Nieuw

OM: werkstraf voor tieners na groepsverkrachtingen

Voor de stelselmatige verkrachting van een Tilburgse vrouw zijn tegen vijf tieners afgelopen dagen werkstraffen en voorwaardelijke jeugddetentie geëist. Volgens de aanklager hebben de jonge verdachten zich schuldig gemaakt aan groepsverkrachting en is dat meerdere keren gebeurd in een periode van twee maanden.

Telegraaf >>

Fijn voor ze dat ze niet ook nog zonder licht over straat fietsten, want dan hadden ze er ook nog een geldboete bovenop gekregen. Het signalement wordt uiteraard niet gegeven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10060 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on OM: werkstraf voor tieners na groepsverkrachtingen

 1. Duchesne // februari 2, 2019 om 16:35 //

  Laat alles los wat je ooit geleerd hebt: De politie is NIET je beste vriend, rechtspraak heeft totaal niets te maken met gerechtigheid en NEE, we wonen en leven NIET in een democratie, maar in een constitutionele monarchie die stembusgang gebruikt om oppositie achter een hek te zetten en burgers iedere vorm van tegenstand te ontnemen door te stellen dat ze hun mening via de stembus mogen uitspreken…..omdat ze die controleren ! Verbrand je stemformulier voor de deur van het stemlokaal, want het is een leugen. Door te gaan stemmen geef je de vijand een goedkeuring om te blijven zitten. Ze gaan NOOIT weg via de stembus, vergeet het.

  Tuig, of het nu verkrachters of politici zijn, wie ziet het verschil…, krijg je enkel weg door ze net als wratten uit te branden. Vergeet alles wat je is wijsgemaakt, gerechtigheid komt voort uit de schaduw en uit eigen hand, niet uit een boek vol verboden dat er is om anderen te onderdrukken en belasting vergaring makkelijker te maken en door lieden die God en geweten inruilen voor een loonstrookje. Wat ze ook beweren, ze weten zelf donders goed dat ze hun eigen integriteit verruilen voor kleingeld.

  Ben je slachtoffer van een misdrijf en zijn de daders je bekend, dan is gerechtigheid en het voorkomen van herhaling in jou handen. en kun je het niet zelf, er zijn nog wel goede mensen op deze wereld, soms zelfs in uniform. We krijgen ene tijd dat individuele agenten nog zullen trachten recht en gerechtigheid samen te laten gaan, maar daardoor zelf alle wetten moeten overtreden. En dat is misschien wel meer eerbaar dan eedaflegging en hersenloos bevelen opvolgen.

  …en wat “rechters” betreft die zulke zaken als een overtreding behandelen en feitelijk vrijbrieven voor herhaling schrijven: dat hun en wat ze liefhebben ook in de handen van hun beschermelingen mogen vallen….door ervaring….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s