Nieuw

Vorige week, 26 januari, zat Bernhard-Henri Lévy bij Buitenhof om het globalistische EU-project te verdedigen

Bernard-Henri Lévy ziet zijn globalistische EU-project om de Europese volkeren te knechten in gevaar komen.

Ook de bekende intellectueel en tv-persoonlijkheid (((Bernard Henri Levy))) ziet de protesten met argusogen aan. Hij noemde de demonstraties een ‘mislukking’ en doet het af als een verwerpelijke vorm van populisme. Ook zijn veel gele hesjes in wezen ‘bruinhemden’ en is de opstand vergelijkbaar met het Duitsland van de jaren dertig. Wie het met Levy oneens is, is een antisemiet.

Zo Schreef Fenixx eerder over de reactie van Levy op de demonstraties van de Gele Hesjes.

Levy was nog wel zo in zijn sas toen hij en zijn joodse vrienden Macron aangesteld hadden, maar die vreugde verging snel met de protesten van de Gele Hesjes die maar niet willen verstommen. In 2015 scheef Levy samen met zijn vriend George Soros nog een vlammend betoog in de New York Times om de resultaten van de volksopstand in Oekraïne die hij van het begin had aangemoedigd, te verdedigen tegen de ‘Russische aanval’.

Blijkbaar is het ene populisme niet het andere populisme, en is het ene volk niet het andere volk. Het verschil is dat het Oekraïense volk – of het nou een opstand of een staatsgreep was en al dan niet gestuurd door belangengroepen in de VS. – koos voor aansluiting bij de EU, waarmee allerlei landbouw en olie- en schaliegas belangen voor oligarchen veilig gesteld werden evenals de geostrategische positie tegenover het gehate Rusland, terwijl het andere volk, het Franse juist bezig is het globalistenjuk van zich af te werpen. En dat vindt Levy niet gepast.

Buitenhof – (vanaf 36:40)

* Bernard-Henri Lévy: Looking for Europe. Europa implodeert als we niets doen. Het populisme rammelt aan de poorten en als we niet pal voor Europa staan, gaan we ten gronde. Dat schrijft de beroemde Franse filosoof Bernard-Henri Lévy. In zijn theatervoorstelling Looking for Europe, die op 13 maart in Carré is te zien, houdt hij een lofzang op Europa. Een gesprek over populisme, de brexit en de Gele Hesjes. *, zo meldt de beschrijving bij Buitenhof.

Levy is uitgenodigd omdat hij een theatertour doet door Europa, ik ben benieuwd hoe dat gaat met dat brakke Engels van hem, maar dat terzijde, én omdat hij en nog 29 ‘intellectuelen’ een stuk geschreven hebben ter verdediging van Europa. Ook Jort Kelder, ik wist niet dat hij tegenwoordig Buitenhof presenteert want ik kijk geen TV, maar ik moest dit stuk propaganda-TV terugkijken voor dit artikel, maakt er geen bezwaar tegen dat de voorstanders van de EU consequent Europa zeggen als ze EU bedoelen.

Europa (de EU) stort in volgens Levy en zijn kompanen. Het artikel van Levy en zijn zelfverklaarde ‘intellectuelen’ verscheen in de grootste anti-blanke Europese krant, The Guardian – waar anders.

“Enough of ‘building Europe’!” is the cry. Let’s reconnect instead with our “national soul”! Let’s rediscover our “lost identity”! This is the agenda shared by the populist forces washing over the continent.

Want blanken mogen geen naties hebben waarin ze veilig zijn. En wat is daar mis mee? Waarom mogen wij geen ‘nationale ziel’ hebben? En Israël wel? Of een muur?

Europe is being attacked by false prophets who are drunk on resentment, and delirious at their opportunity to seize the limelight.

Nee. Salvini en Orban, en Duda in Polen worden op handen gedragen door het volk, het is de van volk en natie losgezongen homo-globalist Macron die gehaat wordt. En hij is ook de enige van dat rijtje die aan de drugs is. Hij is ook de enige die geen kinderen heeft (net als de rest van de EU-puppets, dat zou je aan het denken moeten zetten) en dus geen ene moer geeft om het voortbestaan van het Franse volk. Net als Levy.

