Nieuw

Twee asielzoekers trekken vechtend door Regensburg

foto slechts ter illustratie

Twee dronken Afghanen zouden maandagavond in Regensburg zonder onderscheid voorbijgangers hebben aangevallen en verwond. De twee asielzoekers, 17 en 18 jaar oud, worden ervan verdacht eerst een 53-jarige man met slagen op het voorplein van de Regensburgse Arcaden te hebben aangevallen. De man raakte licht gewond.

Na de aanval vluchtten de schurken. Een korte tijd later, volgens de politie, vielen ze een 75-jarige gepensioneerde aan en duwden ze hem naar het nabijgelegen busstation. Het slachtoffer brak een been en moest in het ziekenhuis worden behandeld.

Verdachten zijn bij de politie bekend

Een 25-jarige die de gepensioneerde met spoed te hulp schoot, werd ook aangevallen en licht gewond geraakt door klappen. Slechts enkele minuten na het incident viel het duo een andere man aan. Ook de 49-jarige raakte gewond en moest worden behandeld.

De politie en de federale politie zijn er vervolgens in geslaagd de twee dronken Afghanen te arresteren. Ze worden nu in minstens vier gevallen onderzocht op het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel. Zoals de politie op verzoek van het JF meldde, hadden de twee in het verleden al eens de aandacht getrokken met strafbare feiten. Tegen hen is een aanhoudingsbevel uitgevaardigd.

De zaak doet denken aan het geweld in Amberg, Beieren, waar eind december vier asielzoekers zonder onderscheid voorbijgangers aanvielen.

Bron:

Asylbewerber ziehen prügelnd durch Regensburg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Twee asielzoekers trekken vechtend door Regensburg

  1. Jack vanderVeen // februari 6, 2019 om 17:21 //

    “vier asielzoekers zonder onderscheid voorbijgangers aanvielen” dat zijn nu DE medeburgers, zoeken contact zonder voorkeursbehandeling.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s