Nieuw

Trump gaat tijdens de toespraak tot de natie iets groots onthullen – de Amerikanen houden de adem in

Op dinsdag om 21.00 uur lokale tijd houdt de Amerikaanse president Donald Trump zijn jaarlijkse “speech to the nation”. De verwachtingen voor de toespraak zijn groot nu Trump heeft beloofd met een grote verrassing te komen.

Om 21.00 uur lokale tijd op dinsdagavond (03:00 uur ’s nachts in de nacht van dinsdag op woensdag) is het tijd voor de jaarlijkse toespraak tot de natie van de Amerikaanse president. Voorafgaand aan de toespraak heeft Donald Trump beloofd om “iets groots” te onthullen.

– U hoort de toespraak, en dan zult u zien wat er direct na de toespraak gebeurt, zei hij onlangs op een persconferentie.

Trump heeft onlangs de strijd tegen de Democraten op zich genomen om zijn muur tegen Mexico te financieren, die bedoeld is om de instroom van illegale immigranten, drugs en wapens te voorkomen.

Velen hebben gespeculeerd dat Trump daarom de noodtoestand rond de grens zal afkondigen, iets wat hem de macht zou geven om volledig zonder de toestemming van het congres te beslissen over de financiering van de muur.

Veel republikeinen hebben Trump echter gewaarschuwd dat een dergelijke procedure een gevaarlijk precedent zou scheppen, omdat elke toekomstige democratische president de noodtoestand zou kunnen gebruiken om zijn agenda ongehinderd door te drijven.

De “toespraak tot de natie” van vorig jaar, volgens vele analisten, werd een propagandaoverwinning voor Trump omdat hij toen kon wijzen op de vele economische successen die de Verenigde Staten tijdens zijn voorzitterschap hebben gezien. Velen geloven dat Trump zich dit jaar dus op hetzelfde thema zal concentreren, vooral gezien het feit dat er in 2020 een nieuwe presidentsverkiezing op komst is.

De toespraak van Trump zal op alle grote tv-zenders in de Verenigde Staten live worden uitgezonden. Daarnaast zal het Witte Huis de speech live streaming via Facebook uitzenden.

Bron:

Trump håller ödestal – USA håller andan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

22 Comments on Trump gaat tijdens de toespraak tot de natie iets groots onthullen – de Amerikanen houden de adem in

 1. Volgens mij is het hier om 3 uur ’s nachts, de nacht van dinsdag op woensdag.

  Like

 2. @Dick

  Je hebt gelijk. Het is hersteld.

  Like

 3. Ben ook zeeer benieuwd, goede tijd voor mij ben altijd nog wakker dan, ik zet m wel op CNN daar zal t ook wel te zien zijn. Misschien wel ` buitenaardse disclosure `, dat kan ook nog.
  Of het gaat over de muur, zal wel. Als zijn ` eigen geld ` niet buiten het presidentschap had gevallen, zou ie die muur zelf betalen, dat weet ik 100 % zeker, daar zie ik m wel voor aan.
  Maar dat gaat niet….

  Liked by 1 persoon

 4. marijke FOX heeft hem vast live

  De verrassing is “state of emergency” en de muur wordt gebouwd

  Liked by 1 persoon

 5. Fake news???

  Like

 6. Ik gok erop, dat hij zijn plan van aanpak op de Deep State, die hem bestrijden en tegenwerken, uit de doeken zal doen. De machtselite binnen de FED, het Pedofielen netwerk, de Clinton Foundation, het Pentagon, en vele andere overheidsinstellingen, die alle doordrenkt zijn met duistere Cabal-zaken.

  Liked by 2 people

 7. Duchesne // februari 5, 2019 om 11:19 //

  Eerste mogelijkheid : We are not alone ! Ships will be coming to take away 220.000 good people to paradise, the earth will then cease to exist….Islam will take over….

  Tweede mogelijkheid : “I did NOT have sex with THAT woman” !!! Yeah, #HEtoo…..

  Derde mogelijkheid : I come from the future and I am built in the year 2045 and my batteries are running low, i need live chickens to bite the heads off and the playmate of the year to tuck me in….

  Vierde mogelijkheid : We are taking out all troops from Europe, we are leaving NATO per direct and we are closing all borders, all applications for citizenship and immigration are cancelled. Islam is outlawed and Antifa is a terrorist organisation. The UN is hereby no longer welcome in the United states and the US withdraws from all UN organistions. We set up a pack between China, russia and the USA. World peace is here….en daar kun je het dan mee doen….

  Vijfde mogelijkheid : All US dollars in circulation have to be exchanged for new dollars within the next 30 days, exchanging can only be done inside the USA. So no black dollar will be worth a shit next month….and such is how the national debt of the USA was solved…..

