Nieuw

De Zebra-moorden op blanken door de Death-Angels, zwarte moslims – De grootste Seriemassamoordpartij in de moderne geschiedenis van de VS.

Veroordeelde "Zebramoordenaars" ten tijde van hun arrestatie in 1974: Manuel Moore, Larry Green, Jessie Lee Cooks en J.C.X. Simon.

Het is weer Black History Month in de VS. Er is ook nog een Black Achievement Month ergens. En Amsterdam had bepaald dat afgelopen november Black Awareness Month was. Nog even en we moeten elke maand aanhoren dat zwarten nergens goed voor zijn.

We moeten weer horen dat zwarten blanke uitvindingen claimen, en dat ze zelf niet degenen waren die hun rasgenoten als slaven verkochten voor de trans-atlantische slavenhandel, en worden weer doodgegooid met films uit Hollywood (1, 2) dat blanken het kwaad op de wereld zijn.

Er worden wel films gemaakt als ‘Mississippi Burning’, en een shitload aan documentaires over Malcolm X. Er zullen weer documentaires uit de kast getrokken worden hoe geweldig Nelson Mandela was, maar er zal nooit een film gemaakt worden over de Zebra-moorden.

U heeft er waarschijnlijk zelfs nog nooit van gehoord.

Dat komt omdat het zwarten waren die blanken vermoordden.

En dan haalt het het nieuws niet, en worden er geen films van gemaakt, want Hollywood en de media zijn gekaapt door anti-blanken. Er is niet zoiets als een ‘White Victims Month’. Of ‘Whites Killed by Blacks Month’. Of ‘Black Violence Memorial Month’. Of ‘How Whites Brought Blacks out of the Stone Age Month door ze Kraaltjes en Spiegeltjes te Verkopen Month’. Of ‘How Blacks are still Cannibals’. Of ‘Memorial Month for White Rape Victims by Blacks’. Er is ook niet zoiets als een ‘Black Statistics Month’, omdat die maar eens per jaar gegeven wordt. Laat staan dat er zoiets is als een ‘White Achievement Month’. Dat zou alle haters namelijk gelijk in een totale kataklepsie sturen. En dat moeten we niet willen, dat als je over straat fietst je moet manoeuvreren tussen de op de grond liggende kreperende kuthippies door. Ik wil tenslotte rechtdoor kunnen.

Dat komt niet omdat degenen die het ‘nieuws‘ bepalen en de filmindustrie in handen medelijden hebben met zwarten, maar omdat ze beseffen dat zwarten als stormram ingezet kunnen worden tegen blanken. Zie ook de invasie-agenda van blanke landen en de reclame-industrie.

Hier, wiki, staat het aantal seriemoorden (aantal slachtoffers) in de VS. Als het aantal moorden door de ‘Death-Angels’ inderdaad 73 bedraagt (15 bewezen), dan staat het in de top 3.

De Zebra-moorden door de Death-Angels

De “Zebra”-moorden waren een aaneenschakeling van racistische moorden die plaatsvonden in San Francisco, Californië, van oktober 1973 tot april 1974. Een groep mannelijke zwarte moslims die zichzelf de “Death Angels” noemden, pleegde minstens 15 moorden en ondernamen 8 pogingen tot moord, tegen alleen blanke slachtoffers. Sommige autoriteiten denken echter dat ze misschien wel 73 of meer slachtoffers hebben gedood.

A crime wave involving random killings on the streets — white victims targeted by black suspects.

Criminologie professor Anthony Walsh schreef dat de “San Francisco-based Death Angels mogelijk meer mensen hebben gedood in de vroege tot midden jaren zeventig dan alle andere seriemoordenaars die in die periode actief waren”. De politie noemde de zaak “Zebra” naar de speciale radioband die ze voor het onderzoek hadden toegewezen.

In 1974 werden vier mannen – Manuel Moore, Larry Green, Jessie Lee Cooks en J.C.X. Simon – gearresteerd in verband met de zaak. Zij werden veroordeeld wegens moord in de eerste graad en samenzwering en veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf.