 It has been abandoned by the two great allies who in the previous century twice saved it from suicide; one across the Channel and the other across the Atlantic.

Nee. Ze hebben zich afgekeerd van de monsterlijke constructie die de EU is, zoals ze zich van de Sovjet-Unie afkeerden. Dan over de aanstaande Europarlements-verkiezingen in mei en mochten Salvini cum suis een grote slag slaan:

A politics of disdain for intelligence and culture will have triumphed.

Nee. De kern, wat al die ‘populisten’ nou net verbindt is dat ze hun cultuur willen bewaren. Het is juist die wortelloze globalistische kliek die dat van ons af wil nemen door hier vreemde volkeren te importeren en ons DNA uit te wissen, zodat we nooit meer in staat zullen zijn om ons tegen die cabal te verzetten. De EU is de volkerenmoordorganisatie, het uitvoerend orgaan, voor de genocide op het blanke ras in Europa.

Hier staan alle EU-resoluties die dat bewerkstelligen op volgorde, en het zijn stuk voor stuk vervolgresoluties op de plannen van achtereenvolgens Kalergi, Hooton, Kaufmann en Morgenthau.

Voordat we verder gaan met het artikel van Levy drie screenshots van Buitenhof:

Hun vaderland‘, ‘Patriotten‘. Het vaderland dat die smerige populisten willen bewaren. En wat helemaal fout is volgens Levy.

There will be explosions of xenophobia

Eeeuh ja, omdat we willen dat onze vaderlanden van ons blijven. En ons DNA intact.

Enfin, laten we eens kijken wie die 30 ‘patriotten‘, ‘die altijd aan het front staan als hun vaderland‘ onder vuur ligt, zijn.

Is het wel hun vaderland? Of misschien wel niet. Door wie worden wij hier eigenlijk de les gelezen?

Onderaan bij het artikel in The Guardian staan ze vermeld.

 • Bernard-Henri Lévy (Jood die de Joodse aanklacht tegen de Gele Hesjes heeft geleid)
 • Milan Kundera (geboren Tsjech, woonde het grootste deel van zijn leven in Frankrijk)
 • Salman Rushdie (tevergeefs Paki die het grootste deel van zijn leven in Groot-Brittannië en de VS heeft gewoond)
 • Elfriede Jelinek (Joods verblijft in Oostenrijk)
 • Orhan Pamuk (Turk, woonde lange tijd in het buitenland, gedeeltelijk niet-Turkse afkomst)
 • Vassilis Alexakis (geboren in Griekenland, woonde het grootste deel van zijn leven in Frankrijk)
 • Svetlana Alexievich (Wit-Russisch, woonde vele jaren in het buitenland),
 • Anne Applebaum (Jodin, verblijft in het Verenigd Koninkrijk en vervolgens in de Verenigde Staten)
 • Jens Christian Grøndahl (Deens)
 • David Grossman (Jood die in Israël woont)
 • Ágnes Heller (jodin, verblijft in Hongarije)
 • Ismaïl Kadaré (Albanees)
 • György Konrád (Jood, verblijft in Hongarije)
 • António Lobo Antunes (Portugees, maar studeerde de joodse pseudo-wetenschapspsychiatrie en beoefende als psychiater, dus misschien was zijn geest door de ervaring Hebreeuws geworden)
 • Claudio Magris (Italiaan, heeft zichzelf beschreven als een “ere-jood”)
 • Ian McEwan (Brits, kindertijd in het buitenland)
 • Adam Michnik (Jood, verblijft in Polen)
 • Herta Müller (geboren als onderdeel van de Duitstalige etnische Duitse minderheid in Roemenië, vertrok naar Duitsland, waar ze al tientallen jaren woont)
 • Ludmila Oulitskaya (Jodin, verblijft in Rusland)
 • Rob Riemen (Nederlands)
 • Fernando Savater (Baskisch)
 • Roberto Saviano (Joodse afkomst, verblijft in Italië)
 • Eugenio Scalfari (Italiaans)
 • Simon Schama (Joods, verblijft in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten)
 • Peter Schneider (Duits)
 • Abdulah Sidran (Bosnië)
 • Leïla Slimani (Marokkaanse bezetter in Frankrijk)
 • Colm Tóibín (Iers)
 • Mario Vargas Llosa (Peruaan, woonde het grootste deel van zijn leven in het buitenland)
 • Adam Zagajewski (Pools, woonde vele jaren in het buitenland)

