Nieuw

Vegetarische wil geaborteerde baby’s opeten

klik voor groter

De komiek Sarah Silverman zei tijdens een telethon om abortussen te steunen dat een pro-life gewetenswet maakte “dat ze een geaborteerde foetus zou willen eten”.

Silverman maakte de opmerking tijdens een spel van “abortion charades” – onderdeel van een “telethon” met de titel Life Is a Living Nightmare: A Telethon to Fix It, gehost door de Lady Parts Justice League.

Breitbart >>

Silverman werd vegetariër op tienjarige leeftijd. Ze is open over haar levenslange strijd tegen klinische depressie, die op een gegeven moment leidde tot de ontwikkeling van een verslaving aan Xanax. Ze schreef haar latere emotionele gezondheid toe aan het gebruik van het voorgeschreven medicijn Zoloft. Ze worstelde met bedplassen vanaf de tijd dat ze jong was tot ver in haar tienerjaren en verklaarde in een interview uit 2007 dat ze onlangs het bed nog nat had gemaakt.

Silverman’s autobiografie, gepubliceerd in april 2010, getiteld The Bedwetter, verkent onder andere het onderwerp bedplassen. Ze verklaarde dat ze niet wilde trouwen totdat paren van hetzelfde geslacht in staat waren om te trouwen.

Ze verklaarde dat ze geen biologische kinderen wil hebben omdat “er miljoenen kinderen zijn die geen ouders hebben” in de wereld en om het risico te vermijden dat ze haar depressie zouden kunnen erven.

Silverman’s echte zus, Laura, speelde haar zus op The Sarah Silverman Program. Een oudere zus, Susan, is een rabbijn die in Jeruzalem woont met haar man, Yosef Abramowitz, de medeoprichter en president van Arava Power Company, en hun vijf kinderen. Silverman beschouwt zichzelf als cultureel Joods, dat ze vaak ontgonnen heeft voor materiaal, maar zegt dat ze agnostisch is en het jodendom niet volgt en beweert: “Ik heb geen religie. Maar cultureel kan ik er niet aan ontkomen; ik ben zeer Joods.” Wiki >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Vegetarische wil geaborteerde baby’s opeten

 1. Kannibalisme

  Like

 2. Daaraan is te zien dat ‘vegetariërs’ ziek zijn.
  Het zijn psychopaten welke anderen hun wil willen opleggen.
  Echte fascisten en Luciferianen.
  Wat nu overigens goed te zien is.

  Like

 3. Vegetariër = feminist = fascist = Nazi = Luciferiaan = aanbidders van Bhaal.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s