Nieuw

“Waarom huil je?” vroeg Ahmet toen hij het Zweeds meisje in zijn BMW verkrachtte – drie maanden gevangenisstraf

Foto's van de kneuzingen van het meisje, de auto en de veroordeelde. © Politie

Samen met een allochtoon-maatje reed Ahmet het meisje naar een afgelegen plek en verkrachtte haar op de achterbank van de BMW. Tijdens de verkrachting vroeg hij waarom ze huilde – en ging daarna door met de verkrachting.  Ahmet’s straf werd een proeftijd met slechts drie maanden gevangenisstraf, terwijl zijn vriend wegens gebrek aan bewijs is vrijgesproken.

Het was in november 2018 dat het meisje door de 18-jarige Ahmet in een BMW in Enköping werd verkracht.

De bestuurder van de auto werd in eerste instantie beschuldigd van medeplichtigheid aan verkrachting, maar werd vrijgesproken door de rechtbank.

Tijdens het politieverhoor heeft het meisje verteld dat ze op een Halloweenfeestje was en grog, cider en tequila dronk. Nadat ze met haar vrienden omstreeks 23:00 uur klaar was met feesten “begon haar hoofd draaien”, voelde ze zich erg slecht en viel op een bank in slaap.

Haar vrienden hebben haar later wakker gemaakt en toen het meisje zei dat ze niet naar huis wilde gaan, tilde ze haar op naar een auto buiten en liepen toen weg. In de auto viel ze weer in slaap en werd later weer wakker gemaakt. Ze wankelde alleen naar huis toen iemand in een BMW naar haar schreeuwde en een lift aanbood. In de auto zat een persoon die ze eerder kende en twee anderen.

Een van de immigranten kwam uit de auto en liet een van de stoelen vallen, zodat ze in de auto viel en op haar buik terechtkwam. De man die ze in de auto kende, werd naar huis gebracht en daarna reden ze verder, alleen met de twee onbekende mannen.

Tijdens de autorit viel het meisje weer in slaap, maar werd wakker toen de auto plotseling stil stond. Ze lag op haar rug, wist niet waar ze waren, maar ontdekte dat alleen zij en Ahmet in de auto zaten. Haar broek en slipje werden naar beneden getrokken. Ahmet tilde haar been over zijn hoofd en begon haar vaginaal te verkrachten.

Het meisje huilde, was bang en te krachteloos om zich te verzetten. Ze vertelde tijdens het verhoor dat de verkrachter vroeg:

– Waarom huil je?

Daarna ging Ahmet door met de verkrachting. Ze sloeg haar hoofd meerdere malen tegen de autowand. Ahmet stopte met haar vaginaal te penetreren en koos ervoor om zijn geslachtsdeel tegen haar rectum te duwen en begon haar anaal te verkrachten, heeft het meisje verklaard.

Ahmet ging vervolgens in de passagiersstoel zitten en de andere man reed verder. Ze huilde, was stil en werd uiteindelijk bij haar huis vrijgelaten. Toen ze het huis binnenkwam, vertelde ze haar familie waar ze aan was blootgesteld. De politie werd verwittigd, kwam langs en ondervroeg haar. Daarna werd ze naar het ziekenhuis gebracht.

De volgende dagen had ze pijn in het rectum en kon vanwege de pijn niet goed lopen. Ze ontdekte ook blauwe plekken op haar lichaam en fotografeerde deze als bewijs. Ze is er zeker van dat Ahmet alle verwondingen heeft veroorzaakt. Ze koos ervoor om na afloop van de gebeurtenis niet naar school te gaan en zegt dat ze van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in bed ligt en heeft gesproken met een psycholoog en vrienden.

Uit publieke documenten blijkt dat Ahmet een Turkse staatsburger is. Hij kwam met zijn familie naar Zweden toen hij tien jaar oud was en verschijnt eerder onder twee veroordelingen in het strafregister, onder andere voor illegaal rijden.

Op 3 januari 2019 kondigde Uppsala de uitspraak van de rechtbank aan. Ahmet werd veroordeeld voor verkrachting, maar de straf was slechts een proeftijd en drie maanden gevangenisstraf. Volgens het vonnis ondergaat hij het “behandelingsprogramma ROS” en moet 11.500 euro schadevergoeding betalen [N.v.d.r. wat meestal de belastingbetaler moet ophoesten].

Volgens het districtshof werd niet bewezen dat Ahmet erin geslaagd is om het meisje anaal te penetreren, dus is het de vaginale verkrachting waarvoor hij veroordeeld is.

De openbaar aanklager heeft geen uitzetting geëist.

De immigrant-metgezel van Ahmet in de BMW werd aangeklaagd voor medeplichtigheid aan verkrachting, maar wegens gebrek aan bewijs vrijgesproken.

Er zijn geen aanvragen ingediend bij het Hof van Beroep met een verzoek om in beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechtbank.

Bron:

“Varför gråter du?” frågade Ahmet när han våldtog flickan i BMW:n – tre månaders fängelse

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on “Waarom huil je?” vroeg Ahmet toen hij het Zweeds meisje in zijn BMW verkrachtte – drie maanden gevangenisstraf

 1. Ik hoop, dat op zekere dag de dochter of vrouw van een rechter zoiets overkomt. hoe durft die rechter dat stuk vuil met maar 3 maand ervan af te laten komen, en geen uitzetting??? Hij zou minstens 3 jaar moeten krijgen, en hij- en zijn familie- zou de begeleiding van het meiske volledig moeten betalen; daarna uitzettingvan hele gezin.

