Nieuw

150.000 migranten kwamen in het eerste kwartaal de VS binnen via Mexico – stijging van 84%

Voor de derde maand op rij hebben agenten van de grenspatrouilles meer dan 50.000 migranten aangehouden die in december de grens zijn overgestoken. Tijdens het eerste kwartaal van het nieuwe fiscale jaar hebben agenten in totaal 153.609 personen aangehouden die de grens illegaal zijn overgestoken, zo blijkt uit het rapport Southwest Border Migration van december dat maandagmorgen is vrijgegeven. De gedeeltelijke sluiting van de regering vertraagde de publicatie van het rapport van december.

De eerste kwartaalaanhoudingen vertegenwoordigen een toename van bijna 84 procent ten opzichte van het 1e kwartaal van het voorgaande jaar met 83.568.

“Deze statistieken zijn verontrustend,” zei Centrum voor Immigratiestudies Directeur Jessica Vaughan. “Er kan geen twijfel over bestaan dat ons vangst- en laat-maar-weer-los-beleid mensen verleidt om door Mexico naar onze meestal onbeveiligde grens te trekken, zodat zullen zij hier voor onbepaalde tijd mogen leven”.

De arrestatie van Family Unit Aliens (FMUA) en Unaccompanied Alien Children (UAC) tijdens het eerste kwartaal sprong naar 90.807 – een stijging van meer dan 190 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, zo blijkt uit het rapport. Als we uitsluitend kijken naar de FMUA-aanhoudingen (75.794), dan zien we een enorme toename van 280 procent ten opzichte van het voorgaande jaar en dat is meer dan 70 procent van de totale FMUA-aanhoudingen van het voorgaande jaar (107.212).

Terwijl de Rio Grande Valley Sector het grootste aantal FMUA-aanhoudingen van de negen zuidwestelijke sectoren van de grenspatrouille blijft zien, was de El Paso Sector getuige van een enorme toename van 1.602 procent ten opzichte van het eerste kwartaal van het voorgaande jaar, meldden ambtenaren.

In zes andere sectoren van de grenspatrouilles is het percentage van de aanhouding van familie-eenheden, voornamelijk Midden-Amerikaanse migranten, die in december 2018 illegaal de grens overstaken, met drie cijfers gestegen. Die sectoren zijn dat wel: San Diego (667 procent), Del Rio (330 procent), El Centro (310 procent), Tucson (244 procent), Rio Grande Valley (178 procent) en Yuma (174 procent). De Laredo Sector zag slechts een stijging van 72 procent ten opzichte van de vorige december en de Big Bend Sector zag eigenlijk een daling van 50 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Van de 75.794 migrantengezinnen die tijdens het eerste kwartaal van het belastingjaar werden aangehouden, kwamen voornamelijk uit Guatemala (38430), Honduras (27.180) en El Salvador (7.283) naar de VS. De families uit deze landen (72.893) vertegenwoordigden 96 procent van alle familie-eenheden die werden aangehouden langs de zuidwestelijke grens tussen de havens van binnenkomst.

De grensdirecteur spoort niet
Het is duidelijk dat het Congres dit probleem niet zal oplossen,” concludeerde directeur Vaughan. “Het budgetvoorstel van de Democraten zou het nog erger maken. De muur is ook niet het magische antwoord op dit probleem, hoewel het zou helpen.

Bron:

150K Migrants Apprehended During 1st Quarter 2019 — Up 84 Percent

Natuurlijk is De Muur wél de oplossing. Een muur van 500 meter hoog met automatisch snelvuur erop elke 10 meter. En dan een 50 km brede strook verbrandde aarde in Mexico omdat Mexico de aanvallers naar de Amerikaanse grens brengt. Daarvoor een slotgracht van 100 meter breed en 100 meter diep van de ene kant van het continent naar de andere kant gevuld met salpeterzuur en gloeiende zwavel. Op die 50 km brede landstrook laten we kuddes gekloonde T-Rex los. Die we voeden door Democraten van de Muur te werpen als er niet genoeg Mexicanen de salpetergracht oversteken.

Natuurlijk werkt een muur wel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on 150.000 migranten kwamen in het eerste kwartaal de VS binnen via Mexico – stijging van 84%

 1. Republikein // februari 6, 2019 om 02:28 //

  Wederom een mooie eindconclusie, ik zeg doen.
  Dat ze Mexico niet aanpakken begrijp ik niet.

  Liked by 1 persoon

 2. Nuke het tot het Panama-kanaal, en dan kun je eventueel zelfs afzien van die muur.

  Maar als je weet hoe onze Middellendse Zee, de beste verdediging die wie dan ook ter wereld heeft, misbruikt wordt, dan zou ik toch wat extra opties inbouwen.

  Like

 3. Republikein // februari 6, 2019 om 03:06 //

  Wist je dat het elke dag onweert in dat kanaal, iets met klimaat.

  Like

 4. Republikein // februari 6, 2019 om 03:20 //

  Krijg nou de schurft, tyfus, hoe kan dat dan?

  The city of Los Angeles which is ran by Democrats is suffering from an outbreak of a “middle ages” and “pioneer days” disease —typhus — typically found in homeless populations.

  https://nworeport.me/2019/02/05/los-angeles-is-dealing-with-a-deadly-flea-borne-typhus-outbreak/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s