Slechts 14 van de 30 zijn voorouderlijk Europees (ik sluit Albanië, Bosnië en Turkije uit) en slechts ongeveer de helft van de 14 leeft en heeft het grootste deel van hun leven in hun voorouderlijk vaderland geleefd. En minstens 10 van de 30 zijn aantoonbaar Joods.

Bernard-Henri Lévy is geen filosoof. Hij is een babbelzieke paljas. Een gevaarlijke dat wel. In 2010 stond hij volkomen voor aap, toen hij serieus commentaar gaf op een niet bestaande filosoof:

France’s best-known philosopher, Bernard-Henri Lévy, has become the butt of intellectual ridicule after copiously quoting a leading authority on Kant who, it transpires, is a modern-day hoax.

Mr Lévy, who in France goes simply by his initials BHL, has been doing the media rounds to promote his new work, ‘On War in Philosophy’.

In his book, which has received lavish praise from some quarters, the open-shirted Mr Lévy lays into the philosopher Immanuel Kant as being unhinged and a “fake”. To support his claims, he cites a certain Jean-Baptiste Botul, whom he describes as a post-War authority on Kant.

But the chorus of approval turned to laughter after a journalist from Le Nouvel Observateur pointed out that Mr Botul does not exist: he is a fictional character created in by a contemporary satirical journalist, Frédéric Pagès.

Alarm bells should have rung given that Mr Pagès, a journalist with Le Canard Enchaîneé, a satirical weekly, has penned one book under the Botul pseudonym entitled The Sex Life of Immanuel Kant. The Telegraph >>

In het NRC staat de Nederlandse versie van het manifest van Lévy en zijn kompanen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (633 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

5 Comments on Vorige week, 26 januari, zat Bernhard-Henri Lévy bij Buitenhof om het globalistische EU-project te verdedigen

 1. het is zoals geschreven de joden willen het blanke ras vernietigen maar zijzelf laten niemand in Israel binnen en zie ook hoeveel joden dat ondertekend hebben .dat zijn de keiharde feiten.ik zal weeral uitgemaakt worden voor Anti Semiet zeker in plaats van een eerlijk antwoord

  Like

 2. Republikein // februari 6, 2019 om 00:51 //

  Oh, was op een dag van schaatsen dacht ik, was een beetje te vroeg en heb dit gezien, een paar minuten, toen moest ik poepen.

  Like

 3. @andre // februari 5, 2019 om 17:10 //

  Er komen ook in Israel veel – vooral – Afrikanen binnen en de politie heeft er haar handen aan vol. De gemiddelde Israeli weet weinig van de machinaties van hun rasgenoten die zelf Israel als vaderland als de pest mijden en ze zijn terecht beducht voor de zooi die deze Afrikanen ook daar aanrichten (bijv. in Tel Aviv) en willen die lui er zo snel mogelijk uit. Eigenlijk dezelfde reacties als hier. De pseudo joden zoals Levy hebben niets met de staat Israel en ze offeren anderen net zo makkelijk op als de Joodse Raad deed tijdens de Tweede Wereldoorlog in Nederland of het Internationaal Jodendom vanaf 1933 toen ze haar verbond sloot met het Derde Rijk en veel joden naar de werkkampen werden gestuurd.

  Like

 4. @andre // februari 5, 2019 om 17:10 //

  De waarheid is anti-semitisch.

  Like

 5. Republikein // februari 6, 2019 om 13:52 //

  De slechte dronk van Noach en de aftocht en verspreiding van het nageslacht van Sem, Cham en Jafeth.
  Drank maakt meer kapot dan je liefhebt.
  Ugh!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s