  Zesde mogelijkheid ; He is gonna do a “dick’s out for Harambe” ! Big thing…euhh, beauty is in the eye of the beholder…

  Liked by 2 people

 8. Duchesne // februari 5, 2019 om 11:36 //

  “black dollar” ; in de wereld zijn heel veel dollars in omloop, vaak als spaarpot omdat lokaal geld niks waard is, vaak ook als betaalmiddel. Vroeger was in veel Arabische landen ook de Deutsch Mark geldige valuta, vanwege de stabiliteit. Als je al die dollars optelt, ze zijn in omloop sinds 1923 en nog steeds geldig. er zijn ruim 12 miljard dollar biljetten in omloop, en dat zijn alleen de 1 dollar papiertjes…..De schatting is dat ruim de helft van al het USA geld in buitenland rondslingert….vroeger was dat met goud gedekt, nu is de dekking door belastingen, zoals ook de euro doet. Als je alle bezit telt dat een land heeft is dat in principe het bedrag waar je geld voor kunt drukken, je moet dan enkel alle bezit onteigenen als je ooit je geld terug krijgt aangeboden, of je gaat oorlog voeren…Dus de EU zal altijd geld hebben, simpelweg omdat iedere burger ervoor borg staat, of je nu wil of niet.

  Als de VS de dollar zou vervangen door een totaal nieuw concept zou men mogelijk de schuld die men heeft heel ver kunnen wegschrijven……de banken zouden in dat geval in elkaar klappen en de aandelenmarkt ook. Het zou wel een mooie schone start worden na een tijd van CHAOS…

  Trump moet je heel serieus nemen, iets wat de media vertikt. Dit is iemand die een leven lang in een haaien zwembak heeft rond gezwommen, hij is erin geboren, en zo iemand heeft al lang verschillende andere opties klaar als hij een voorstel indient, en het zou zomaar kunnen dat hij met de ene hand truckjes uithaalt en de ander ondertussen zijn plannen gewoon uitvoert…en als hij heeft gezegd dat hij Deep state aanpakt dan is de kans groot dat hij dat doet, tot in alle hoeken van het Pentagon en het congress…

  Als hij zegt dat het direct na de toespraak tot een gevolg leidt dan kan het zomaar zijn dat hij een totaal andere weg ingaat dan men denkt, maar ik heb wel de indruk dat hij oprecht is in dingen en ook staat voor het Amerikaanse volk.

  En wij zitten met Deep state knechtjes en huichelaars als “leiders”…

  Liked by 1 persoon

 9. Ik heb gelezen dat Trump uit de VN wil stappen.

  Like

 10. Duchesne // februari 5, 2019 om 12:47 //

  Hoi jantje uit NL….je links zijn verbijsterend, want ik had alles zelf bedacht, nooit dit gelezen…het zou zomaar kunnen, strategisch het land enorm helpen, en de bevolking vooral….

  ….als hij die belasting wetten erdoor drukt is hij president voor het leven.

  Like

 11. Op de gastenlijst staan veel slachtoffers van illegalen, maar ook een jongetje die gepest wordt omdat hij Trump heet, las ik net in de telegraaf. Onlangs sprak op fox een republikein die vertelde dat ze bezig zijn om alle border patrol leiders bij elkaar te krijgen om ze te laten vertellen waarom een crisis gaande is en dat de muur noodzakelijk is, waar en wanneer dat gebeurt werd niet duidelijk. Ik weet niet of de setting het toelaat maar misschien dat deze mensen vanavond/vannacht hun zegje mogen doen en dat Trump daarna direct actie onderneemt door of de overheid weer te sluiten of om de noodtoestand uit te roepen. Ik hoop dat zoiets gebeurt, met name de noodtoestand, hij moet de knoop gewoon doorhakken. Het argument dat hij hiermee moet oppassen omdat volgende regeringen hetzelfde kunnen doen maar dan vanwege bv het klimaat vind ik niet steekhoudend omdat vorige regeringen er ook gebruik van hebben gemaakt dus waarom toekomstige regeringen niet plus dat democraten overal schijt aan hebben en alles doen zoals het hun uitkomt en hypocrisie niet schuwen. Er is een hele hevige strijd gaande en vind het onbegrijpelijk en heel knap dat Trump vol blijft houden want zelfs bij mij zonk af en toe de moed in de schoenen wegens het continue gebeuk op Trump, je moet dat maar aankunnen want het loopt echt alle spuigaten uit hoe ongelofelijk vals en hypocriet de globalisten zijn en vind het nog onbegrijpelijker dat er volk is dat erachteraan loopt.

