Nieuw

Szijjarto: Hongarije handhaaft een nultolerantie op het gebied van migratie

Screenshot YouTube.

Hongarije heeft een nultolerantiebeleid voor migratie en zal nooit een document steunen dat het globale migratiepact van de VN als referentiepunt gebruikt, zei de minister van Buitenlandse Zaken op zondag, als antwoord op een vraag van MTI.

Peter Szijjarto becommentarieerde recente berichten van verschillende Hongaarse nieuwsportalen waarin men de diplomatieke bron van een Duits persbureau aanhaalde die zei dat de Hongaarse regering alle aanbiedingen van de Europese Unie voor een compromis over een gemeenschappelijk standpunt over migratie heeft afgewezen en zich binnen het blok heeft geïsoleerd.

– De pro-migratiepolitici blijven amok schoppen. Elk EU-document zal proberen te verwijzen naar het wereldwijde migratiepact van de VN, ondanks het feit dat negen EU-lidstaten er niet voor hebben gestemd, zei de minister.

Szijjarto zei dat de Hongaarse regering het Pact nooit zal steunen, dat volgens hem de immigratie wil vergemakkelijken.

– Een document waarover geen unanieme overeenstemming bestaat tussen alle lidstaten kan geen referentiepunt zijn, aldus Szijjarto.

De minister voegde eraan toe dat het isolement van Hongarije “al lang een utopie is voor degenen die migratie ondersteunen.  Iedereen die nee zegt tegen migratie zal onze bondgenoot blijven”.

Bron:

Szijjarto: Hungary maintains zero tolerance stance on migration

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Szijjarto: Hongarije handhaaft een nultolerantie op het gebied van migratie

  1. Dat land zal het op langer termijn gaan redden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s