Nieuw

Ann Coulter vernietigend over Trump speech – ‘Meest lamme, slappe State of the Union ooit’

Dinsdag hield president Trump eindelijk de jaarlijkse State of the Union speech, nadat hij enkele weken lang door speaker Nancy Pelosi was geblokkeerd.

De conservatieve commentator Ann Coulter reageerde vernietigend op de State of the Union speech van President Trump in een reeks tweets dinsdagnacht.

Coulter die de laatste maanden snoeihard geweest is over het gebrek aan actie op het gebied van immigratie, noemde de speech de meest lamme, kwezelige, ‘tear-jerking’ SOTU ooit.

‘Ontsla alsteblieft je speechwriter’, tweette ze naar Trump.

Ze maakte een steek naar de opmerkingen van de president, die zei dat de VS nooit een ‘socialistisch land’ zullen zijn, en tweette dat een dergelijk lot onvermijdelijk is als Trump geen muur bouwt en illegalen deporteert.

“Mooie woorden echter,” voegde ze eraan toe.

Voorlopig zijn het echter holle woorden.

De toespraak van Trump, hoewel verdeeldheid zaaiend binnen het Huis, had een aantal ontroerende momenten, vooral rond de erkenning van de State of the Union gasten van de president.

De wetgevers in beide partijen gaven staande ovaties aan de kinderkankeroverlevende en Holocaustoverlevende die genodigden waren van Trump en de First Lady.

Trump had geen immigratieslachtoffers uitgenodigd, of Nick Sandmann, de blanke jongen die geschoffeerd werd door een liegende indiaan en de complete media.

Trump kondigde tijdens de toespraak een nieuw doel aan om AIDS binnen 10 jaar uit te roeien.

De president gaf niet aan wanneer de Muur klaar zou zijn, of wanneer de eerste deportaties richting Afrika zouden starten.

Trump zei dat hij een Muur zou bouwen, zoals hij al drie jaar doet, maar gaf niet aan wanneer, of hoe, en riep niet de noodtoestand uit.

Hij sprak over het beëindigen van de oorlog in Syrië en vrede sluiten met de Taliban, die hij specifiek noemde, maar dreigde ook Venezuela zoals zijn bazen kennelijk van hem eisen.

Het was een totale overgave aan de Democraten, die daar nogal cynisch op reageerden:

Dit is hopeloos. Als het zo doorgaat zal de VS binnen tien jaar veranderd zijn in één groot Mexicaans met kernwapens bewapend drugskartel waar iedereen tyfus heeft.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

26 Comments on Ann Coulter vernietigend over Trump speech – ‘Meest lamme, slappe State of the Union ooit’

 1. Ha ha ha:

  Like

 2. tim pietersen // februari 6, 2019 om 14:51 //

  joost is al tijdje van het padje……………..

  Like

 3. tim pietersen // februari 6, 2019 om 14:54 //

  voor de domesticated ducth cuck sheeple was deze lamme speech inderdaad hardcore lol……

  1 we weten dat hij geen congress of emergency nodig heeft voor de wall, vraag is nu of hij state of emergency zal uitroepen om te gaan bouwen aan een hek ……. poll?

  Like

 4. Heb de sotu bekeken en dat is waar ze continu klappen en opstaan waar je dol van wordt, bij nader inzien kende ik het dus wel maar heb daar nooit het geduld voor op kunnen brengen, nu heb ik het helemaal uitgekeken. Het verliep aardig zoals ik verwachtte, hij prees de prestaties en vertelde uitvoerig verder te gaan met het bouwen van de muur (er wordt gebouwd as we speak) en onderbouwde uitgebreid waarom de muur er moet komen. Hij heeft niet de noodtoestand uitgeroepen waar ik op hoopte hoewel ik later bedacht waarom nu al de troef trekken terwijl nog ruim een week te gaan is tot 15 feb, je trekt pas op het laatste moment aan de noodrem. Ergo, ruim een week voor de einddatum de joker trekken is tactisch niet slim en zou bv het gevolg kunnen zijn van het niet bedwingen van de zenuwen, wat slecht en onzeker afstraalt. De sotu is goed gevallen bij de kijkers in de vs en zal dus gebruikt worden op de onderhandelingstafel en zet de democraten verder in de hoek want 76% staat achter de sotu. Willen de democraten daar wel tegenin gaan met het risico dat Trump alsnog de noodtoestand uitroept, waar het merendeel achterstaat.

