Nieuw

Oostenrijkse regering: 62% van alle verdachten van moord op vrouwen heeft een buitenlandse achtergrond

De Oostenrijkse regering heeft onlangs verwezen naar misdaadstatistieken om de aandacht te vestigen op een wijdverbreid probleem in het land. Uit de statistieken blijkt dat meer dan de helft van alle verdachte vrouwenmoordenaars een buitenlandse achtergrond hebben.

In 2017 werden in Oostenrijk 203 personen verdacht van moord. Van deze personen hadden 126 personen een buitenlandse achtergrond en 62 van de vreemdelingen waren asielzoekers.

Het zijn gegevens die worden meegedeeld door de minister van Familie, Juliane-Bogner-Strauss, die van mening is dat de statistieken een duidelijk patroon laten zien dat moet worden aangepakt, meldt Kleine Zeitung.

Meer dan de helft van alle misdrijven
Ook in de algemene misdaadstatistieken zijn immigranten sterk oververtegenwoordigd. Vorig jaar vestigde de Oostenrijkse Kronen Zeitung de aandacht op misdaadstatistieken uit 2018, waaruit blijkt dat bijna de helft van alle verdachten in het land een buitenlandse achtergrond had. In de hoofdstad Wenen is het zelfs nog meer – meer dan de helft van alle criminele verdachten had een buitenlandse achtergrond.

Bron:

Bogner-Strauß verteidigt Indexierung

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Oostenrijkse regering: 62% van alle verdachten van moord op vrouwen heeft een buitenlandse achtergrond

  1. Dit verbaast mij in het geheel niet…kijk eens welk gif er geïmporteerd is…mannen uit culturen waar respect voor vrouwen niet bestaat en waar geweld heel normaal is…vinden ze dit dan gek??

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s