Eerste golf van moorden, 1973

Op 19 oktober 1973 slenterden Richard Hague, 30, en zijn vrouw Quita, 28 jaar oud, in de buurt van hun Telegraph Hill home toen ze door een groep zwarte mannen werden ontvoerd en in een busje werden gedwongen. Quita werd gekneveld door twee mannen, en vervolgens bijna onthoofd door een derde met een machete. Een van de mannen die Quita had gekneveld, hakte toen ook op Richard in, en liet hem voor dood achter, maar hij overleefde het.

Tien dagen later, op 29 oktober, werd Frances Rose, 28, herhaaldelijk beschoten door een man die het pad van haar auto blokkeerde en een lift eiste, terwijl ze naar de ingang van de ‘University of California Extension’ reed.

Op 9 november werd een 26-jarige gasbedrijfsmedewerker, Robert Stoeckmann, door een andere man aangevallen, maar hij kon het geweer grijpen en terugschieten. De aanvaller, Leroy Doctor, werd later gearresteerd en veroordeeld wegens een aanslag met een dodelijk wapen.

Op 11 december werd Paul Dancik, een 26-jarige kunstenaar, driemaal in de borst geschoten door een man terwijl hij zich voorbereidde om een telefoontje te plegen in een telefooncel.

Twee dagen later, op de avond van 13 december, was de toekomstige burgemeester van San Francisco Art Agnos, toen lid van de California Commission on Aging, aanwezig bij een bijeenkomst in Potrero Hill. Agnos, 35, was in de grotendeels zwarte buurt om de bouw van een door de overheid gefinancierde gezondheidskliniek in het gebied te bespreken. Na afloop van de bijeenkomst was Agnos in gesprek met twee vrouwen aan de stoeprand toen een man hem twee keer in de rug schoot. Agnos raakte ernstig gewond, maar overleefde het.

Tijdens dezelfde avond liep Marietta DiGirolamo, 31 jaar oud, langs de Divisadero Straat toen ze door een man in een deuropening werd geduwd en twee keer in de borst werd geschoten. De schoten tolden haar rond en eentje kwam in haar rug, waarbij ze werd gedood.

Op 20 december werd “Angela Roselli” (niet haar echte naam), een 20-jarige student, drie keer door een van de twee mannen in de buurt van haar appartement neergeschoten. Ze overleefde het, hoewel één kogel haar ruggegraat inkeepte.

Een 81-jarige conciërge, Ilario Bertuccio, werd diezelfde avond nog beschoten terwijl hij op weg naar huis liep van zijn werk in het Bayview district. Hij stierf bijna direct na vier schoten op de schouder en in de borst.

Op 22 december kwamen binnen zes minuten na elkaar nog eens twee slachtoffers om het leven. Neal Moynihan, 19 jaar oud, kwam om het leven tijdens een wandeling in de buurt van het Civic Center tijdens het winkelen. Een man had voor hem gelopen en hem in het gezicht, de hals en het hart geschoten. De moordenaar joeg vervolgens de 50 jaar oude Mildred Hosler achterna terwijl ze naar haar bushalte liep, en schoot haar ook vier keer neer.

Op 24 december werd een niet-geïdentificeerd John Doe slachtoffer gedood.

Reactie
De moorden veroorzaakten veel paniek in San Francisco. Mensen probeerden veiligheid te vinden in aantallen wanneer ze uit gingen of vermeden, zo veel mogelijk, ’s nachts uit te gaan. In reactie hierop werd in de hele stad een verhoogde politieaanwezigheid bevolen. De politie was verbijsterd door het duidelijke gebrek aan motief in de moorden. Brutaliteit en een duidelijk gebrek aan wroeging van de kant van de gewapende mannen markeerde de aanvallen.

