Nieuw

Pedofiel vrijgelaten na verklaring dat kinderverkrachting een ‘cultureel ding’ is

Zedendelinquent uit de gevangenis vrijgelaten ondanks waarschuwing van de psychiater voor 'hoog risico' op recidive

Een veroordeelde pedofiel, die verklaarde dat het seksueel misbruiken van kinderen een “cultureel ding” is, is ondanks ernstige waarschuwingen van deskundigen vrijgelaten uit de gevangenis.

De 44-jarige Edward George Nallajar verscheen op dinsdag voor het het Hooggerechtshof van Brisbane om, nadat hij gevangen zat voor het seksueel misbruiken van kinderen, terug in de samenleving  te worden vrijgelaten. Nallajar werd eerder in 2016 door de rechtbank vrijgelaten, maar werd vorig jaar nadat hij zijn GPS tracker had afgesneden teruggestuurd naar de gevangenis. Het Hooggerechtshof heeft nu besloten om Nallajar voor de tweede keer vrij te laten, ondanks een waarschuwing van een psychiater dat er een “hoog risico” van recidive is.

Na in de gevangenis te hebben gezeten voor grove kinderverkrachtingen waardoor hij op een afdeling voor gevaarlijke  gevangenen onder toezicht geplaatst werd, zal Nallajar naar verwachting in de komende paar dagen worden vrijgelaten. Hij wordt nu voor de tweede keer vrijgelaten, ondanks het feit dat hij vorig jaar de voorwaarden van het ordebesluit had overtreden door zijn GPS-monitor af te snijden en zodoende terug in de gevangenis werd gezet. Nallajar beweerde voor rechtbank dat hij de armband als een “sociaal experiment” verwijderd heeft en dat hij terug naar de gevangenis wilde omdat het leven “te gestresd” was geworden.

Volgens de Daily Mail begon Nallajar’s geworstel met de wet in 1993 toen hij na het doodschieten van een man die zijn vriend seksueel had misbruikt drie jaar gevangen werd gezet. Nallajar misbruikte twee kinderen toen hij uit de gevangenis werd ontslagen, en beweert nu dat het een “cultureel ding” is om dit op het Palmeiland in het noorden van Queensland te doen. “De meeste kinderen op het Palmeiland zijn geen maagden….. het verrichten van de geslachtsdaad met een kind is een cultureel ding geworden…. er is weinig geld, de kinderen krijgen niet zo veel, dus misschien zou ze mij voor een grotere som geld de geslachtsdaad met haar laten verrichten”, vertelde hij later een psycholoog. In 2004 pleitte Nallajar schuldig aan het meelokken van een meisje naar een verlaten schoolterrein en het omkopen van haar met $20 als ze meekwam om met hem drugs te kopen voordat hij haar verkrachtte. Slechts enkele dagen na zijn voorwaardelijke vrijlating pleegde Nallajar een soortgelijke misdaad op een kind en werd in 2012 weer gevangengezet.

Juristen die optreden voor de procureur-generaal aanvaardde “dat adequate bescherming van de gemeenschap kan worden voldaan door het vrijlaten (van Nallajar) onder een bevel tot toezicht”. Nallajar zal naar verwachting op 12 februari als vrij man uit de gevangenis lopen. Hij zal tot 2026 op de gevaarlijke serieverkrachter-lijst blijven staan.

Bron:

Paedophile, 44, who said having sex with children was a ‘cultural thing’ will be FREED from prison despite cutting off his GPS tracker last time he was released under supervision

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Pedofiel vrijgelaten na verklaring dat kinderverkrachting een ‘cultureel ding’ is

 1. KNETTERGEK // februari 6, 2019 om 08:38 //

  Wanneer is het genoeg, die vraag speelt steeds meer

  Like

 2. Gladiator // februari 6, 2019 om 13:40 //

  @KNETTERGEK,

  Beste, ik denk nu net dát het genoeg geworden is namelijk, de overheid ziet in dat ze zelf niet meer bij machte zijn om deze “problemen” adequaat op te lossen.

  Vrij laten is dus hun enige optie met in hun achterlijke achterhoofden de gedachte dat wij, het publiek het misschien wél adequaat zouden kunnen cq willen oplossen, en dat is ook nog eens zo, toch???

  Want ik verzeker u dat indien ik zo’n pedo recidivist te pakken kreeg ik een hele adequate manier had om hier een einde aan te maken en wel op de volgende manier!!

  Men vangt zo’n beest, men bindt het met de armen naar achteren aan een paal ergens in the middle of nowhere, doet zijn broek een beetje los en naar beneden en dan eerst het scrotum afsnijden, en wel met een flink bot mes, even laten uitschreeuwen, en dan zijn pik.

  Daarna gewoon in de auto stappen en naar huis toe. Hij wordt vanzelf weer rustig, héél rustig, dat verzeker ik u!!

  Dit alles wel ff filmen in HD en gelijk viraal ermee. Dit weerhoud dan weer anderen om kinderen te verkrachten!!

  Zo los je een hele hoop problemen in 1x op, nietwaar!!!

  Een andere taal verstaan ze toch echt niet!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s