Nieuw

Duitse linkse extremisten publiceren moordinstructies voorafgaand aan de EU-verkiezingen

De "vredestichters" van Antifa.

De site Indymedia publiceert gedetailleerde “instructies voor het vermoorden van AfD-varkens tijdens de verkiezingscampagne”. AfD is het immigratie-kritische Alternatief voor Deutschland, waarvan de politici worden blootgesteld aan zowel bedreigingen als geweld.

“Ten eerste, verkrijg twee polymeer composiet vuurwapens in landen met meer liberale wapenwetgeving (Noorwegen, Finland, Polen, Tsjechië, Frankrijk, Oostenrijk). De (high-power) Glock 20 10mm is ideaal. Koop digitale Motorola SRX 2200 walkietalkies met encryptie. Gebruik een Trojaans paard vluchtvoertuig: Een busje met daarin een wisselkleding en diverse motoren met volle tanks. Verken AfD-campagne evenementen en kies een doelwit naar believen. Hoe meer bekend, hoe beter (Von Storch, Weidel, Galliënd, Meuthen). Björn Höcke is een primair hoogwaardig doelwit, Andreas Kalbitz is ook een geschikt doelwit. Minder bekende AfD-kandidaten zijn geschikt als plaatsvervangend doelwit. Bestudeer de locaties, toegangswegen, wegen op kaarten.”

Het bovenstaande is een uittreksel van de instructies gepubliceerd door de extreemlinkse Duitsers. AfD’s woordvoerster en parlementslid Alice Weidel merkt op dat hiermee het linkse terrorisme tegen AfD een nieuw niveau heeft bereikt, en dat als ze oproepen tot moord, alle remmingen zijn losgeslagen.

Weidel dringt er nu bij de Duitse regering op aan om Antifa te classificeren als een terroristische organisatie en de Indymedia-site en de veiligheidspolitie hun middelen te concentreren op de echte bedreigingen voor de democratie in Duitsland, in plaats van veel informatie te verzamelen over de democratische oppositie.

Afgelopen dinsdag staken drie mannen de auto van een AfD-lid in Berlijn in brand. Een van de gearresteerde daders bleek een “antifascistische expert” te zijn die eerder werkte voor een linkse organisatie die gefinancierd werd door de Duitse regering en de George Soros Open Society Foundation.

LEES OOK: ‘Nazi-expert’ zou betrokken zijn bij brandaanslag op auto van AfD-politicus – Politiek geweld in Berlijn-Neukölln escaleert

Bron:

“There Will Be Blood” – Antifa Leftists in Germany Publish Assassination Instructions as Part of 2019 Election Strategy

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitse linkse extremisten publiceren moordinstructies voorafgaand aan de EU-verkiezingen

 1. Duchesne // februari 4, 2019 om 20:13 //

  Die Antifa experts, wanneer gaan die naar het middelbaar…? Twee Glocks kopen in een wat liberaal land……okeee….effe naar de buurtsuper ofzo….Trojaans paard busje….euhhh, met twee motoren en wissel kleding…..okee, waar is uitvouwbare speedboot en het drone heliplatform met thermo vision…sukkels, zijn ze vergeten….

  Sorry, ik weet dat het niveau van de blanke moet worden aangepast aan dat van de gekleurde medeburgers uit kleedjes hopper land, maar dat het zo snel besmettelijk was….

  Ik kwam trouwens tot de conclusie dat al die Groen links hippies en milieu mafketels geen hippie of milieufreak zijn maar gewoon narcistische VVd’ers die het op rechts te druk vonden en de concurrentie in het rat zijn en rat spelen op die kant niet aankonden….dus gingen ze apart in een zaaltje een eigen waanbeeld kweken…

  Wie voor natuur en milieu is wil zeker geen kleedjes kruipers binnen halen, als iets de bodem en lucht verontreinigd, hun landen zijn open riolen en vuilnisbelten…zou je iets van moeten opsteken toch?
  En wie voor vrijheid en gelijkheid tussen man en vrouw is zou eenzelfde conclusie moeten trekken…maar ik denk dat een collectieve angst sociaal uitgesloten te worden zoals links deze decennia heeft gepropagandeerd tegen “rechts” en realisten nu hun eigen gevangenis is geworden. Wel zien wat de gevolgen zijn van multiculti waanzin maar zwijgen en stil vertekken om niet zelf sanitair in een cordon gesmeten willen worden en dus realiteit ontkennen….lafbekken…huichelaars….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s