Nieuw

Twee Afghanen lieten maandag een spoor van geweld na in Regensburg (DL)

Islamhorror

Twee “vluchtelingen” uit Afghanistan trokken maandagavond een spoor van geweld door Regensburg, binnen een uur werden vier mannen aangevallen, een 75-jarige raakte bij de aanval ernstig gewond. Stel je voor dat twee Duitsers zonder onderscheid buitenlanders in elkaar slaan – hoe zou de berichtgeving er dan uit hebben gezien?

De twee goudstukken hoeven waarschijnlijk niet met de enige en juiste consequentie – deportatie – rekening te houden, want in 2015 werd immers de hoogdravende aankondiging gedaan dat geschoolde arbeiders zouden komen en dat ze een verrijking zouden zijn voor Duitsland.

Merkur Online van 05-02-2019:

Twee asielzoekers uit Afghanistan hebben maandagavond in Regensburg zonder onderscheid verschillende voorbijgangers aangevallen. Een 75-jarige man had als gevolg van de aanval een gebroken been, drie andere mannen raakten licht gewond.

De 18- en 19-jarige verdachten die in het district Regensburg wonen, zouden naar verluidt ook een 53-jarige voorbijganger op het voorplein van een winkelcentrum bij het station van Regensburg hebben aangevallen. Die heeft daarbij lichte verwondingen opgelopen.

Kort daarna werd de 75-jarige eerst op het nabijgelegen busstation lastiggevallen en vervolgens op de grond gegooid. De man heeft daarbij een botbreuk opgelopen. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Een 25-jarige man, die het slachtoffer wilde helpen, werd door de twee daders met slagen aangevallen en raakte lichtgewond.

Slechts enkele minuten later vielen de twee mannen een 49-jarige man aan op de Regensburger Bahnhofsplatz, die ambulant moest worden behandeld. Kort na deze derde aanval kon de politie de twee verdachten arresteren. Zij worden in minstens vier gevallen beschuldigd van gevaarlijk lichamelijk letsel en moesten ze zich dinsdag voor de rechter-commissaris verantwoordden.

De politie dringt er bij de omwonenden en andere getuigen op aan om informatie te verstrekken. De politie neemt berichten aan op 0941/506-2888 of persoonlijk op een ander politiebureau.

Bron:

Zwei Afghanen zogen am Montag eine Spur der Gewalt durch Regensburg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Twee Afghanen lieten maandag een spoor van geweld na in Regensburg (DL)

  1. Wel Moffen waar zijn je nu, hebben jullie geen vuisten?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s