Nieuw

Zweden – Rolstoel gebonden 83-jarige in elkaar geslagen en gemarteld in zijn huis

Werd geslagen, geschopt, verbrand en in de oren gesneden. Nu heeft de politie drie "mannen" gearresteerd.

Drie “mannen” zijn gearresteerd en naar een andere persoon wordt gezocht na de brute marteling van een oudere Zweedse man in Ronneby in de nacht naar vrijdag.

Gisterochtend werd de 83-jarige Ivar, die in een rolstoel zit, in zijn woning in Ronneby in Blekinge op wrede wijze mishandeld aangetroffen.

De man, die alleen woont, werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en de politie heeft de woning afgesperd.

“De man had als gevolg van ernstig uitwendig geweld zware verwondingen, de politie en intensieve zorg werden ter plekke opgeroepen”, scheef de politie schreef in zijn incidentenrapport op vrijdag.

Na het incident, publiceerde de familie van de 83-jarige de gebeurtenis op de sociale media.

Freelance journalist Joakim Lamotte heeft sterk gereageerd op het incident. Hij heeft onder andere een foto gepubliceerd die laat zien hoe wreed de oude man is mishandeld.

“Gisteravond werd de 83-jarige Ivar in zijn huis gemarteld door rovers. Ik sprak net met zijn familie en die vertelde me dat Ivar is geslagen, geschopt, verbrand en in de oren gesneden, terwijl de overvallers probeerden hem te zeggen waar hij zijn geld had. Omdat Ivar thuis geen geld heeft, kon hij het niet vertellen en daarom ging de marteling nog enkele uren door”, schrijft Lamotte op Facebook.

Volgens het tijdschrift Kvällsposten heeft de man verschillende botbreuken, schedelfracturen en een bloeding in het hoofd.

– Deze mensen zijn echte monsters. Want niemand doet zoiets tegen wie dan ook, en zeker niet tegen iemand die in een rolstoel zit en zich helemaal niet kan verdedigen, zegt Sofie Johansson, getrouwd met Ivar’s kleinkind, tegen de krant.

Nu heeft de politie echter drie “mannen” gearresteerd.

“Drie mannen zijn door de politie aangehouden en later door de officier van justitie in arrest gesteld. Een verdachte is op vrije voeten en wordt naar gezocht. Het verhoor met de gewonde man werd op zaterdagochtend gehouden”.

“De zaak is in eerste instantie geclassificeerd als een poging tot moord en grove overval”, schrijft polisen.se om 11 uur zaterdag.

Bron:

Rullstolsburen 83-åring sönderslagen och torterad i sin bostad

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zweden – Rolstoel gebonden 83-jarige in elkaar geslagen en gemarteld in zijn huis

 1. copywriter // februari 2, 2019 om 16:24 //

  Tja Zweden. Wat kun je verwachten in zo’n derde wereld land.

  Liked by 1 persoon

 2. Christiaan // februari 2, 2019 om 17:28 //

  Misselijk makend en niet te bevatten wanneer wordt er begrepen dat dit ons ja ons einddoel wordt die wilde of zwarte zullen ons verpulveren. slaap lekker verder.
  O ja jou vrouw en dochter worden verkracht tot zij minimaal 6 kinderen hebben geworpen…

  Liked by 2 people

 3. Mensen zeggen @Christiaan: “Ja, Zweden nu.”
  Terwijl ze Zweden nog niet eens weten liggen.

  Like

 4. En toch, zo ver heen Zweden is, zul je altijd wel Zweedse mensen hebben die rekening willen houden of deze daders wel op een menselijke manier gestraft worden.

  Like

 5. Eén dood jongetje op een Turks strand “rechtvaardigde” de import van miljoenen allochtonen. Hoeveel bejaarden zijn al beroofd en mishandeld, vaak in eigen huis!! M.a.w. als ze zouden willen hebben ze meer dan genoeg munitie om hetzelfde te doen wat ze met het dode jongetje gedaan hebben maar de wil is er niet bij onze overheden en media, we moeten het maar uitzoeken en het liefst sterven.

  Like

 6. De wereld naar de kloten.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweden – Rolstoel gebonden 83-jarige in elkaar geslagen en gemarteld in zijn huis – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s