Nieuw

Democraten, MSM en Hollywood bereiden zich voor op MEGA-vervolging door MAGA-student

Een lange lijst van democraten, Hollywood beroemdheden en linkse journalisten wordt geconfronteerd met felle aanklachten wegens laster en het in gevaar brengen van het leven van de katholieke student in Covington, Nick Sandmann.

Sandmann, die door een groot aantal woedende linkse schreeuwerds besmeurd werd, heeft de machtigste advocaat van het land in de arm genomen, die heeft gezworen om elk van hen in de vergetelheid te brengen.

Madworldnews.com rapporteert: Todd McMurtry is de advocaat die Nick Sandmann vertegenwoordigt, het katholieke schoolkind uit Covington, dat ten onrechte door de anti-Trump media werd besmeurd. Het werd nog erger toen het Hollywood-volk hun grote sociale media platforms gingen gebruiken om zijn naam te belasteren. Laten we niet vergeten de geradicaliseerde democraten die ook deze jongeman en zijn vrienden beoordeelden. Ze verspreiden de leugens zonder zich om de waarheid te bekommeren.

De campagne om het leven van Sandmanns te ruïneren was bovenal één ding: de jongeman durfde een MAGA-pet te dragen. En terwijl de kinderen van Covington in Washington DC dit noodlottige weekend aanwezig waren om deel te nemen aan een pro-life rally, waar voor de 65 miljoen geaborteerde Amerikanen werd gebeden, probeerde de anti-Trump media om ervoor te zorgen Sandman en zijn klasgenoten werden herinnerd als die verschrikkelijke kinderen die een Native American bespotten.

Nu heeft advocaat Todd McMurty er genoeg van en bereid maatregelen voor om lange lijst met namen te vervolgen van degenen die Sandman en zijn vrienden hebben belasterd, “Advocaten die de katholieke student Nick Sandmann van Covington vertegenwoordigen, kondigden de voorbereiding aan van brieven aan diverse beroemdheden, mediabedrijven en individuele journalisten die Sandman en zijn klasgenoten onmiddellijk en valselijk belasterden voor het bespotten van een indiaan tijdens een reis naar Washington DC”, schrijft Breitbart.

“De lijst van ontvangers van de aanklacht-brieven bevat actrice Alyssa Milano en senator Elizabeth Warren. Aangeklaagde journalisten zijn Maggie Haberman en David Brooks. De mediabedrijven zijn TMZ, CNN en de New York Times. De advocaten hebben ook de bisdommen van Covington, Lexington, Louisville en Baltimore als potentiële ontvangers van de brief geïdentificeerd”.

Maar dat is nog niet alles. De advocaat van de familie Sandman, Todd McMurtry, zei over de media en persoonlijkheden: “Ze weten dat ze de grens hebben overschreden. Willen ze dat 12 mensen in Kentucky over hun lot beslissen? Ik denk van niet”. McMurtry voegde eraan toe dat de brieven een einde moeten maken aan de directe aanvallen van de media voordat de feiten bekend zijn.

“We willen de mediatiek veranderen. Wij willen niet dat dit opnieuw gebeurt”, zei McMurtry. “We willen mensen een lesje leren. De media probeerden al snel te geloven wat ze wilden geloven in vergelijking met wat er werkelijk gebeurde. In feite kozen de linkse media ervoor om een sterk bewerkte video te publiceren. Toen beschuldigden ze de kinderen ervan de omringende indianen lastig te vallen en beweerden dat ze racistisch waren. Ze liegen en beweerden dat ze schreeuwden: Bouw de muur!”

Langere videofilms bewijzen ook dat niemand schreeuwde: “Build the Wall”. Bijna elk eerste verslag van het incident was verkeerd en portretteerde de kinderen als aanvallers, hoewel dat in werkelijkheid niet het geval was. “Een 16-jarige jongen kan niet worden verontschuldigd,” vertelde McMurtry de media. “Hij zal er nooit meer wegkomen”.

En laten we niet vergeten dat “de katholieke studenten in Covington verbaal werden aangevallen door een bepaalde haatgroep, die ze Child molesting f**gots,’ ‘Dirty a*s crackers,’ ‘Future school shooters,’ ‘Incest babies’ noemden”, meldde de Daily Wire.

