Nieuw

We hebben immigranten nodig om onze pensioenen te betalen en onze bejaarden te verzorgen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (634 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

5 Comments on We hebben immigranten nodig om onze pensioenen te betalen en onze bejaarden te verzorgen

 1. koddebeier // februari 5, 2019 om 12:45 //

  Veruit de meeste hebben een uitkering en niet van plan om te werken ! Dus dat kan je vergeten !
  En bejaarden verzorgen ???????????????????? Ach arme bejaarden !

  Like

 2. Ja, als je daarin geloofd wel, zeker als het tien tallen keren per week herhaald wordt. Dat komt uit een economische “realiteit” van 1800, toen we net de stoommachine hadden uitgevonden en de bevolking/economie elk jaar met 5% of meer moest groeien om de economie aan de gang te houden. Totdat overbevolking een probleem begint te worden. De club van Rome maakte ons daar begin jaren 70 bewust van, alleen hebben we slecht de vervuiling teniet gedaan maar hebben verzuimd iets aan de overbevolking te doen ( van 12 miljoen eind 60 tot ruim 17 miljoen nu) dat is bijna 50% meer mensen in slecht 50 jaar! Ach we hebben ruimte genoeg om ons land voller en voller te bouwen, de landbouwgronden verder uit te mergelen en de biodiversiteit uit te laten sterven. Hoezo 100 verschillende soorten bijen eentje is genoeg, een grassoort (engels raaigras) en een soort maais. Maximale winst nul buffer als er iets fout gaat. Economie is een keuze.

  Like

 3. Om nog maar te zwijgen van de kelen die worden overgesneden.
  Een politicus die dit statement maakt – en de mogelijke dodelijke gevolgen hieraan verbonden negeert – begaat een misdaad tegen de mensheid.

  Like

 4. CurvedAir Bellair // februari 7, 2019 om 12:13 //

  Eén der grootste leugens van de moderne tijd. Vergrijzing is een probleem, doch geen verrassing. Men heeft de nu vergrijzden flink laten betalen voor medische zorg zodat zij ouder konden worden, en nu het feit daar is – een gezondere dus ouder wordende bevolking – reageert de politiek zeer verrast en ziet men een probleem.

  Immigratie lost dit probleem niet op, want met lieden die zelf vergrijzen kun je de vergrijzing slechts vergroten, en is dus behoorlijk contra-productief.

  Bovendien heeft men in Europa onbeschaafde en geborneerde veelfokkende parasieten geïmporteerd, die oververtegenwoordigd zijn in misdaad en gebruik van sociale voorzieningen en zodoende geen oplossing voor het probleem zijn, maar er nog een groter probleem bij creëren.

  Financieel gezien: naast de flinke betalingen aan AOW krijgt men er nu flinke betalingen aan uitkeringen, kinderbijslag, sociale ondersteuning, scholing, medische zorg en misdaadbestrijding bij.

  Tel uit je zegeningen.

  Like

 5. Ik lees AOW, dus van Nederland uit komt dit, ik wil dit in Vlaanderen ook verspreiden, want hier telt dit alles ook AOW, bij Julie,, bij ons pensioen twee gelijke zaken, mijn email adres mag men lezen, maakt mij geen bal uit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s