Nieuw

Antwerpse IS-weduwen dwepen nog steeds met IS, ze gaan er zelfs voor op de vuist

Het Kwaad: Vrouwelijke ISIS-deserteurs.

En wij stellen alles in het werk om ze weer terug te halen …

HLN:

Ze hebben spijt van hun vertrek naar Syrië, zo verkondigen de gevangengenomen Antwerpse IS-weduwen Tatiana Wielandt en Bouchra Abouallal aan al wie het horen wil. Maar bij de Koerden die hen vasthouden, klinkt een heel ander verhaal. Daar heet het dat de vrouwen IS vurig blijven verdedigen en daar zelfs al voor op de vuist zijn gegaan.

Het verhaal werd opgetekend door een opmerkelijke journaliste, Joanie de Rijke van Knack. Het grootste deel van haar optreden bij Pauw en Witteman lijkt van het internet gejorist te zijn, maar hier staat nog een klein stukje vanaf 03.48.

Tot nu toe had ze erover gezwegen, maar in het boek vertelt De Rijke hoe ze werd verkracht door de leider van het Talibangroepje, commandant Ghazi Gul. Hij dwong haar tot seks, terwijl ze op de rotsgrond probeerde te slapen. De Rijke: ‘Ghazi had zijn hormonen niet onder controle. Ik had het gevoel dat hij er achteraf spijt van had. Hij wist dat het fout was.’

De dubbele moraal van de diepgelovige Ghazi stond hem zelfs toe De Rijke uit te nodigen voor een triootje met een van zijn drie echtgenoten. ‘Ghazi was heel religieus. Het was allemaal zo hypocriet. Hij was compleet idioot.’ (Volkskrant)

De Rijke trok naar Syrië om met twee IS-weduwen te spreken:

De schoonzussen maakten deel uit van de terreurgroep Islamitische Staat, keerden vijf jaar geleden terug om hier te bevallen en vertrokken daarna weer. “Het is jullie niet gelukt om ons tegen te houden”, sneerde Abouallal toen op Facebook. “En het dreigement om onze kinderen af te pakken, zal ervoor zorgen dat mijn kinderen van de jouwe weeskinderen maken”, richtte ze zich heel uitdrukkelijk tot een politieagent die haar had verhoord.

En het is dat jihadgebroed dat onze Nederlandse overheid per se terug wil halen naar Nederland, ook al zijn die kinderen inmiddels geworteld in Syrië.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Antwerpse IS-weduwen dwepen nog steeds met IS, ze gaan er zelfs voor op de vuist

 1. Claudia M. // februari 5, 2019 om 18:24 //

  Spijt? Dat het kalifaat niet gelukt is ja, daar hebben ze spijt van en nu ze gevangen zitten en het kalifaat daar is geëindigd, hebben ze nog meer spijt…
  Maar…, Nederland gaat ze terughalen. Heel fijns!!! Ik vraag me ten zeerste af hoe men denkt dit in te gaan vullen, want deze is het spugend zat voortdurend mee te moeten betalen aan deze bullshit. De wetenschap dat er voor onze eigen oorspronkelijke Nederlander geen ene moer gedaan wordt, maakt me woest.

  Hoelang, denkt men, dat ik hier nog voor blijf werken?

  Liked by 1 persoon

 2. Die verkrachte blonde Belgische journaliste, die de verkrachting probeert te bagatelliseren: (De Rijke: ‘Ghazi had zijn hormonen niet onder controle. Ik had het gevoel dat hij er achteraf spijt van had. Hij wist dat het fout was.’) gaat pas weer terug als ze enorme jeuk aan haar doos heeft!

  Liked by 1 persoon

 3. CurvedAir Bellair // februari 6, 2019 om 11:53 //

  Het ‘wortelings-argument’ geldt uiteraard alleen voor mensen die NL zouden moeten verlaten, nooit de andere kant op.

  Die weduwen zijn uiteraard slachtoffers, en hun kinderen uiteraard zielig. Overgiet ze met socialisme – op kosten van onze bevolking – en het leed zal wel geleden zijn.

  Men gaat echter wat de kinderen betreft nogal infantiel voorbij aan het slechte DNA van met name hun moordzuchtige vaders: de zielige kindjes van vandaag zijn de parasieten, straatterroristen, jihadisten en Mocromaffia van morgen.

  Het weer binnenhengelen van deze ellendelingen is dus een vorm van presentisme waarbij de goedmens zich vandaag senang voelt, maar waarbij de problemen naar de toekomst verschoven worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s