Nieuw

Duitsland’s economie scheurt – Werkloosheidspercentage onder vluchtelingen tot 65 procent

Het groeitempo van Duitsland scheurt met een nieuwe schatting die het verwachte groeipercentage van 2019 met 44 procent terugbrengt van 1,8 procent naar slechts 1 procent.

Peter Altmaier, de minister van Economische Zaken en Energie, verwijt het aan de BREXIT, de wereldhandel en met name de ruzie met de VS. In feite is het groeitempo van Duitsland sinds 2017 gestaag gedaald, terwijl de inflatie is gestegen van een dieptepunt van 0,39 procent in 2016 tot een verwachte 1,78 procent in 2019.

Met lage vruchtbaarheidscijfers, een tekort aan arbeidskrachten en een welvaartssysteem waarin tot maximaal 65 procent werkloosheid onder vluchtelingen wordt opgepropt, heeft Duitsland verzuimd om het probleem te verhelpen en verkondigt in plaats daarvan valse factoren om de werkelijke oorzaken te verhullen en te censureren.

Het wordt duidelijk dat de mislukte Iraanse Nucleare Deal nu nog belangrijker is dan ooit om een economie in stand te houden die op het punt staat in een recessie te belanden.

Als zodanig heeft Duitsland, samen met Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, een achterdeur gecreëerd, een middel om de Amerikaanse sancties op zakelijke transacties met Iran te omzeilen. De kunstgreep bestaat uit een ‘clearing house systeem’ [een financiële organisatie die zorg draagt voor een veilige afwikkeling van transacties tussen twee andere partijen] waarin geld stroomt via een instrument van een derde partij met het label INSTEX. Duitsland test momenteel de doeltreffendheid van dit kanaal door de handel in niet-sanctionele goederen en wacht af hoe Trump en zijn regering zullen reageren en of er nog meer boetes en extra handelsoorlogen zullen uitbreken.

In plaats van te onderhandelen met de VS, plaatst Merkel Duitsland nu op een kruispunt van wegen waar de verzwakte allianties een neerwaartse economische spiraal zouden kunnen creëren die niet alleen Duitsland, maar ook de EU als globalistische mogendheid zou uitschakelen.

Bron:

Germany’s Economy Cracking – Unemploymant rate for refugees up to 65 percent

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Duitsland’s economie scheurt – Werkloosheidspercentage onder vluchtelingen tot 65 procent

 1. CurvedAir Bellair // februari 4, 2019 om 10:48 //

  Vorm van grijze propaganda lijkt me. Het artikel suggereert dat maar liefst 35 % van de migranten wel zouden werken.

  Onwaarschijnlijk: het zijn lieden die geen of zeer slecht Duits spreken, geen enkele opleiding gevolgd hebben, een bijzonder laag IQ bezitten en zowel lui als dom én onbetrouwbaar zijn. Als ze al geschikt zijn voor bepaalde arbeid dan is dit werk wat beter verricht kan worden door machines.

  Zelfs een kind zou moeten kunnen inzien dat dit volk geen aanwinst is voor de economie, doch een irritante belasting.

  Like

 2. Marcelina // februari 4, 2019 om 11:51 //

  Ik zou ook eerder 10, hooguit 15% denken. Deze percentages cirkelden al eerder in diverse praatprogrammas van de buitenlandse televisie. Een inkrimpende economie, zeker met de gigantische kosten om de nieuwkomers te onderhouden, zou heel Europa kunnen treffen, maar persoonlijk zou ik totaal niet erg vinden om ze een kopje kleiner te maken en ze eindelijk bij hun eigen les te houden.Frankrijk is al goed onderweg, nou nog Duitsland en kan Merkel samen met de geliefde Macron naar de Bahamas. Ze zouden voor heel Europa een plezier doen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s