Op basis van wat aanvankelijk bekend was over de moorden, was er een gemeenschappelijk patroon. Bij een hit-and-run schietpartij liep de schutter naar zijn slachtoffer toe, schoot het slachtoffer herhaaldelijk van dichtbij neer en vluchtte te voet. Een andere link met de schietpartijen was de voorkeur van de moordenaars voor een .32-kaliberpistool, gebaseerd op de kogelhulzen die op de plaats van het misdrijf werden aangetroffen.

Als gevolg hiervan werd een speciale task force opgericht om te proberen de moorden op te lossen en te stoppen, geleid door Detectives Gus Coreris en John Fotinos. San Francisco Police Chief Donald Scott heeft de “Z” radiofrequentie van de politie toegewezen voor exclusief gebruik. Omdat de letter “Z” in de volksmond bekend staat als “Zebra”, werd de groep bekend als de Zebra task force, en de moorden werden bekend als de Zebra moorden.

The Zebra Murders – When Anti-White Serial Killers Terrorized California

Tweede golf van moorden, 1974
De moorden werden hervat op 29 januari 1974, met nog vijf schietpartijen. Tana Smith, 32, werd neergeschoten terwijl hij naar een stoffenwinkel liep. Vincent Wollin, 69 jaar oud, werd neergeschoten terwijl hij naar huis liep. John Bambic, 84 jaar oud, werd doodgeschoten tijdens het verzamelen van afgedankte flessen en blikjes. Jane Holly, een 45-jarige huisvrouw, werd neergeschoten terwijl ze haar was deed in een wasserette, en Roxanne McMillian, 23, werd neergeschoten terwijl ze voorwerpen van haar auto naar haar nieuwe appartement bracht. Hiervan overleefde alleen McMillian, hoewel ze de rest van haar leven een rolstoel zou moeten gebruiken. Een zesde slachtoffer dat die nacht werd neergeschoten, Thomas Bates, een lifter die drie keer in de buurt van Emeryville werd neergeschoten, was eerder genoemd door auteur Howard, maar niet door hem meegeteld in de totalen van die nacht.

Op 1 april 1974 liepen twee kadetten van het Leger des Heils naar de Mayfair Market op slechts twee blokken van de Salvation Army School for Officers’ Training Center toen een zwarte man die hen volgde hen inhaalde, zich omdraaide, vier schoten op hen afvuurt en vluchtte. Thomas Rainwater, 19, stierf; Linda Story, 21, overleefde. Twee politieagenten waren binnen 15 seconden ter plaatse, en hoewel er een manhunt werd gestart in een poging om de moordenaar te vinden, bleek het zinloos te zijn. Ze vermoedden dat de Zebra-moordenaars opnieuw hadden toegeslagen, aangezien de kogelhulzen die op de stoep werden gevonden, van een .32-kaliber geweer bleken te zijn.

Op Paaszondag, 13 dagen na de Rainwater-Story schietpartij, werden nog twee mensen, Ward Anderson, een koopvaardijzeeman, en Terry White, een 15-jarige student, zowel neergeschoten als gewond, aangezien zij zich bij een bushalte bij de hoek van de Straten van Fillmore en Hayes bevonden; hun aanvaller was een zwarte man die de hoek te voet naderde en dan na het vuren vluchtte.

Op de avond van 16 April, begeleidde de  23-jarige Nelson T. Shields IV, zoon van een rijke stafmedewerker Du Pont, een vriend naar huis in VernonStreet in het district Ingleside om een tapijt op te halen. Shields had de achterkant van de stationwagon geopend en maakte ruimte in de bagageruimte voor het tapijt toen hij herhaaldelijk werd beschoten. Een getuige vertelde later dat ze een zwarte man zag die op Vernon Street op het moment van de schietpartij oprukte. De politie vermoedde dat het een andere Zebra-moord was, vanwege de kogelhulzen die ter plekke gevonden werden van een .32-kaliber.

