarvan jij vindt dat ze daar niet horen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s