Nieuw

French yellow vest anger ‘won’t go back into the bottle’

klik voor groter

An hour south of Paris in the town of Montargis, “yellow vest” demonstrators like Isa Duchesne have no intention of stopping their 12-week protest against President Emmanuel Macron or being drawn into his “great national debate.”

At a roundabout in the south of the town, where violent protests have taken place since November, the 57-year-old factory worker dismissed the government’s two-month debate which has seen dozens of town hall meetings held since the middle of January.

“Macron is preparing for the European elections,” she said bitterly. “He couldn’t care less about us.”

It’s a charge made by many of Macron’s opponents who see the debate as a tactic to distract attention from the “yellow vest” movement which has roiled the country and caused the biggest crisis of Macron’s 20-month presidency.

France24 >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on French yellow vest anger ‘won’t go back into the bottle’

  1. Duchesne // februari 4, 2019 om 20:37 //

    Zeg, kunnen we geen hulpgoederen actie voor de gele vestjes doen, nuttige dingen brengen, ik rij wel….meer mensen die iets willen doen?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s