  Het wordt iig spannend wat er nu precies gaat gebeuren en hoop dat Trump niet teleurstelt en spijkers met koppen gaat slaan 🙂

  Liked by 1 persoon

 12. alwine kerkhof // februari 5, 2019 om 15:03 //

  Als je op de link klikt, werkt deze niet meer, raar he.
  Soros is ervan verdacht de Amerikaanse verkiezingen in de loop van de jaren illegaal te beïnvloeden, dacht dat duizenden immigranten zich een weg banen door de grens met de VS, van zijn organisaties werd gedacht dat ze de software bezaten en beheren die werd gebruikt in staatsstemmachines, en erger nog, de multi-miljardair was bekend om een ​​leider te zijn in de Negende Cirkel van het Vaticaan Satanische Cult. Hij dacht aan de regelmatig geplande Satanic Child Sacrifice Rites en Human Hunting Parties georganiseerd onder het Vaticaan en waarbij kinderen en gekidnapte tieners over de hele wereld betrokken waren, aldus Kevin Annette van ITCCS (www.itccs.org). Vatican, Clinton, Soros, Global Elites Named in Child Rape, Homicides
  Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes of Church and State | Our Mandate: (1) To lawfully prosecute those people and institutions responsible for the exploitation, trafficking, torture and murder of children, past and…
  itccs.org
  Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes…
  Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes of Church and State | Our Mandate: (1) To lawfully prosecute those people and institutions responsible for the exploitation, trafficking, torture and murder of children, past and…

  Like

 13. alwine kerkhof // februari 5, 2019 om 15:03 //

  Hmm. We kunnen die website niet vinden.

  We kunnen geen verbinding maken met de server op http://www.itccs.org.

  Liked by 1 persoon

 14. tim pietersen // februari 5, 2019 om 16:03 //

  laten we een poll houden wat ie gaat zeggen

  Like

 15. @tim
  Hij gaat het natuurlijk hebben over de behaalde prestaties maar ik denk dat ie het vooral gaat hebben over de zuidelijke grens (de wens is de vader van de gedachte?), ik hoop dat dit de d-day wordt voor de muur. Dat vermoeden wordt enigszins bevestigd door de huidige reacties van de democraten waaruit je kan opmaken dat ze de bui voelen hangen, pelosi heeft een voorstel ingediend die nagenoeg overeenkomt met het eerdere voorstel van Trump die toen door pelosi geweigerd werd, nu hebben ze toch maar een soortgelijk voorstel ingediend zodat zij cq beiden de overwinning kunnen claimen en daarmee tevens proberen een volgende shutdown te voorkomen (woorden van de democraten) maar ik denk eerlijk gezegd niet dat Trump nog aan een shutdown denkt maar aan de noodtoestand.

  Om eerlijk te zijn ben ik niet bekend hoe het op de sotu aan toegaat en of het daadwerkelijk mogelijk is zoals ik zou willen dat het gaat, ben me pas sinds Trump gaan interesseren in de amerikaanse politiek. Tevens moet ik mezelf vertellen de lat van de verwachting niet te hoog te leggen om teleurstelling te voorkomen want ook Trump is aan allerlei regels gebonden en juist hij moet op z’n tellen passen maar ik sta wel te trappelen, jaja..

  Like

 16. wie is er nu weg van Trump? allemaal gecharmeerd? Ik vindt het een clown, en de hele vs regering barst van hollywood acts. Ik heb er geen vertrouwen in.

  Like

 17. @jtprf
  Ik ben weg van Trump.
  Waar heb je geen vertrouwen in?
  Van wie ben je wel gecharmeerd?
  Wie had volgens jou de president van de vs moeten zijn?
  Wat zouden zijn/haar agendapunten moeten zijn?

  Like

 18. templars2017 // februari 5, 2019 om 20:24 //

  Hoe bizar ook ,we beleven heel historische tijden, echter de meesten zien het aan hun neus voorbij gaan want ze hebben geen weet ervan of willen het gewoon niet zien……..

  Liked by 1 persoon

 19. @Alwine Kerkhof,

  normaal gebruik ik Duck Duck GO wanneer ik politieke zoektermen ingeef.
  Soms gebruik ik Google, in gedachten houdende dat die zoekmachine algoritmes gebruikt welke ‘gevaarlijke woorden detecteerde waarna de regering alle zoektermen kan zien.

  Ik zocht op Google naar Fenixx.org, feministische kannibalen.
  De zoekmachine viel halverwege stil.

  Liked by 1 persoon

 20. Het algoritme kende deze combinatie van woorden niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s