Nieuw

Het jaar van het varken – alle Chinese moslims een gelukkig nieuwjaar!

Het Chinese Nieuwjaar begint vandaag, 5 februari, wanneer in China de energieën van het hondenjaar worden doorgegeven aan het varkensjaar. Het varken beschikt over zijn eigen innerlijke energie, die zich ophoopt en rond groeit, het is gelukkig en onafhankelijk. Het varken is zowel begrijpend, sensueel, geestdriftig, aardig, sympathiek en waarheidsgetrouw maar kunnen diep van binnen wel wantrouwend zijn, soms op het paranoïde af.

Volgens de Chinese traditie is het varken een mollig en welvarend dier dat succes en welvaart zou brengen. Maar wat gaat het varkensjaar dit jaar brengen?

Wat China’s 35 miljoen Oeigoeren-moslims ervan denken, weet ik niet, en ik denk niet dat het de Chinezen een zorg zal zijn.

Persoonlijk houdt Rommel van varkens op het bord en op de boerderij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Het jaar van het varken – alle Chinese moslims een gelukkig nieuwjaar!

  1. Als we 17 miljoen varkens los laten lopen in dit land dus voor elke inwoner 1 eens kijken hoe lang het duurt voor we islam vrij zijn……

    Like

  2. Republikein // februari 5, 2019 om 19:01 //

    Ouwe knorrepot.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s