Nieuw

Islamisering van Wenen: Zonder hoofddoek zijn vrouwen jachtgedierte voor moslimmannen

Een noodsignaal, dat laat zien hoe ver de islamisering dankzij de ongecontroleerde immigratie en de welkomstcultuur in sommige Europese steden is gevorderd, komt uit Wenen. In een interview met ‘oe24’-hoofdredacteur Niki Fellner en activiste Lena Jäger vertelt Marcus Franz over Weense vaders die hoofddoeken geven aan hun dochters, zodat ze in bepaalde wijken van Wenen niet als autochtone Oostenrijkers, maar als moslimvrouwen worden beschouwd. De reden hiervoor is de massale seksuele intimidatie door voornamelijk illegale immigranten.

Zoals het voormalig lid van de Nationale Raad van de Oostenrijkse Volkspartij (ÖVP) en arts Marcus Franz in het oe24.tv-interview uitlegt, kent hij persoonlijk vaders die in “probleemgebieden” hun dochters een hoofddoek geven, zodat ze niet als Oostenrijkers worden beschouwd en zodanig worden beschermd tegen intimidatie. Volgens Franz wordt vooral het 15e district van Wenen getroffen. Het zogenaamde “Rudolfsheim-Fünfhaus”, een 19e eeuwse arbeiderswijk grenzend aan het westelijke stadscentrum, is altijd al multicultureel geweest in de  Oostenrijkse multi-etnische deelstaat . Volgens Wikipedia is het aandeel buitenlanders 42,3 procent. Reeds in 2001 was 35 procent van de bevolking niet in Oostenrijk geboren. De meeste immigranten kwamen uit Servië, Kroatië, Polen maar ook uit Turkije. Op een gegeven moment kwamen er ook anderen, en nu is de stemming heftig omgeslagen.

– Er vinden constant Micro-agressies plaats. De meisjes worden lastiggevallen, ze worden anders dan we gewend zijn met ongezonde agressie lastiggevallen, en de meisjes, de jonge vrouwen en ook de oudere vrouwen zijn gewoon bang, zegt Franz. Volgens Franz zijn deze dingen bij de bevolking waarneembaar. Vooral wanneer je in een sociaal beroep werkt. Franz benadrukt dat men een duidelijk onderscheid moet maken tussen degenen die nieuw zijn en degenen die hier al lange tijd zijn.

Bron:

Islamisierung Wiens: Ohne Kopftuch sind Frauen Freiwild für muslimische Machos

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Islamisering van Wenen: Zonder hoofddoek zijn vrouwen jachtgedierte voor moslimmannen

 1. templars2017 // februari 3, 2019 om 19:59 //

  Angst gebruiken om de identiteit uit te vegen ,er aan toe geven is het zelfde als overgave, overgave is de ogen van de roofdieren een teken van zwakte .
  Dit is een heel vuil spel dat aangestuurd wordt door Brussel.
  Ze laten de roofdieren binnen ,goed wetend dat ze zo gaan acteren, door de politiediensten geen kansen te geven ,de wetten aan te passen in het voordeel van de roofdieren wordt een bewust klimaat van permanente angst gemaakt, bijna ondraaglijk om in te leven.
  het is niet alleen in Oostenrijk maar in heel Europa de trend , er zal nooit een politieke oplossing voor komen want het is de opzet van de politiek om dit vol te houden tot de blanke Europeaan niet meer kan en /of durft iets te zeggen, laat staan er aan te doen.

  Liked by 1 persoon

 2. Marcelina // februari 3, 2019 om 20:22 //

  De Oostenrijkers hebben toch ook weer iemand gekozen die zijn belofte, eveneens de rest van de westerse politici, niet gaat waarmaken.. De minister van de Binnenlandse Zaken laat hier en daar wat negatieve kreten over de mistanden in zijn land te horen, maar vooralsnog proberen ze het vuur te doven zonder de oorzaken aan te pakken. Zo zullen ze, net als alle andere migrantenknuffelende landen net zo lang doorsukkelen, tot de bevolking an de sharia wordt onderworpen.

  Liked by 1 persoon

 3. Denk je nu echt dat ze daar in Brussel gaan luisteren

  Like

 4. Islamisering-van-de-westerse-wereld-zonder-baard-zijn-mannen-jachtgedierte-voor-moslimmannen

  Vandaar de opmars in baarden.

  Like

 5. Het hoort allemaal bij het plan om Europa te islamiseren. Dit is de voornaamste taak van moslims in niet-moslimlanden.
  Lees : https://www.trouw.nl/home/dhimmitude~afe80ae5/

  Like

 6. ‘In oktober bevestigde het Europees Hof voor de Rechten van de Mens vanuit Straatsburg de beschamende veroordeling van een Oostenrijkse vrouw in wat het hof een “beledigende aanval op de profeet van de islam” noemde – en in één klap accepteerde en legitimeerde het daarmee de blasfemiewetten van de islam. Het was, zoals een nieuwsanalist die geboren is in Iran opmerkte “de dag waarop de vrije meningsuiting in Europa stierf”.

  “Straatsburg”, aldus de officiële website van de stad, “belichaamt de fundamentele waarden van Europa”. Maar als de huidige trend zich voortzet, zullen deze waarden het tegenovergestelde zijn van de waarden waarop Europa is gegrondvest, zoals de vrijheid van meningsuiting.’

  Alles lezen: https://nl.gatestoneinstitute.org/13676/straatsburg-hoofdstad-europa

  Like

 7. Schande dat vrouwen in hun eigen land niet meer veilig zijn door die uitheemse roofdieren die hier alles kapot maken wat ze tegenkomen…die aso’s horen hier niet dus eruit trappen die rotzooi!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s