Nieuw

Schurft breidt zich uit in Düsseldorf

Schurft – in Duitsland was deze besmettelijke ziekte praktisch uitgeroeid, gevallen konden op één hand worden geteld, maar nu de mijt weer in opkomst is en zich snel verspreidt in Düsseldorf, zijn de gemelde gevallen waarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg. De reden voor de drastische stijging is waarschijnlijk duidelijk als je nog steeds voor jezelf kunt denken.

De vervelende ziekte vergezelt de mensen in Europa al duizenden jaren. De vervelende “schurft” leek bijna drie jaar geleden vrijwel uitgeroeid te zijn door moderne medicijnen en zalven. Maar nu is de mensonterende parasiet weer terug. De schurftmijt verovert Düsseldorf!

“We hebben een sterk toenemend aantal gevallen,” legt stadswoordvoerder Michael Bergmann uit. Terwijl er in 2015 slechts 30 gevallen werden gemeld, is dit aantal gestegen tot 368 in 2017.

Sinds 2017 zijn niet alleen scholen en kinderdagverblijven opgenomen, maar ook verpleeginrichtingen. De enorme toename is te zien in het aantal gevallen van scholen en kinderdagverblijven; 296 van de in 2018 gemelde gevallen komen alleen al uit dit gebied. Er is een overeenkomstig aantal niet-gemelde gevallen van “Schurft”.

Dermatoloog Dr. Herbert Kirchesch: “Het kan ook te wijten zijn aan de vluchtelingenbeweging. Vooral in het Midden-Oosten zijn er mensen die zogenaamde chronische schurft hebben. Ze leven er al jaren mee en dragen de ziekte vervolgens over naar de opvangcentra van de gemeenschap”.

Bron:

Krätze breitet sich in Düsseldorf aus

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10073 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s