  Het blijft natuurlijk een feit dat het ten alle tijden onmogelijk is iedereen tevreden te stellen maar wat het probleem is met ‘golden beaches of california’ ontgaan mij volledig. Ik krijg af en toe ook het idee dat sommige mensen het verschil niet begrijpen tussen een dictator en een democratisch gekozen president.

  Wat wel duidelijk is is dat Trump geen white nationalist is, hij is een cultural nationalist en dat is voor mij genoeg, zeker voor de vs.

  De muur gaat er komen, sterker er wordt aan de muur gebouwd as we speak wat voornamelijk herstelwerkzaamheden zijn en op de open plekken staan nu duizenden soldaten om de grens te bewaken en die zullen er ongetwijfeld blijven t/m 15 feb.

  Waar ik me drukker om zou maken zijn de mensen die blijven zitten wanneer Trump bv zegt dat abortus in de laatste fase niet moet kunnen, of blijven zitten wanneer hij zegt dat de vs nooit socialistisch zal zijn. Daar schuilt het gevaar en niet bij Trump.

  Like

 5. Coulter heeft wat mij betreft weer gewoon gelijk. Slim mens is dat wel, als je het mudsharken met Dinesh tenminste even niet meetelt. Afgelopen nacht zelf ook getracht naar die SOTU te kijken, maar heb het niet al te lang vol kunnen houden. Wat een zak hooi die Trump.

  Like

 6. “een cultural nationalist”

  Want een land vol negers met een Nederlands paspoort is ook Nederland …..

  Liked by 1 persoon

 7. “Want een land vol negers met een Nederlands paspoort is ook Nederland …..”

  Daarom zette ik er ook bewust bij ‘ zeker voor de vs.’

  Het land is tenslotte gepikt van de indianen dus waar wil je een blanke natie op rechtvaardigen?

  Wat NL betreft, dit land wordt van oorsprong bewoond door blanke mensen zoals de vs van oorsprong door indianen bewoond wordt, dus hier zou een blanke natie wel gerechtvaardigd kunnen zijn. Echter, een ander feit is dat hier al iets van 3 a 4 miljoen allochtonen wonen en die kan je echt niet zomaar het land uittrappen aangezien ze de NL nationaliteit hebben. Je kan het uiteraard proberen maar je zal nooit de meerderheid krijgen dus wat ga je doen, voet bij stuk houden om nooit een stap verder te komen terwijl het land achteruit blijft gaan, of je probeert concessies te maken met de kans op een meerderheid zoals Trump waardoor de achteruitgang geremd en van daaruit verder gewerkt kan worden, zoals het opheffen van dubbele nationaliteiten en het opdringen van de hier geldende cultuur. Ik ben geen white nationalist, ook geen nationaal socialist maar ben wel van mening dat er alles aan gedaan moet worden om onze cultuur te behouden en dat de blanke oorspronkelijke bevolking de meerderheid blijft.

  Like

 8. Gladiator // februari 6, 2019 om 16:55 //

  Tja, ik weet eigenlijk niet het naadje vd kous echter giteren las ik in een topic alhier dat “Trump iets GROOTS” ging onthullen.

  En laat ik heel eerlijk zijn, ik heb nog niets groots gehoord tot nu toe of heb ik misschien iets gemist!!

  Beste mensen, politiek, zeker die naar het gepeupel toe, is 1 grote poppenkast welke gevoed wordt door leugens en bedrog. Dat was vroeger zo en da is nog steeds zo.

