Nieuw

De ‘apartheidsweg’: Westoever snelweg leidt tot controverse

Israëli’s noemen het snelweg 4370, maar voor Palestijnen is het de “apartheidsweg”.

Een nieuwe route van vijf kilometer in de Westelijke Jordaanoever is net voltooid. Het is in het midden gescheiden door een muur van acht meter hoog en omgeven door een hek. Israëli’s mogen aan beide kanten rijden, maar Palestijnen mogen alleen aan hun kant rijden. Voor joodse kolonisten betekent deze weg een snellere en veiligere toegang tot Jeruzalem, terwijl het voor de Palestijnen weer een stap in de richting van hun segregatie is. France24 brengt verslag uit:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (636 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s