Hier is de lange lijst van Trump-haters waar de advocaten zich op richten:

 1. The Washington Post
 2. The New York Times
 3. Cable News Network, Inc. (CNN)
 4. The Guardian
 5. National Public Radio
 6. TMZ
 7. Atlantic Media Inc.
 8. Capitol Hill Publishing Corp.
 9. Diocese of Covington
 10. Diocese of Lexington
 11. Archdiocese of Louisville
 12. Diocese of Baltimore
 13. Ana Cabrera (CNN)
 14. Sara Sidner (CNN)
 15. Erin Burnett (CNN)
 16. S.E. Cupp (CNN)
 17. Elliot C. McLaughlin (CNN)
 18. Amanda Watts (CNN)
 19. Emanuella Grinberg (CNN)
 20. Michelle Boorstein (Washington Post)
 21. Cleve R. Wootson Jr. (Washington Post)
 22. Antonio Olivo (Washington Post)
 23. Joe Heim (Washington Post)
 24. Michael E. Miller (Washington Post)
 25. Eli Rosenberg (Washington Post)
 26. Isaac Stanley-Becker (Washington Post)
 27. Kristine Phillips (Washington Post)
 28. Sarah Mervosh (New York Times)
 29. Emily S. Rueb (New York Times)
 30. Maggie Haberman (New York Times)
 31. David Brooks (New York Times)
 32. Shannon Doyne
 33. Kurt Eichenwald
 34. Andrea Mitchell (NBC/MSNBC)
 35. Savannah Guthrie (NBC)
 36. Joy Reid (MSNBC)
 37. Chuck Todd (NBC)
 38. Noah Berlatsky
 39. Elisha Fieldstadt (NBC)
 40. Eun Kyung Kim
 41. HBO
 42. Bill Maher
 43. Warner Media
 44. Conde Nast
 45. GQ
 46. Heavy.com
 47. The Hill
 48. The Atlantic
 49. Bustle.com
 50. Ilhan Omar
 51. Elizabeth Warren
 52. Kathy Griffin
 53. Alyssa Milano
 54. Jim Carrey

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.109 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Democraten, MSM en Hollywood bereiden zich voor op MEGA-vervolging door MAGA-student

 1. Die kan straks zijn eigen kerk laten bouwen. En waarschijnlijk ook nog een privé-kardinaal aanstellen. Met een beetje geluk de paus zelf inhuren.

  Liked by 1 persoon

 2. Goed dat links niet met geweld blijft wegkomen.
  Rommel, ik zal voor je bidden.

  Like

 3. Doe dat. En vraag die baard dan ook meteen even om me stinkend rijk te maken.

  Like

 4. Duchesne // februari 7, 2019 om 11:02 //

  Hier in Nederland zijn een aantal politici weggekomen met moord….ongestraft…en iedereen weet wie het zijn.
  We hebben terroristen in de “volks vertegenwoordigende” kamer (gehad) en ze vreten er nog van, ambtenaren die overheids middelen hebben ingezet om democratisch verkozen politici deelnemen aan die “democratie”onmogelijk te maken en ze zitten er nog, of vreten elders verder, ongestraft….

  En iedereen die er wat aan kan doen doet niets, kijkt toe en vind het best.

  Als ik een gratis, want geld is mij allergisch, advocaat kon vinden die het durfde op te nemen tegen de staat der Nederlanden en die niet kruipend voor de rechters verschijnt zoals bijna alle advocaten, dan was ik al in gesprek. Recht hebben en gerechtigheid krijgen zijn twee verschillende films waar er een bij de fictie afdeling hoort en de ander bij niet ter verantwoording staande reclame.
  Wie op rechtbanken gaat kijken ziet de angst die advocaten hebben voor de rechters, want een grote mond is de volgende zaak verloren. Dat is de angst cultuur die in de rechtbanken heerst, een gevolg van een verstoord evenwicht in het democratisch bestel.

  Wat mensen niet beseffen is dat als oppositie met geweld is weggevaagd en er een gecontroleerde oppositie zit met overbetaalde toneelspelers die op bepaalde momenten even de groei moeten dimmen of de boel moeten splitsen, met als gevolg dat de rechtspositie van de burger over de hele linie word ondergraven of wegvalt. Het stigmatiseren van mensen als Nazi, extreem rechts en het demoniseren slaat uiteindelijk terug op iedereen, behalve voor hen die bij dictatuur iets te winnen hebben.

