Nieuw

Hongaarse krant onthult: Hoe Soros het EU-migratiebeleid bepaalt

© www.etnostra.com

De Hongaarse regering onder premier Orbán wordt herhaaldelijk door de media en westerse politici bekritiseerd  voor haar campagnes tegen de “filantroop” en megaspeculant George Soros. Boedapest beschuldigt Soros en zijn gesponsorde organisaties van inmenging in de Hongaarse politiek en doelbewuste smokkel van migranten naar Europa. Zijn belangrijkste “vlaggenschepen” in Hongarije moesten vorig jaar echter hun zeilen opdoeken – zowel de Centraal-Europese Universiteit (CEU), die hij mede heeft opgericht, als zijn Open Society stichtingen voelden zich vanwege de strengere wetgeving genoodzaakt hun filialen in Boedapest af te breken en naar Wenen of Berlijn te verhuizen.

Nu zou het conflict tussen de regering van Boedapest en het Soros-empire de volgende ronde kunnen ingaan. De regeringsvriendelijke Hongaarse krant ‘Magyar Idök’ documenteerde deze dagen in een gedetailleerd verslag van de intensieve en uitgebreide contacten tussen Soros en tal van vooraanstaande EU-vertegenwoordigers. Fidesz-afgevaardigde Tamás Deutsch verwees hier onlangs naar tijdens een persconferentie in Boedapest, waar hij kort en bondig verklaarde dat Soros en zijn organisaties “de touwtjes in handen hebben achter de leidende politici van de Europese Commissie”.

Frequente ontmoetingen tussen Soros en de EU-leiders

Onder verwijzing naar het verslag van Magyar Idök (uitgave van 12 januari) wees Deutsch erop dat Soros minstens twintig keer bijeen was gekomen voor gesprekken met EU-leiders als Jean-Claude Juncker, Frans Timmermans, Emmanuel Macron en Dimitris Avramopoulos. Deutsch benadrukte dat Soros dus vaker ontmoetingen had gehad met EU-leiders dan de Hongaarse president of enig ander staatshoofd van de EU. De Fidesz-partij verzoekt schriftelijk om informatie over de thematiek van deze bijeenkomsten.

Soros-activisten dringen aan op hervormingen van het asielbeleid van de EU

Het verslag in “Magyar Idök” refereert daadwerkelijk aan opmerkelijke feiten. Zo kwamen 12 lobbyisten van de Soros-organisatie “Open Society European Policy Institute” (OSEPI), waar het Europees Parlement zich op verlaat, 52 keer – bijna wekelijks – bijeen met vertegenwoordigers van de belangrijke LIBE-commissie (Burgerlijke vrijheden, justitie en binnenlandse zaken) van het Europees Parlement. Op 19 oktober 2017 heeft de commissie op initiatief van de Soros-activisten een voorstel aangenomen om het huidige asiel- en immigratiebeleid van de EU te hervormen, waardoor de grondbeginselen van de EU die tot dusverre van kracht waren ongeldig zijn worden.

Volgens openbaar informatie heeft Soros sinds het aantreden van Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker in november 2014 ook meer dan 20 officiële vergaderingen met de belangrijkste EU-commissarissen belegd. Bijzonder explosief: Vice-voorzitter van de Commissie Frans Timmermans had ook een ontmoeting met Soros en vertegenwoordigers van zijn netwerk, uiteraard achter gesloten deuren. In september 2015 ontmoette hij OSEPI-medewerkers in New York om een “onbekend onderwerp” te bespreken. Een andere geheime bijeenkomst vond plaats in april 2017 in Brussel – deze keer met Commissievoorzitter Juncker; ook deze keer lekte er geen informatie over de besproken onderwerpen naar het publiek.

Avramopoulos liet rapporten over de asielcrisis naar Soros sturen

Volgens ‘Magyar Idök’ is EU-commissaris voor migratie Avramopoulos een van de politiek zware gesprekspartners van Soros – er wordt gezegd dat hij ook (in juni en november 2015) met Soros-lobbyisten heeft onderhandeld. Nog explosiever: volgens documenten die door de hackergroep DCLeaks zijn veilig gesteld, heeft Avramopoulos persoonlijk dagenlang, op het hoogtepunt van de vluchtelingencrisis in 2015, rapporten naar Soros gestuurd.

Soros houdt EU-leiders aan de leiband

Al met al komt “Magyar Idök” tot de conclusie dat Soros al geruime tijd de leiders van de EU aan de leiband houdt – en dit op het bijzonder gevoelige terrein van immigratie- en asielbeleid. Letterlijk: “Soros heeft al enkele jaren een belangrijke invloed in het Europees Parlement. Zijn lobbyisten hebben miljoenen euro’s uitgegeven om goede betrekkingen te onderhouden met de betrokken commissieleden of de Voorzitter van het Parlement”. Het onderzoek van het tijdschrift suggereert dat de focus uiteraard niet alleen lag op een “goede relatie” met belangrijke EU-politici, maar ook op harde politiek – op de georganiseerde sturing van migrantenstromen naar Europa. De Hongaarse regering beschuldigt Soros en haar miljardenorganisaties al geruime tijd van niets anders. Ze lijkt daar goede redenen voor te hebben.

Bron:

Ungarische Zeitung deckt auf: Wie Soros die EU-Migrationspolitik bestimmt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Hongaarse krant onthult: Hoe Soros het EU-migratiebeleid bepaalt

 1. Zoals Hitler al opgevallen was en zijn maatregelen genomen heeft zitten ook de Joden achter de vernietiging van Europa die vinden dat zij de eerst geborenen zijn op Aarde en dat zij bepalen hoe de Wereld draait en hebben ook de regie in deze ellende maar blijven in de schaduw opereren en de omgekochte Vazallen in Brussel doen hun werk en stoken de binnen gehaalde invaders op en plunderen alle landen financieel leeg en hebben maling aan alle moorden,verkrachtingen enzv en bestrijden de eigen bewoners als vijanden.
  Weg met Brussel,regeringen,rechters en partijlen en Koninglijk huis want alles is al tientallen jaren TONEEL.

  Liked by 2 people

 2. Marcelina // februari 3, 2019 om 20:11 //

  E.e.a zal met onze Timmermans begonnen zijn, want hij is met Soros al tenminste 20 jaar dikke vrienden. Als hij nu per ongeluk op de plaats van Junker zou komen, dan kan Europa wel inpakken.

  Like

 3. koddebeier // februari 4, 2019 om 09:09 //

  Wanneer trappen ze dat stuk vuil terug onder de steen waar hij vandaan is gekropen ??

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s