Nieuw

Niet akkoord met behandelmethoden: Turk valt de redders van zijn zoon aan

Duitsland – Een noodarts en twee verpleegkundigen werden tijdens de verzorging van een patiënt in Berlijn aangevallen en gewond geraakt. De drie mannen moesten de hulpactie op zondag afbreken en in hun ambulances vluchten tot de gealarmeerde politie arriveerde. Pas toen de opgeroepen politieagenten arriveerden. konden ze weer voor de patiënt zorgen en hem naar het ziekenhuis brengen, meldt de politie deze maandag.

De twee verpleegkundigen van de brandweer waren opgeroepen in een appartement in Berlijn-Kreuzberg om de zieke zoon van een Turkse familie te behandelen. De 44-jarige vader was het duidelijk niet eens met de behandelmethoden en begon de hulpverleners te intimideren en te beledigen. Toen ook nog een 18-jarige zoon zich aansloot, escaleerde de situatie.

Volgens de politie hebben de brandweermannen teruggevochten. Uiteindelijk stopten ze de behandeling en ontvluchtten ze het appartement. Op straat sloeg de Turk in op de paramedici en de spoedarts, die zich inmiddels bij hen hadden gevoegd, zodat de drie reddingswerkers zich in hun voertuig verschansten.

Pas toen de opgeroepen politieagenten arriveerden, kon de politie de dokter en de verpleegkundigen weer naar het appartement begeleiden, zodat de zieke zoon verder kon worden verzorgd en vervolgens naar het ziekenhuis kon worden gebracht. Een brandweerman raakte licht gewond. De politie rechercheert de vader, een “Duitse” Turk, en de tweede zoon wegens mishandeling.

Bron:

Mit Behandlungsmethoden nicht einverstanden: Vater attackiert Retter seines Sohns

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Niet akkoord met behandelmethoden: Turk valt de redders van zijn zoon aan

  1. Als normaal denkend mens stem je toch niet op partijen die zulke toestanden tolereren!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s