Nieuw

Wenen – Oostenrijkse vaders camoufleren dochters met hoofddoek om ze te beschermen tegen aanranding en verkrachting door moslims

hoofddoek, Foto: JosvdV / pixabay.com

Marcus Franz sprak met Oe24 hoofdredacteur Niki Fellner en activiste Lena Jäger over Weense vaders, die hun dochters hoofddoeken geven.

Wenen. Het voormalige parlementslid en de medische arts Marcus Franz legden in het Oe24.TV interview uit dat hij Weense vaders zou kennen in “probleemgebieden” die hun dochters een hoofddoek geven, zodat ze niet als Oostenrijkers worden herkend en dus beschermd worden tegen pesterijen.

Franz beschreef de ervaringen die hij had opgedaan met “kennissen” in het 15e district van Wenen.

“Er is permanente micro-agressie”, zegt Franz. “De meisjes worden lastiggevallen, ze worden anders dan we normaal gewend zijn met ongezonde agressie lastiggevallen, en de meisjes, de jonge vrouwen en ook de oudere vrouwen zijn gewoon bang.

Je kunt dit in de bevolking waarnemen, zoals je doet als je in een sociaal beroep werkt – zoals ik – en je moet een duidelijk onderscheid maken tussen degenen die nieuw zijn geweest en degenen die al hebben geleefd zijn al heel lang bij ons.”

Bron (met interview in het Duits):

Marcus Franz: ‘Wiener Väter tarnen Töchter mit Kopftuch’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10060 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Wenen – Oostenrijkse vaders camoufleren dochters met hoofddoek om ze te beschermen tegen aanranding en verkrachting door moslims

 1. Duchesne // februari 3, 2019 om 18:00 //

  Kijk, daar heb ik nou respect voor, vaders die voor hun dochters opkomen…..

  Liked by 1 persoon

 2. Geen hoofddoekje omdoen ze met een groep vaders stel rake klappen geven
  En steeds meer buigen en toegeven dit is precies wat die moslim heren willen
  Trek ze een boerka aan, ze zouden zomaar blauwe ogen kunnen zien, bang zijn in je eigen land niet normaal buiten kunnen lopen dat is de toekomst

  Liked by 1 persoon

 3. Geef je dochters skeeterjuice een blaffer en schietles.

  Like

 4. Precies, je moet niet meebuigen met barbaren! Dan islamiseren we alleen maar verder en kan geen vrouw meer zonder hoofddoek de straat op. Vrouwen bewapenen, vrouwen beschermen en criminele en oversekste barbaren opsluiten en castreren. Dan is het probleem spoedig opgelost.

  Like

 5. Dit is toch de omgekeerde wereld? Net als in het dierenrijk: inheemse soorten zijn uitgestorven na een invasie van uitheemse soorten…dit staat ons in het mensenrijk ook te wachten…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s