  Voor turken is het meisje een stuk vuil.-zo zijn ze gehersenpoeld. Daarvan zijn ze heilig overtuigd. In hun “gedachtengang”moet het meisje dankbaar zijn voor de verkrachting door een ëchte turk”waarschijnlijk moslim.

  Like

 2. CurvedAir Bellair // februari 6, 2019 om 12:00 //

  Je vraagt je niet alleen af hoe Zweden zo dom kan zijn om dergelijke genetische mislukkingen te importeren en faciliteren, maar ook hoe het mogelijk is dat zand-clochards in een BMW rondrijden.

  Like

 3. Gladiator // februari 6, 2019 om 13:23 //

  @CurvedAir Bellair,

  Beste,

  Ik hoop toch niet dat u denkt dat alleen Zweden zo dom kan zijn om……blablabla,

  Ik wil u even op de hoogte brengen van het feit dat buiten Zweden ook Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Engeland, Spanje, Portugal, Noorwegen, Finland en Denemarken deze cultuurparels, tandartsen, doctoren enz massaal binnen HEBBEN gelaten en dit nog steeds en masse doen!!!

  En wij staan erbij en kijken ernaar en veroordelen andere landen DAT ze dit doen!!

  Wordt tijd dat zelfs u eens zo langzamerhand wakker begint te worden en niet alleen dat. Het is eigenlijk al veel en veel te laat voor actie echter men kan beter laat beginnen MET actie dan nooit meer of ervan uitgaan dat die kankergezwellen in den Haag dit gaan doen.

  En dan nog iets voor het geval u hen nog niet weet, er staan nog “enkele van dit soort” met smacht te wachten op de gratis taxiverbindingen van de NGO’s, de Kustwacht en Marine (ja ook die van Hollanda!) naar o.a. ONS achterlijk geworden Neanderland……….en met enkele bedoel ik concreet voor ALLEEN al voor ONS Neanderland een kleine 10.000.000 van dit soort!!!

  Ja u leest het goed, 10 miljoen voor ons, uitgezocht door de New World Order ehhhhhh, ik bedoel natuurlijk de Navo en vriendjes!!

  En vwb dit kereltje waardoor dit meisje van de morgen tot de avond in haar bed moet liggen….daarvoor regelde ik precies hetzelfde, en wel voor de rest van zijn toch al geheel bescheten kutleven, namelijk dat hij ook van de morgen tot de avond en zelfs de nacht in ZIJN bed mocht blijven liggen, wan een andere optie zou er met zekerheid niet meer voor hem inzitten.

  En ik zou elke 4 tot 5 weken bij hem op bezoek gaan………om hem vervolgens weer te verrijken met 2 gebroken benen en 2 gebroken armen en zijn scrotum vol met glassplinters!!

  Capiche,

  Wordt godverdomme eens tijd dat zoiets gaat gebeuren want voor een andere taal zijn dit soort gedrochten toch niet vatbaar!!

  En daarbij zou ik ook eens graag een hartig woordje met de politieke “leiders” willen wisselen om hen duidelijk te maken dat ze naar huis mogen. Hun werkzaamheden worden namelijk al heel erg lang helemaal niet meer op prijs gesteld!!

  Gladiator

  Liked by 2 people

 4. CurvedAir Bellair // februari 7, 2019 om 15:52 //

  @ Gladiator.

  Je maakt je veel te druk, beste vent. Buiten Zweden valt het allemaal best wel mee, kijk maar eens naar de welvarende, bijna schuldvrije monocultuur die wij in Nederland hebben. Heerlijke woonwijken met sociale woningbouw waar ook de minder bedeelden kunnen leven met speelplaatsen en wijkgebouwen voor onze eigen kinderen. Vrouwen en ouderen, maar ook kinderen kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week veilig over straat. De weinige politiemensen die we hebben brengen de dag door aan de koffieautomaat, of gapend in de patrouille-auto: er valt gewoon weinig tot niets te doen. Als er al een keer ergens een winkeldiefstal is, is dat groot nieuws en wordt het breed uitgemeten in de media.

  We hebben dan ook geen klagen, gemiddeld zo’n 12 misdrijven per jaar, gepleegd door blanke ehh, witte boeren op gele klompen, met een haarkleur die overeenkomt met de klompen, en een kleur ogen die overeenkomt met de overall.

  We leven in een échte democratie, waar de mensen in het parlement opkomen voor onze belangen, en vreemde invloeden zoals van politieke partijtjes met perfide buitenlandse sentimenten geweerd worden.

  Overbevolking en daaraan gepaard gaande problemen zoals verkeersleed, milieuverontreiniging en woningnood kennen we niet: we zorgen wel dat we veilig onder de 10 miljoen inwoners blijven, we blijven graag verschoond van bovengenoemde problematiek.

  Het onderwijs is geprivatiseerd en in beperkte zin door de overheid gereguleerd. De burger betaalt niet voor het onderwijs van kinderen van ouders die er op los fokken en anderen opzadelen met de kosten, net als de opleidingskosten van buitenlandse kinderen die uiteraard voor rekening van het buitenland komen. De teneur in het onderwijs is Nederlands, dat wil zeggen dat we niet doen aan idioterie zoals halal-lekkernijen, en bidruimtes met aparte ingangen voor man- en vrouw.

  Enfin, beste Romeinse arena-strijder, ik kan nog wel even zo doorgaan, maar het inmiddels geplaatste zou je toch moeten kunnen overtuigen dat we in een heerlijk land leven, en dankbaar kunnen zijn dat we bevrijd en opnieuw opgebouwd zijn/hebben na de afloop van de Tweede Wereldoorlog.

  Met excuses voor de Godwin,

  CurvedAir.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s