Nieuw

Zijn deze 3 wetsvoorstellen de gamechanger voor de Deep State?

Wikipedia/Djmutex (Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported).

Het Trump-kabinet heeft drie belangrijke wetsvoorstellen ingediend, die wereldwijd voor grote veranderingen kunnen zorgen. De Verenigde Staten stapt uit de Verenigde Naties, legt corruptie van de Federal Reserve bloot en schaft de IRS en inkomstenbelasting af.

Het team van de Manna World Holding Trust heeft de afgelopen vier maanden aan een drietal recente wetsvoorstellen gewerkt. Thomas Williams zinspeelde al sinds eind vorig jaar dat men achter de schermen grote wetswijzigingen aan het voorbereiden was. Met de wetsvoorstellen H.R. 204 (terugtrekking uit de Verenigde Naties), H.R. 24 (audit en opheffing Federal Reserve Bank) en H.R 25 (opheffing IRS belastingdienst en afschaffing inkomstenbelasting), worden deze aankondigingen concreet. Wanneer aangenomen, zullen deze wetswijzigingen niet alleen leiden tot een grote koerswijziging binnen de VS, maar ook internationaal enorme impact hebben.

Lees verder op:

www.ellaster.nl

(h/t jantjeuitnl)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zijn deze 3 wetsvoorstellen de gamechanger voor de Deep State?

 1. tim pietersen // februari 5, 2019 om 13:28 //

  uhhhhhhh, ziet er uit als disinfo……………

  lees ook dit….. https://www.ellaster.nl/2019/02/05/er-gloort-weer-valse-hoop-voor-venezuela/

  “Venezuela heeft momenteel twee presidenten. Beiden noemen de ander onrechtmatig. Het Venezolaanse volk schaart zich achter de interim-president Juan Guaidó. Zij hebben sinds de machtsgreep weer hoop. Na 6 jaar onder de dictatuur van Maduro te hebben geleefd, kan het alleen maar beter gaan. Maar misschien is dat valse hoop.”

  zegt voldoende

  Like

 2. Duchesne // februari 5, 2019 om 13:48 //

  Ik heb zo maar de indruk dat het wel eens juist kan zijn…hier nog een “game changer”, vers van de pers….https://www.telegraaf.nl/nieuws/3112759/turkije-zet-prijs-op-hoofd-coupmilitairen

  Dit staat gelijk aan een oorlogsverklaring. Beide landen zijn NATO lid….nog zoiets, ergens gaat dit niet meer werken, en het lijkt erop dat we daar zijn aangekomen…hoe gaan die ooit “samenwerken” tegen een “gemeenschappelijke” vijand?

  Een geldbeloning zetten op het hoofd van een persoon die asiel heeft gekregen door een “bevriend” land is een oorlogsverklaring, een schending van dat land en zijn rechtssysteem.
  Feitelijk is het hetzelfde als Griekenland nu een prijs zet op het hoofd van Erdogan…

  Het voorjaar begint, de krokusjes komen weer boven…

  Like

 3. Duchesne // februari 5, 2019 om 13:52 //

  …. Dat gebeurde dinsdag kort voordat de Griekse premier Alexis Tsipras in Ankara arriveerde voor een bezoek.”……straat intimidatie zoals enkel straatboefjes dat kunnen….het enige juiste Griekse antwoord is een per ongeluk gelanceerde verdwaalde raket op het vakantiehuis van Erdogan…dat is symbolisch het beste antwoord…..of totaal niks doen zoals de russen, en Putin pakt deze Erdogan nog terug voor het neerhalen van een Russisch toestel….maar goed, met de zon in aantocht komen de horden weer op gang….

  Liked by 1 persoon

 4. tim pietersen // februari 5, 2019 om 14:17 //

  en waarop is jouw indruk gebaseerd duchesne?

  dat venezuela artikel was dudidelijk disinfo………………., alsof de cia/nos/mossad het geschreven had…

  ps

  moet ik nog wat fotootjes posten vam erdogan met soros en erdogan met bibi

  doe het graag

  Like

 5. tim pietersen // februari 5, 2019 om 14:19 //

  of fotootjes van het israelische suprmee court met all seein eye waar de nieuwe ‘vn’ moet komen geruled door de sanhedrin (payed for by rothchild)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s