Nieuw

Beware the Women of ISIS: There Are Many, and They May Be More Dangerous Than the Men

Het Kwaad: Vrouwelijke ISIS-deserteurs.

Although in relative terms the percentage probably remains small, says Bauer, “You never had so many women.” Just a year ago in France, for instance, a cell was broken up composed entirely of women who had plotted to set off a car bomb near the Cathedral of Notre Dame de Paris, a prime tourist destination fraught with religious significance as well.

In the battlefields of the Middle East, meanwhile, according to French security sources the women of ISIS are targeted right along with the men by European commandos on hunt-and-kill missions. Indeed, there is an old tradition among the European services—“shoot the women first”—documented in detail by British journalist Eileen MacDonald in 1991 after extensive research on the female terrorists among the radical left and the Palestinians. As one senior security expert told MacDonald more than 25 years ago, “Women terrorists have much stronger characters, more power, and more energy than men. There are several examples where men who have been cornered have waited a moment before they fired, but the women shot at once.”

The Daily Beast >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s