Nieuw

Salvini: Asielcentrum ontruimd, geld voor hulpbehoevende Italianen!

Immigranten op het Westbahnhof in Wenen © Bwag [CC BY-SA 4.0], van Wikimedia Commons; Matteo Salvini - English: Ministry of the Interior - Italian: Ministero dell'interno [CC BY 3.0 it], via Wikimedia Commons; beeldcompositie door Info-DIREKT.

Italië schijnt in staat te zijn om te doen wat Duitsland en Oostenrijk niet kunnen. Gisteren liet minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini de tweede grootste asielaccommodatie in Castelnuovo bij Rome evacueren. In plaats van immigranten te voeden, zou hij het geld liever uitgeven aan behoeftige Italianen.

Geopend in 2008, gesloten onder Salvini

Het complex werd in 2008 als asielcentrum geopend. Uiteindelijk werden er 535 immigranten ondergebracht, waarvan 401 alleen mannen. De Italiaanse oppositie bekritiseerde de procedure als “nazi-methoden”, de lokale asielindustrie klaagt over het verlies van 120 banen. Salvini daarentegen blijft rustig en laat zich niet in de verdediging dringen: – Ik heb gedaan wat een goede vader zou doen, antwoordt hij op de beschuldigingen.

Sluiting bespaart de staat 6 miljoen euro

– Het is een kwestie van gezond verstand en goede administratieve praktijken die de Italianen zes miljoen euro per jaar zal besparen, legt Salvini uit.

De evacuatie van dit asielcentrum dient als voorfase voor deportatie. Van de 130.000 immigranten in asielcentra in Italië staan er 100.000 op het punt om te worden uitgezet. Salvini wil het bedrag van 6 miljoen euro per jaar dat als gevolg hiervan vrijkomt, in de nabije toekomst uitgeven aan behoeftige Italianen.

Castelnuovo – een ander fort van “Vluchtelingen Welkom!” valt in Italië

Met Castelnuovo gaat een andere stad in Italië waarvan de burgemeester opkwam voor open grenzen ten onder. De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Herbert Kickl, kan aan de compromisloze actie van Matteo Salvini tegen de asielindustrie in Italië een goed voorbeeld nemen. Want alleen door het vernietigen van de structuren van de goedmensen zal het aantal deportaties van niet-Europese immigranten toenemen. Hierdoor komt er ook geld vrij voor de eigen bevolking, wat anders alleen ten goede zou komen aan de asielindustrie van Soros en Co.

Bron:

Salvini: Asylheim geräumt, Geld für bedürftige Italiener!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Salvini: Asielcentrum ontruimd, geld voor hulpbehoevende Italianen!

  1. Sjaak Smits // februari 6, 2019 om 11:36 //

    Als nu iedere politicus in de EU zich ook zo zou gedragen zouden we geen islam en gelukszoekers probleem hebben!

    Like

  2. Mr. Tony Claasen Duque de Drouton en Norvège // februari 7, 2019 om 11:51 //

    Ik vind dat dit voorbeeld gevolgd moet worden daar wij in Europa een cultuur hebben op grondslag van onze Christelijke Joodse waarden vernietigen deze Islamusten alkes wst niet in hun straatje past en alleen maar HUN normen willen toepassen en dat is fie van gewelf tegen ALLE NIET ISLAMIETEN stop Islamisering en sluit de grenzen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s