  Het Amerikaanse systeem heeft excessen in zich qua rechtspraak, schade en geld, maar soms dus ook een harde gerechtigheid zoals bij deze “MAGA” jongen…..

  Like

 5. Duchesne // februari 7, 2019 om 11:05 //

  p.s. Rommel, als je tegen geweld bent, hoe zit het dan met preventieve zelfverdediging?

  Kun je eens een stukje schrijven over de mail die je krijgt en in hoeverre de overheid zich laat horen en gelden? Misschien wel fijn eens achter de schermen te kunnen zien welke waanzin de wereld in wurggreep houd. en dan bedoel ik dus ook overheids personeel wat de functie misbruikt voor en eigen al dan niet politieke agenda…

  Like

 6. Hertz van Rental // februari 7, 2019 om 11:42 //

  @Duchesne
  De ellende die je beschrijft wordt veroorzaakt doordat de overheid eenzijdig dwang kan opleggen zonder dat de onderheid daar iets tegen kan doen. Stel je voor dat je verplicht bent om altijd je brood te kopen bij de enige broodzaak in het land, en dat niemand een alternatief mag opstarten.. Zou de bakker zich werkelijk iets aantrekken van de klachten ? En als de bakker dan ook een Raad voor Klachten instelt en die betaalt, wie denk je naar wiens pijpen deze raad danst ?

  Je kunt niet verwachten dat degene die klachten veroorzaakt, ze ook oplost. Overheid 101.

  Like

 7. Duchesne // februari 7, 2019 om 11:51 //

  Hertz von rental; Er is ene uitspraak van de hoge raad geweest waarbij de overheid niet mensen mag beboeten voor het niet hebben van een zorgverzekering….ooit een publieke melding door de overheid van gezien?

  sportschutters hoeven helemaal geen lid van de KNSA te zijn om een wapenvergunning te hebben, uitspraak hoge raad. Maar toch stelt de politie nog steeds dat mensen daar lid moeten zijn. Het is nooit officieel door de oveheid bekend gemaakt.

  Ik maak me geen illusies over recht en gerechtigheid. De rechtspraak is er om de overheid te beschermen, de politie is er om de burger te onderdrukken. Dat er ook nuttig werk word verricht is een gevolg, niet de hoofdzaak, het valt in het pakket rust en orde handhaven.
  En dat is de bestaansvoorwaarde voor belasting inning. Daarom worden financiële misdrijven harder aangepakt dan lichamelijk geweld. Behalve als er een dode is, want dat is een potentiële belasting bron minder…

  Als regering en overheid er waren voor de burger dan was er gratis gezondheidszorg, geen wachtlijsten en medicijnen waar je beter van werd, en aten en douchten bejaarden dagelijks…warm…

  Like

 8. Hertz van Rental // februari 7, 2019 om 15:08 //

  Kan een heel eind met je meegaan Duchesne. Wat je wellicht bedoelt, is dat er niet dankzij maar ondanks de aard van de (r)overheid zaken zijn die wel eens “goed geregeld” zijn. Waarbij natuurlijk de vraag is wat dan precies de referentie voor beoordeling is (wc eend adviseert wc eend).

  Alleen die laatste alinea komt bij mij vreemd over. Gratis bestaat niet. Wat gratis is voor de een, is afgepakt van de ander. De redenatie is vaak zolang ik maar gratis goodies krijg die van een ander afgepakt zijn, zal het me worst zijn. Voila, democratie in een notendop. Het business model van de zich boven ons stellenden (aka politici / (r)overheid). Maar “we” gaan gewoon door met wéér naar de stembus te gaan in de hoop dat de volgende slangenolieverkoper het beter doet. Compleet kansloos.

  Like

 9. Duchesne ik kan in alles meegaan wat je zegt maar gratis bestaat niet maar het zou kunnen zoals in Zweden via de belasting.
  Want artsen en verplegend personeel moeten ook betaald krijgen en medicijnen moeten ingekocht waren, verder 100% eens!

  Like

 10. tim pietersen // februari 8, 2019 om 02:14 //

  sue them for 100’s of millions

  Like

 11. Scarlatti Bombatti // februari 8, 2019 om 10:11 //

  TERECHT! BLEED them DRY!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s