Reactie
De nieuwe golf van moorden bracht de stad in een shocktoestand omdat de mensen dezelfde voorzorgsmaatregelen namen als toen de eerste golf plaatsvond. De stad kreeg een economische klap te verduren omdat de toeristen wegbleven. Straten waren ’s nachts verlaten, zelfs in North Beach, een wijk die bekend staat om zijn zeven nachten per week nachtleven.

De politie besloot drastische maatregelen te nemen. Inspecteur Gus Coreris dicteerde generieke verdachte beschrijvingen met de bekendste kenmerken van de moordenaars aan SFPD schetskunstenaar Hobart “Hoby” Nelson, die op basis van de beschrijvingen twee schetsen maakte. De schetsen werden vervolgens verspreid onder de media en SFPD-functionarissen, van wie geen van hen wist dat de schetsen generiek waren.

De burgemeester van San Francisco, Joseph Alioto en politiechef Donald Scott kondigden aan dat de politieagenten zouden beginnen met het stoppen en ondervragen van “grote aantallen zwarte burgers” die op de beschrijving van de moordenaar leken: een zwarte man met een korte Afro en een smalle kin. Eenmaal gestopt, gecontroleerd en gescreend, ontving elke burger een speciaal gedrukte Zebra Check kaart van de agent(en) die ze aan de politie konden laten zien als ze weer gestopt werden. Meer dan 500 zwarte mannen werden gecontroleerd het eerste weekend dat het programma in werking was.

Dit lokte vocale en wijdverspreide kritiek uit van de zwarte gemeenschap. Dr. Washington Garner, het eerste zwarte lid van de Politiecommissie, riep op tot begrip voor de uitzonderlijke omstandigheden voor zwarten. Het beleid werd geconfronteerd met interne kritiek, waarbij de Officers For Justice groep onder leiding van Nation of Islam associate Jesse Byrd het als “racistisch en onproductief” beschouwde. Handelend naar aanleiding van een rechtszaak ingediend door de NAACP en de ACLU, besliste de Amerikaanse Districtsrechter Alfonso J. Zirpoli dat de wijdverbreide profilering van zwarten ongrondwettelijk was, en de operatie werd opgeschort.

politie-tekening

Arrestaties en veroordelingen
Met de aanbieding van een beloning van $30.000 kwam een doorbraak in het geval Zebra. Anthony Harris, een medewerker van de Black Self-Help Moving and Storage, belde de politie een week nadat de schetsen waren geplaatst en stemde er vervolgens mee in om zebra-detectives te ontmoeten op een parkeerplaats in Oakland. Harris beweerde een van de personen te zijn in de schetsen van de politie en verklaarde details over verschillende aanvallen die de politie nooit had vrijgegeven voor het publiek. Harris ontkende dat hij moorden had gepleegd, maar gaf toe dat hij bij veel van hen aanwezig was geweest.

Harris onthulde het bestaan van de groep aan de politie en vertelde hen over een moord die de kranten niet haalde; het was die van een dakloze man (“John Doe #169”) die ze van het Ghirardelli-plein hadden ontvoerd. Ze hadden de man naar het pakhuis van Black Self-Help Moving gebracht, zijn mond gesnoerd en vastgebonden en terwijl hij nog bij bewustzijn was, om beurten zijn ledematen weghakten. Harris vertelde de detectives dat ze het lichaam in de baai hadden gedumpt. Hij vertelde zijn verhaal in zo’n detail dat de politie overtuigd was van de waarheidsgetrouwheid ervan, vooral omdat de politie op 24 december jl. het gebonden torso van een man had teruggevonden, dat zijn handen, voeten en hoofd miste, dat was aangespoeld in het Ocean Beach district van de stad aan de voet van Pacheco Street. Harris voorzag de politie van namen, data, adressen en details – genoeg informatie om aanhoudingsbevelen uit te vaardigen tegen de verdachten. Harris zocht en kreeg vervolgens immuniteit voor zijn hulp bij het breken van de Zebra zaak, evenals nieuwe identiteiten voor zichzelf, zijn vriendin en haar kind.