  En degene die hier nog steeds geïnteresseerd naar luistert cq kijkt kan ik echt niet serieus nemen!!

  En dit zelfs zonder aanziens des persoons!!
  Vinden we dit fijn??? Tja, dat moet wel want anders was dit poppentheater echt wel weg geweest.

  Het ligt trouwens niet helemaal aan de mensen zelf, de media spelen hier de allergrootste rol in en daar heb ik dan ook geen goed woord voor over. Deze zullen allemaal op de schop moeten!!

  Walgelijk gewoon als ik al eens heel even MOET kijken naar iets van de MSM, dat is namelijk bijna ondoenlijk geworden voor mij!!

  Gladiator

  Like

 9. “Het land is tenslotte gepikt van de indianen”

  Nee, eerlijk met spiegeltjes en kraaltjes van ze gekocht.

  Like

 10. En met besmette dekens.

  Enniewees..

  Weet je wat het is, soms en in mijn geval vaak, gaat het niet zoals je wilt dat het gaat hoe hard je het ook probeert want ik ben helaas (zou ik bijna zeggen) niet alleen op de wereld. En dan kan je twee dingen doen, met je armen over elkaar boos voor je uit kijken en overal nee op zeggen, of je probeert een oplossing te vinden met de riemen die je hebt. Wat niet wegneemt dat ik het liever anders had gezien maar het is wat het is en als je dat geaccepteerd hebt kan je proberen de zaken te veranderen.

  Ik denk dat we het op de meeste punten en in de grote lijnen wel eens zijn, ik zou misschien zelfs voorstander van de botte bijl kunnen zijn maar ik weet dat je daarmee niets voor elkaar krijgt dus die moet ik laten hangen, of ik het nou leuk vind of niet, je moet realistisch blijven.

  Dus ik vind dat Trump het intelligent doet, het is wel afwachten wat hij na 15 feb gaat doen, mijn support kan namelijk verdwijnen als sneeuw voor de zon.

  Like

 11. tim pietersen // februari 6, 2019 om 18:38 //

  dick gelooft in de mythe van de noble savage , ga eens ‘scalpdance’ lezen van thomas goodrich…

  de indianen zijn ook immigranten (vanuit mongolie, en hebben volgens smmigen de toen aanwezige bevolking van amerika uitgemoord….) en hebben elkaar constant uitgemoord

  ze hebben nu trouwens hun eigen landjes met casino

  stel je zou redenatie van oorspronkelijke bevolking volgen dan moeten ook ALLE zwarten uit amerika verdwijenn (en ook uit suriname etc) en teryg naar afrika (en ook allemaal uit europa etc) de blanken zouden dan teruggaan naar europa en amerika stort in…….. #zimbabwe

  je begrijpt niet helemaal dat trump GEEN congres nodig heeft voor de muur

  1 tax remittances to mexico gaan rechtstreejks naar de executive (president) geld genoeg om muur te bouwen

  2 die usc code

  3 state of emergency (kan hij nu uitroepen)

  dit had allemaal 2 jaar geleden kunnen gebeuren, hij doet no steeds alsof ie congres nodig heeft om zijn BELANGRIJKSTE verkiezeingsbelfote niet uit te voerern..

  Like

 12. Over die indianen:

  Het waren verkrachters, slavenjagers en kannibalen. Net als negers.

  Christy Turner is a forensic anthropologist specializing in teeth. Native Americans have different teeth than European Americans. Their teeth are shovel shaped.

  Turner was working his way through a box of bones in an Arizona museum in the 1970s when he said to himself, “Holy smokes.” He suddenly realized that these human bones were the remains of a meal. These Native Americans had been butchered, cooked, and eaten. The bones showed typical evidence like cutting at key points to remove meat from bone. Diners had lopped off the tops of human skulls and placed them, face out, around fires in order to cook up and gain access to tasty brains. Before eating these peoples’ brains, the diners had gazed at their agonized, slaughtered faces staring out at them from the cook fire.

