Nieuw

Zeker veertien doden na bomaanslag aan winkelcentrum in Mogadishu

Bij de bomexplosie aan een winkelcentrum in de Somalische hoofdstad Mogadishu zijn nu al zeker veertien doden geteld. Er raakten ook minstens vijftien mensen gewond, meldt de politie. In een eerdere balans werd melding gemaakt van elf dodelijke slachtoffers.

De aanslag werd inmiddels via de website somalimemo.net opgeëist door de islamistische terreurorganisatie al-Shabaab. Doelwit van de aanval was een bijeenkomst van hoge ambtenaren in een restaurant naast het winkelcentrum.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10071 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s