Op 1 mei 1974 werden gelijktijdig invallen gedaan tijdens en voor zonsopgang, wat resulteerde in de arrestaties van Larry Craig Green en J.C.X. Simon in een flatgebouw aan 844 Grove Street. Meer verdachten werden gearresteerd in de faciliteit van Black Self-Help Moving & Storage. Geen van de zeven gearresteerde personen bood weerstand toen ze werden gearresteerd. Van de zeven gearresteerde personen die dag werden er vier vrijgelaten bij gebrek aan bewijs.

Burgemeester Alioto kondigde het nieuws van de invallen aan en kondigde aan dat de moorden werden gepleegd door de Death Angels. Zwarte moslimleider John Muhammad, de predikant van Moskee #26 in San Francisco, ontkende de beschuldigingen van een zwarte moslim samenzwering om blanken te doden. The Nation of Islam betaalde voor advocaten voor alle veroordeelde daders, behalve voor Jessie Lee Cooks, die schuldig had gepleit.

Mayor Joe Alioto walks to his way to his car outside of City Hall as protesters of the Zebra sweeps follow him.

Proces
Het proces begon op 3 maart 1975. Pogingen van de verdediging om Harris in diskrediet te brengen waren niet succesvol, en hij onthulde veel griezelige details tijdens de 12 dagen van getuigenis. Bovendien presenteerde het Zebra team bewijs van een .32 kaliber Beretta semiautomatisch pistool dat werd teruggevonden in de achtertuin van een huis in de buurt van de plaats van de laatste moord. Zij waren in staat om de eigendomsketen van het pistool aan een van de arbeiders van Black Self-Help aan te tonen, en dat het pistool in veel van de moorden was gebruikt.

Gebaseerd op de getuigenis van 108 getuigen (waaronder Harris), 8.000 pagina’s van in totaal 3,5 miljoen woorden aan transcripties, en culminerend in wat toen het langste strafproces in de geschiedenis van Californië was, werden Larry Green, J.C.X. Simon, Manuel Moore en Jessie Lee Cooks veroordeeld voor eerstegraadsmoord en samenzwering om eerstegraadsmoord te plegen na een 18 uur durende beraadslaging door de jury in 1976. Elk van hen werd veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf.

Bron:

Zebra murders

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1128 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on De Zebra-moorden op blanken door de Death-Angels, zwarte moslims – De grootste Seriemassamoordpartij in de moderne geschiedenis van de VS.

 1. Hefzibah Yahudah // februari 6, 2019 om 12:09 //

  Ach ja niemand praat over de lynch partijen. Hoeveel MILJOEN zwarten zijn er ook weer uit hun vredige Afrika ontvoerd🤔. Hoeveel zwarten worden er dagelijks zonder reden door KKK politie vermoord. But a solution is on his way. 👹👹👹🐖🐖🐖🐖

  Like

 2. Duchesne // februari 6, 2019 om 12:23 //

  Ja Hefzibah, helemaal gelijk….de EU ontvoerd miljoenen zwarten uit Afrika om hier een kut leven te krijgen, als werkdieren….en die KKK politie in zuid Afrika doden inderdaad zwarten, die getuige zijn als ze blanken vermoorden….Hoeveel agenten zijn er in Zuid Afrika nog blank…..?

  Apartheid was een zegen, voor beide partijen, zoveel is wel duidelijk. Daardoor was er stabiliteit, tot de apen de macht kregen…..gelijkheid van rassen is een illusie, gelijkhied tussen individuen een zaak van persoonlijke prestatie en geestelijke vermogens…

  Like

 3. CurvedAir Bellair // februari 6, 2019 om 18:04 //

  @Hefzibah (dat ‘bah’ is hier wel van toepassing)

  Kom je hier even demonstreren hoe zwakzinnig je bent of ben je zo’n zieligerd die compleet gehersenspoeld is met politiek correcte leugens?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s