  Turner dated this horror repast, this cannibal cafeteria, between 900 AD and 1150 AD – three hundred years before Columbus arrived in North America. He found seventy-two sites with cannibal remains. Tons of human meat.

  At one site, the cannibals slaughtered a family, butchered them, cooked them, ate them, and then crapped their remains out into the most sacred and beloved spot in a home – the family hearth – the source of heat, light, sustenance, and companionship. A coprolite, or fossilized feces, was found in the family hearth. It contained human remains, proof positive of Turner’s cannibalism theory.

  http://www.frontpagemag.com/fpm/268090/taboo-truths-about-comanche-danusha-v-goska

  Like

 13. @tim
  Trump is geen dictator, dat heb je wel begrepen hoop ik? En weet je wat dat inhoudt dat Trump geen dictator is??

  Wacht gewoon af tot 15 feb want tot die tijd sla je enkel gaten in lucht en dat zonde van de energie.

  Als jij een blanke natie nastreeft hoe wil je dat doen dan? Anders geformuleerd, waarom is die blanke natie er nog niet dan, want als jij dat wilt dan komt dat er toch?!

  Like

 14. De indianen kunnen me gestolen worden maar ik probeerde te zeggen dat als je een volk kan verjagen om daarna een eigen staat te beginnen, prima maar dan moet ook niet geklaagd worden als het andersom gebeurt.

  Dus ik haalde de indianen aan om hier een blanke natie te rechtvaardigen, hoewel het praktisch niet meer haalbaar is.

  Like

 15. Moet dit ook nog even toevoegen:

  Of de grens met mexico wel of niet gesloten wordt maakt voor ons niets uit, al steken daar morgen miljoenen illegaal de grens over wij hebben daar geen greintje last van dus waar maken we ons druk over?

  Het gaat mij om het volgende; als Trump de muur heeft geplaatst en het wordt een succesverhaal dan zal het voor eu een stuk moeilijker worden en wordt de kans veel groter dat wij onze grenzen ook gaan sluiten want goede voorbeelden worden gevolgd. Het gaat niet alleen om het bouwen van de muur want dat maakt voor ons toch niet uit, waar het wel om gaat is dat het een succesverhaal wordt, dan wordt het interessant voor ons en daarom maakt het mij niet uit wanneer de muur er komt zolang het maar een succesverhaal wordt, en haastige spoed is zelden goed.

  Like

 16. tim pietersen // februari 6, 2019 om 22:46 //

  @ (((dick))) je snapt toch dat dit allemaal legale middelen zijn die juist binnen de presidentiele macht liggen? en dat hij juist gekozen is op dit thema, en dat in een democratie de president vervlgens zijn verkiezingsprogramma uitvoert? dat heet democratie (((dick))) je moet het eens proberen ipv (((minority rule))) en verkiezingsbedrog

  die blanke naties waren er dick totdat jouw tribesgenoten wereldwijd de immigratie regels voor alle westerse landen hebben aangepast (jaren 60) en er massale niet westerse/blanke immigratie gepusht is terwijl jouw tribesgenoten van israel een steeds joodsere staat maakten

  pralktisch is het zeker haalkbaar om deze demografische oorlogsvoering die heeft plaatsgevonden en plaastvind op te lossen.

  dat goede voorbeeld van een muur is er al, het hek in hongarije of die gigantatische mur die israel gebouwd heeft (3x zo groot als berlijnse muur)

  theodor hertzl heeft bewezen dat je een land kunt afpakken een er een aske-nazi ethno apartheid staat van kunt maken, en je wordt er nog voor betaald ook (38 miljard en meer)

  dat is vrij snel gegaan

  ps interessant dat je het punt genegeerd hebt dat deze indianen savages vele andere tribes uitgemoord hebben en waarschijnlijk de oorspronkelijke noord amerikaanse bewoners…..

  Like

 17. Deze wil ik met een salpeterzuurzee voor de deur:

  Liked by 1 persoon

 18. “jouw tribesgenoten”

  Zozo.. ik ben weg hier, doei doei..

