Nieuw

French Police Caught on Tape Saying to ‘Shoot’ Yellow Vests

An investigation has been launched in Tolouse after officers were caught on tape saying they wanted to “shoot” violent Gilets Jaunes (Yellow Vest) protesters.

The footage comes from the Yellow Vest protest on Saturday, January 12th, where protesters and hooligans clashed with police for nearly 16 hours and was recorded at the police command room where officers were watching the scenes of violence unfold on several monitors, broadcaster France 3 reports.

Several officers are heard in the recording including both female and male officers with one male officer saying, “The fuckers! There’s one on the ground there,” and another commenting, “What a bunch of bastards!”

Breitbart >>

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on French Police Caught on Tape Saying to ‘Shoot’ Yellow Vests

  1. Duchesne // februari 5, 2019 om 18:08 //

    Lijkt me dat politie daar totaal de weg kwijt is en niet beseft dat ze een dictatuur binnen lopen. Iedere slag, ieder schot dat ze op hun eigen burgers loslaten is en regen van haat die hun eeuwig zal achtervolgen. Ze maken hun eigen bestaan onmogelijk, en dat van hun famillies ook, blind volgen ondanks alle voorbeelden uit de geschiedenis is eigenlijk afscheid nemen van het mens zijn.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s