Nieuw

Anti-islam betonblokken heet nu “straatmeubilair”

Openluchtpsychiatrie in Duitsland: Alleen in Duitsland vol met groen-rode idioten kan een productontwikkelaar die betonblokken tegen islamterreur in zitplaatsen ombouwt ook nog de Duitse designprijs in ontvangst nemen. De dingen worden “felgekleurd straatmeubilair” genoemd, dat volgens de “Freie Presse” oorspronkelijk “een slecht imago” had, maar nu op deze manier voor de burgers smaakvol moet worden gemaakt.

Deze betonnen blokken, die in grote getale in het hele land zijn opgetrokken, zijn een gedenkteken voor het onvermogen van de Duitse regering om de burgers van dit land tegen gevaarlijke indringers te beschermen. Omdat men weigert de controle van de nationale grenzen te handhaven probeert men nu krampachtig een bedrieglijke bescherming te vervaardigen door middel van hoogbeveiligde gebieden. Dit kost honderden miljoenen euro’s, maar heeft uiteindelijk geen enkele zin, want als een jihadist wil moorden, parkeert hij zijn voertuig gewoon voor de betonnen barrières, loopt met zijn Kalashnikov en explosievengordels tussen de blokken en voert hij zijn koran-conforme acties ongehinderd uit.

In Oost-Europa daarentegen kunnen burgers kerstmis en andere feestelijkheden vrolijk vieren zonder dat ze zich hoeven in te muren. Er heeft nooit een islamitische terroristische aanslag plaatsgevonden. In plaats van nu aan te dringen op het wegnemen van de oorzaak van de terreur en het wegwerken van de lelijke betonnen blokken, denkt men in dit land op een typisch Duitse goedmens manier aan een verfraaiing en wordt daarvoor beloond met de Duitse designprijs:

Ze zijn felgekleurd en doen denken aan bouwstenen uit de kindertijd. En toch is het Bento meubelassortiment veel meer dan een beetje gimmick. Mario Pitsch van Chemnitz en zijn zakenpartner Oliver Schau hebben betonnen barrières die ontworpen zijn om veelgebruikte pleinen te beschermen tot fantasierijke zitmeubelen. Hiervoor zijn ze nu beloond met de Duitse Design Award Industrie prijs.

Het enige dat nu nog ontbreekt, is de bekerhouder, en dan kun je echt gezellig dichtbij zitten om de komende islamterreuraanval te zien. Misschien chrahst de truck ook in je eigen nek, vanwege de verminderde massa door de zitplaats – in plaats van 2,5 ton slechts 2 – kan de jihad-express door de kleurrijke meubels brullen. Dan heeft men de tijd gezegend met zitten en hoort u misschien nog even de ‘Allahu Akbar’ brul vlak voor de religieus-bezielde dood.

Bron:

Aus Anti-Islam-Betonpollern werden „Stadtmöbel“ mit Sitzgelegenheit

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Anti-islam betonblokken heet nu “straatmeubilair”

  1. Republikein // februari 6, 2019 om 01:35 //

    Ach, er zijn wel meer prijzen uitgedeeld voor waanideeën.

    Like

  2. Ook niet lekker zitten wanneer er een vrachtwagen met een rotgang in je rug geparkeerd wordt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s