Nieuw

Wetenschappers: Magic Mushrooms bestrijden fascisme

Volgens wetenschappers hebben paddenstoelen met de stof psilocybine, de zogeheten “magic mushrooms”, een antifascistisch effect op mensen. Mensen die regelmatig deze paddenstoelen eten, vertonen een lagere neiging om zogenaamde fascistische en autoritaire opvattingen te ontwikkelen.

Volgens een groep wetenschappers van de “psychedelische onderzoeksgroep” van de Imperial Collage in Londen, werkt de stof psilocybine, die voorkomt in de zogeheten “paddo’s”, antifascistisch op mensen.

De materie psilocybine zorgt volgens de onderzoekers ervoor dat mensen minder geneigd zijn om “fascistische” en “autoritaire” opvattingen te ontwikkelen, terwijl de consument van het goedje zich meer “dichterbij de natuur” voelt.

Volgens de auteurs van het onderzoeksrapport, Taylor Lyons en Robin L. Carhart-Harris, lijkt het antifascistische effect van de hippie-paddenstoel te blijven bestaan ​​voor degenen die ze consumeren.

“Onze onderzoeksresultaten tonen aan dat psilocybine veranderingen in iemands wereldbeeld en politiek perspectief kan veroorzaken, in dit geval op een verhoogd contactgevoel met de natuur en verminderd autoritarisme”, schrijven Lyons en Carhart-Harris.

De onderzoeksresultaten worden bevestigd door een andere Britse studie uit 2007 waaruit bleek dat mensen die psychadelic drugs gebruiken, zoals LSD en psilocybine, in grotere mate liberale politieke opvattingen hebben dan anderen.

Bron:

Scientists find magic mushrooms could help fight fascism

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Wetenschappers: Magic Mushrooms bestrijden fascisme

 1. Beschaving is maar een dun laagje.

  Mensen die paddestoelen, cannabis of zelfs coke gebruiken kunnen verder kijken omdat ze wat langer over zaken nagedacht hebben en kennelijk is hun geest in staat de voordelen van drugs te zien en de ervaringen te gebruiken. Werkt niet bij alle mensen er valt altijd een percentage af.
  Persoonlijk wantrouw ik mensen die niet zuipen en/of drugs gebruiken. Vaak zijn ze niet eens succesvol

  Liked by 1 persoon

 2. CurvedAir Bellair // februari 4, 2019 om 16:37 //

  Er zijn anders ook paddestoelen bekend die effectief zijn tegen migratie en islamisering. Als men die nu eens toegepast had, zo halverwege de vorige eeuw, had de wereld er nu veel beter uitgezien.

  Like

 3. die is leuk Curve als de kwekers er nog ingebakken hadden dat de gleuven er van geil van worden hebben we alle problemen opgelost. Sterker waren er nooit problemen geweest! Of ben ik nu stoned?

  Like

 4. Een middel dat toegediend zou kunnen worden op degenen die gij boven u tolereert als uw heersers.

  Like

 5. Zou ook perfect zijn Daniël. Maar feit blijft dat er best wat ingekweekt mag worden wat extra geil maakt. En dan maar hopen dat moslimvrouwen de Koran volgen en absoluut geen drugs gebruiken..

  Like

 6. trebor2110 // februari 4, 2019 om 19:01 //

  Teun
  Persoonlijk wantrouw ik mensen die niet zuipen en/of drugs gebruiken. Vaak zijn ze niet eens succesvol

  Nou Teun ik denk dat je er dan toch een beetje naast zit
  https://froot.nl/posttype/froot/11-beroemde-mensen-met-een-verslaving-waar-jij-niets-vanaf-wist/
  En zo zijn er nog een heleboel .

  Like

 7. Zeg ik Trebor, behoorlijk succesvol!

  Like

 8. “Persoonlijk wantrouw ik mensen die niet zuipen en/of drugs gebruiken.”

  LoL 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s