Nieuw

Bolton: We’re Taking Venezuela’s Oil

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Bolton: We’re Taking Venezuela’s Oil

 1. na 2,5 min in de video, word duidelijk waar het altijd om gaat. Als er mensen zijn die publiekelijk iets aan de kaak stellen, dan meen ik “waar rook is, is vuur “. Het gaat altijd om olie, grondstoffen, en land bezit. Daarnaast nog geloof. Coups worden gepleegd, om er een regering neer te zetten die met de neus dezelfde kant op wijst. Ik kreeg waarschuwingen op FB omdat ik in een discussie opmerkingen maakte over wat Noord Amerika allemaal op zijn geweten heeft. Dat werd mij niet in dank afgenomen, onder de waarschuwing vertaald: “stop met het corrigeren van de Amerikanen”. Die man in de video, en gelukkig zijn er nog Amerikanen die dat inzien, zegt waar het om gaat. Zogenaamd democratie komen brengen. Het gaat om andere dingen, het volk word op het verkeerde been gezet, zoals altijd. Money rules, en vooral de usa. die per definitie de wereldmacht niet verliezen wil, en controleren wil. een grote smerige boel, met helaas vaak vele onschuldige doden, omwille het machts aandeel.

  Like

 2. ik bedoelde, dé grondstoffen dus ook olie

  Like

 3. JTPDF// Niets aan toe te voegen en 100% Waar wat een ander ook mag zeggen.
  Al die grootmachten zijn allemaal plunderaars zoals Nederland in de GOUDEN EEUW en in 2010 toen Rutte en consorten aan de macht kwamen maar die plunderen alleen deze bevolking.

  Like

 4. templars2017 // februari 3, 2019 om 20:14 //

  Allemaal juist maar vergeet niet dat Rusland en China ook belangrijke aandelen hebben in Venezuela.
  De Russen hebben voor 10 miljard en de Chinezen voor 60 miljard intresten, ondertussen hebben de Russen reeds 2 atoom bommenwerpers van het type Blackjack naar Caracas gestuurd.
  Niemand verwonderd dat juist nu het spel zo loopt ,de russen op de korrel genomen in het INF verdrag, Amerikaanse versterking aan de grens met Oekraïne, troepen terugtrekking uit Syrië ,Israël die repetitief Iraanse doelen aanvalt in Syrië……
  Verhoogde aanwezigheid in de zuid Chinese zee…..
  De pot koot , steeds harder en waar gaat het over ? olie en geld ,dat jan met de pet aan de rand van een wereldoorlog wordt gebracht deert hen blijkbaar niet.
  We beleven historische tijden waar je nekharen van overeind gaan staan , dat is als je niet naar boer zoekt vrouw kijkt maar eens je neus steekt in wat er allemaal gaande is…….

  Like

 5. Niet USA. De ‘Elite’ waaronder het Brits en het Nederlands koningshuis.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s