Nieuw

Echtgenote van ISIS-lid: mijn man was een Turkse legerofficier

Een vrouw uit Turkije onder de vluchtelingen die hun toevlucht zochten bij de SDF in Deir ez-Zor zei dat haar man een hoge officier in het Turkse leger was.

Berna Turkkorkmaz weigerde met camera’s te praten maar zei dat haar man, een Turkse ex-officier en ISIS-lid, tijdens gevechten om het leven kwam. Toen zij door SDF-strijders werd ondervraagd, zei Berna Turkkorkmaz dat de naam van haar man Adem was en dat hij een hoge officier van het Turkse leger was.

Koerdisch Nieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Echtgenote van ISIS-lid: mijn man was een Turkse legerofficier

 1. Duchesne // februari 7, 2019 om 11:41 //

  Isis en Turkije zijn eigenlijk hetzelfde…zonder de VS en Turkije was er nooit een ISIS geweest, en zonder Israel was er geen “burgeroorlog ” geweest in Syrie….

  Ook de oorlogsmisdaden door Turkse troepen worden totaal uit de media gehouden. Dat de NATO leden heeft die moordpartijen organiseren die tegen alle verdragen in gaan en daar niets aan doen….dat maakt ze medeplichtig. Zoals Rutte medeplichtig is aan moordpartijen van de door hem gefinancierde “rebellen” die dan het echte fysieke moorden deden. Maar hadden ze dezelfde graag van ellende kunnen bereiken zonder de royale hulp van Rutte….

  Rutte en consorten horen in Den Haag, voor een oorlogs-tribunaal…als er enige rechtvaardigheid en gerechtigheid is.

  Dat in Turkije een heleboel mensen gevangen zitten en gemarteld worden zou onze reisbranche moeten weten, en toch steunen ze dat land. Wie op vakantie gaat naar Turkije geeft financieel, hoe weinig het lijkt, steun aan terreur. Wil je wat doen, steun de Koerden, de Alevieten of een andere onderdrukte minderheid.

  De sleutel voor vrijheid in Turkije ligt bij de EU, zoals oorlog in voormalig Yougoslavie ook door de EU is veroorzaakt. Door een hele duidelijke opstelling had die oorlog niet gehoeven, maar ja, wat wil je van opportunisten en veelvraten aan ruggengraat zien?

  Nee, het is niet Erdogan die beslist maar hen die wel varen bij zijn politiek. Aandeelhouders van Miele en nog honderden andere merken verdienen aan hun productie ketens in Turkije, en dus zwijgt men…..gewoon geld en belegging maatschappijen die een hoog rendement kunnen halen, voor dat “Zwitserleven” gevoel…dat aanvullend VVD pensioen is echt bloedgeld, al denken ze er zelf anders over….daarom mag uw verplicht bij de staat gespaarde pensioen gerust oplossing in het niets, zolang de dictators maar recht blijven…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s