Nieuw

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken waarschuwt: “Met Timmermans komen Soros loyalisten aan het hoofd van de Europese Commissie”

De Hongaarse vice-premier Péter Szijjártó heeft gewaarschuwd voor het plan van Frans Timmermans, de belangrijkste kandidaat van de Europese socialisten voor de Europese verkiezingen, om de immigratie te kanaliseren. Uiteindelijk zou dit een lokmiddel kunnen zijn voor 30 tot 35 miljoen mensen die willen emigreren.

De Hongaarse vice-premier en minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó heeft gewaarschuwd voor de agenda van de Europese socialisten van hun belangrijkste kandidaat Frans Timmermans in de aanloop naar de Europese verkiezingen. Zoals „Hungary Today“ meldt, wees Szijjártó donderdag in de marge van een informele bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU erop dat de socialisten een concept van “gekanaliseerde immigratie” naar Europa nastreefden.

“Socialisten volgen de richtlijnen van het Soros-netwerk.
Op woensdag presenteerde vice-voorzitter van de Europese Commissie Timmermans, die in het najaar de aftredende Jean-Claude Juncker zal opvolgen, een document van de Europese Commissie dat hij mede heeft opgesteld over het immigratievraagstuk. Hij pleitte onder meer voor een pan-Europese aanpak van asiel- en immigratiebeheer.

“Immigratie moet echter niet worden georganiseerd, maar gestopt,” legde Szijjártó uit aan Hongaarse journalisten in Boekarest. Hij verwees ook naar de Amerikaanse miljardair en zelfverklaarde filantroop George Soros, die nauwe contacten heeft met de linkse en deels ook burgerlijke krachten in Europese staten en de Europese Commissie. Szijjártó zei:

“Het is duidelijk dat Frans Timmermans en de Europese socialisten de richtlijnen van het Soros-netwerk willen volgen en de migratiestromen naar Europa verder willen intensiveren.

Alleen als de immigratiekritische krachten een meerderheid krijgen in de Europese verkiezingen kan een verdere toename van migratiebewegingen worden tegengegaan, zo verklaarde de minister. Hij beschouwt de EU-verkiezingen als een doorslaggevende verkiezing.

Hij is gek. 

De dictatuur richt een theater in, democratie, met alles wat erbij hoort, media. En dan denken dat je diezelfde slavendrijvers weg kan stemmen via precies dat systeem dat ze ingesteld hebben om je geketend te houden.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken waarschuwt: “Met Timmermans komen Soros loyalisten aan het hoofd van de Europese Commissie”

 1. Duchesne // februari 5, 2019 om 11:42 //

  Timmermans is zeer waarschijnlijk het meest walgelijke wat de Nederlandse politieke elite heeft voortgebracht. Als tweetalige hoor ik hem “Engels” spreken met de intonatie van een verachtelijkheid die de grenzen van acceptabel ver overschrijdt…Ik word echt niet goed van zijn misbruik van de Engelse taal. Ik geloof direct dat met Timmermans aan het roer Europa kapot is. Hij mag niet aan de macht komen, absoluut niet.

  Like

 2. Marcelina // februari 5, 2019 om 13:50 //

  Helemaal mee eens Duchesne. Hij is weerzinwekkend en je wordt kostsmisselijk van hem.

  Like

 3. CurvedAir Bellair // februari 6, 2019 om 11:25 //

  Dit soort ellende krijg je als er verkeerde partijen aan de macht komen, in dit geval de PvdA.

  Zo komt het pro-Erdogan islamo-fascistische politieke partijtje DENK voort uit de schoot van de PvdA, een landverrader als Wim Cornelis wordt burgemeester van Gouda en twee op fortuin beluste zandnegers worden respectievelijk burgemeester van Rotterdam en Arnhem, beiden fungerend als uithangbord van het ‘succes’ van de multiculturele samenleving – aan u gepresenteerd door de ‘weg met ons’ politieke partij PvdA.

  De volgevreten gastronoom annex leugenaar Frans Timmermans is een ander succes-produkt van de PvdA. Een schoolmeester met fantasie, die het via het verradersclubje van de PvdA bracht tot minister van BuZa. Maar onze bolle Bourgondiër kon zich nog verder financieel verbeteren en sloot zich aan bij de EC, Fransje had Buitenlandse Zaken niet meer nodig. Op naar de volgende schranspartij, Brussel opende nieuwe deuren voor deze abjecte opportunist.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s