Nieuw

AfD dient klacht in na moordoproepen door Indymedia

Nadat het extreemlinkse internetplatform “Indymedia” opriep tot aanvallen op AfD-politici, diende de AfD-Brandenburg een klacht in. Het succes bij de rood-rode regering van Brandenburg zal echter waarschijnlijk bijna nihil zijn.

Na oproepen tot moord met vuurwapens tegen met name genoemde federale en Europese politici van de AfD – dus Alexander Gauland, Dr. Alice Weidel en Beatrix von Storch of ook Prof. Jörg Meuthen en Björn Höcke – op het internetplatform Indymedia, diende Andreas Kalbitz, voorzitter van de parlementaire AfD-groep in de Landtag Brandenburg en ook “doelwit van de aanval”, nu een strafrechtelijke klacht in bij het Openbaar Ministerie Potsdam “voor de openbare aanklacht tegen strafbare feiten volgens § 111 StGB en alle andere gerealiseerde strafbare feiten” tegen de AfD.

Afgelopen woensdag werd op een speciaal daarvoor bestemd internetportaal onder het kopje “De AfD en de verkiezingscampagne” een oproep tot moord gepubliceerd met een “Handreichung für Attentate” (“Handreichung für Schusswaffen”) met vuurwapens op AfD-politici.

“De extreemlinkse politieke terreur tegen de AfD heeft in Duitsland een nieuw escalatieniveau bereikt met deze oproep tot politieke moord, terwijl linkse extremisten nu oproepen tot moorden met vuurwapens”, aldus Kalbitz in een persbericht. Volgens Kalbitz had Brandenburg zich “steeds meer ontwikkeld tot een toevluchtsoord voor extreemlinkse terreur”.

De AfD-politicus heeft echter weinig hoop op verbetering. Het aantal onderzoeken tegen linkse aanvallen in Brandenburg was “helaas precies nul”. Kalbitz uit ernstige beschuldigingen en stelt dat het Bureau voor de bescherming van de grondwet in Brandenburg zich inmiddels tot “handlanger van de rood-rode regeringspartijen” heeft laten maken.

Ook Alice Weidel, lid van het bestuur van de AfD en voorzitter van de AfD-parlementaire groep in de Duitse Bondsdag, eist consequenties. Het Federale Bureau voor de Bescherming van de Grondwet zou zich moeten concentreren op de werkelijke dreigingen in plaats van “langdradige dossiers over democratische oppositiepartijen in te dienen”, zegt Weidel. Ook SPD, Groenen en die Linke werden door Weidel verzocht een einde te maken aan hun verontschuldigen van en vriendjespolitiek met linkse extremistische organisaties en zich onmiskenbaar te distantiëren van alle geweldplegers.

Bron:

Nach Indymedia-Attentataufrufen: AfD erstattet Anzeige

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on AfD dient klacht in na moordoproepen door Indymedia

 1. De extreemlinkse politieke terreur tegen de AfD , in kaart brengen door wie Antifa aan gestuurd wordt waar ze wonen,werken, verblijf, contacten tot in de kiem in kaart brengen!
  En komt te tijd ……zien we verder!

  Like

 2. Duchesne // februari 4, 2019 om 08:05 //

  De dag dat oppositie leden gewoon verdwijnen is dichtbij, en dan is er nog dit, https://www.ed.nl/binnenland/niemand-ontkomt-aan-het-wakend-oog-van-nederlandse-reapers~a9086699/

  De vraag is wat iemand onder veiligheid verstaat en welke zieke politieke denkwijze goed of fout bepaald. Duidelijk is dat de milititair in kwestie die gewetensvraag overlaat aan iemand anders, ( Joepie evolutie ) zichzelf slechts tot instrument makend van de willekeur van anderen, wie terroristen wil vangen kan prima terecht in Brussel of Den Haag….of bij de eigen leiding…

  Liked by 1 persoon

 3. Indymedia = Antifa = extreemLinksgroen.

  Antifa = useful diots = #huurlingen van lokale en landelijke linkse politici. Punt.

  Like

 4. CurvedAir Bellair // februari 4, 2019 om 11:01 //

  @ Duchesne:

  Waarom moet ik nu toch denken aan the Blue Oyster Cult? 😉

  Like

 5. Duchesne // februari 4, 2019 om 13:41 //

  ….geen idee…..misschien “reaper”….maar wat vind je van deze macht, dat anderen kunnen doden vanuit hun luie stoel, op bevel, volgens een lijstje….vandaag in Irak of Syrie, morgen tijdens een betoging van eigen burgers omdat het brood niet meer betaalbaar is…….of omdat je regering graag ledinggevende oppositie leden wil wegvegen….wanneer moorden op afstand kan door regeringen dan zal dit absoluut worden gebruikt om macht te vergaren en anderen te onderdrukken.

  De soldaten die dit doen zijn eigenlijk aan het leren om de eigen bevolking alle overlevingskansen te ontnemen……”veiligheid” noemt men dat en men slaapt de slaap der onschuldigen en rechtvaardigen…….de verbintenis van de criminele politici en de willige dienstbaren…..een huwelijk dat af en toe met een lintje of medaille word bezegeld voor de goede orde….

  Ik sluit voor “onze” militairen die zichzelf zien als redder van een democratie door de coupplegers te vereren af met een beroemde spreuk, maar in het uiterste spectrum van droefheid en sarcasme.

  ” Forgive them Father, for they do not know what they do”….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s