  Like

 19. Zeer been ?

  Like

 20. Ann Coulter, gelul van dronken aardbei.

  Like

 21. Nancy Pelosi …

  Liked by 1 persoon

 22. “Zeer been ?”

  Dat is dus de reden waarom het nooit wat zal worden, wij blanken gunnen elkaar het licht in de ogen niet. Uit al mijn reacties blijkt dat ook ik van mening ben dat de verkeerde afslag is genomen maar blijkbaar liggen onze visies verder uit elkaar dan ik dacht en daarom moet op de man gespeeld worden, ik word van rotte vis beschuldigd omdat mijn visie iets afwijkt. Hoe achterlijk kan je zijn, we verschillen blijkbaar van mening op bepaalde punten maar we zijn het ook eens over diverse zaken, sterker nog we zijn het over een heel basaal punt eens: de verkeerde afslag is genomen, en als je dat wil herstellen dan moet je eerst terug naar waar de verkeerde afslag is genomen wat inhoudt het sluiten van de grenzen, geen instroom en het afschaffen van de dubbele nationaliteit. Dat is het begin van het herstel en zolang dat niet verwezenlijkt is staan we aan dezelfde kant!!!! Pas als dat verwezenlijkt is worden de verschillen relevant, tot die tijd zouden en kunnen we één vuist maken en daarna zien we wel verder, dan is er nog altijd genoeg tijd om ruzie te maken over het verschil in opvattingen maar dan is iig al wel iets bereikt maar zover is het nog lang niet maar we vliegen elkaar wel alvast in de haren. Wij blanken vliegen elkaar al in de haren voordat ook maar iets gebeurd is en dat is waarom het allemaal zover heeft kunnen komen, wij blanken zijn een stelletje mongolen die zich gedragen als ratten die elkaar opvreten. Ik heb alle vertrouwen verloren, blanken zullen elkaar uitgeroeid hebben voordat anderen het kunnen doen omdat we elkaars meningen en visies niet kunnen accepteren wanneer de mening of visie ook maar iets afwijkt, daarom lukt het ons niet een vuist te maken en deze discussie is daar een prachtig voorbeeld van. De ene helft van de blanken zullen altijd heulen met de vijand en de andere helft vliegt elkaar ik de haren omdat niet alle visies 100% overlappen en derden gaan ermee heen. Daarom ben ik weg hier, heb je Trump nog niet opgegeven dan ben je onderdeel van een vijandelijke tribe. Sjongejonge… GOED BEZIG!!!!

  Nou jongens, tot in de white nation, oftewel tot in de pruimentijd want met deze instelling gaat niets gebeuren behalve het opvreten van elkaar.

  Like

 23. intellectuelen onenigheid onder elkaar? Indianen “savages” “verkrachters” kanibalen? haha,
  indianen verhalen hier dat zeker.

  Like

 24. tim pietersen // februari 7, 2019 om 21:49 //

  @ dick je was weg en nu ben je terug? muh fellow (((huwhite))) (met megalang betoog)

  jouw civ nat liberalist oplossigen zouden gewrkt kunen hebben in de jaren 50 en 60, daar is het nu te laat voor (wat je zelf ook aangaf)

  trump heeft zijn state of the union gedaan , zonder concrete voorstellen , wel heeft hij vrouwen en zwarten geprezen en israel 20 minuten.

  zelfs midden amekaanse landen hebben een muur (betaald door de vs), wat aangeeft dat het niet hebben ervan duidelijk te wijten is aan de macht achter de president (wil ie populair zijn moet ie een muur bouwen)

  15 februari (datum genoemd door jou) zullen we zien

  de macht achter de president zal moeten beslissen of zij 0.11% van het budget willen uitgeven om trump (en jou) niet in zijn hempt te laten staan (voor gek)………………….

  Like

 25. CurvedAir Bellair // februari 7, 2019 om 21:54 //

  Ik zou Trump weleens in zijn ‘hempt’ willen zien staan…

  😂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s