Nieuw

Migranten verbannen uit scholen en kinderdagverblijven in Finse stad

Ambtenaren in Oulu, Finland, hebben als gevolg van het ‘grooming bende’ schandaal dat de stad op zijn grondvesten deed schudden een tijdelijk verbod ingesteld op migranten die scholen en kinderdagverblijven bezoeken.

Asielzoekers die deelnamen aan het ESIKOTO project werden uitgenodigd om deel te nemen aan ‘integratie en multiculturalisme’ bezoeken aan de faciliteiten, maar als gevolg van een stortvloed van politieonderzoeken naar lokale seksschandalen waarbij Finse kinderen en volwassen asielzoekers betrokken zijn, is het programma tijdelijk stopgezet.

– We zijn met de organisatoren overeengekomen dat dergelijke bezoeken op dit moment niet zullen plaatsvinden. Mensen hebben ons over deze bezoeken benaderd met de vraag of ze een veiligheidsrisico vormen, zegt Mika Penttilä, Oulu’s Hoofd Onderwijs en Culturele Dienstverlening aan YLE.

Pentillä is ook hoofd van de Oulu Stad Immigratie Stuur Groep.

– Het project is vorig jaar afgeblazen. We hebben onze partners nu laten weten dat we tijdens deze situatie geen asielzoekers meenemen, zegt hij.

Momenteel onderzoekt de politie van Oulo minstens 10 gevallen van seksueel geweld tegen meisjes vanaf 10 jaar door mannen die voornamelijk als ‘asielzoekers’ of migranten in Finland zijn aangekomen.

Plaatsvervangend politiehoofd Arto Karnaranta vertelt YLE dat het aantal seksuele misdrijven in Oulu van 2017 tot 2018 met 20% is gestegen, maar haast zich om te vermelden dat, terwijl buitenlanders oververtegenwoordigd zijn in seksuele misdrijven, de meerderheid van de totale misdrijven nog steeds door Finnen wordt gepleegd.

Karnaranta zegt dat hij gelooft dat jonge jongens ook aan dezelfde misdrijven kunnen worden onderworpen.

Fenixx heeft het groeiende Oulu-schandaal in Finland gevolgd en hier gedocumenteerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Migranten verbannen uit scholen en kinderdagverblijven in Finse stad

 1. ‘Plaatsvervangend politiehoofd Arto Karnaranta vertelt YLE dat het aantal seksuele misdrijven in Oulu van 2017 tot 2018 met 20% is gestegen, maar haast zich om te vermelden dat, terwijl buitenlanders oververtegenwoordigd zijn in seksuele misdrijven, de meerderheid van de totale misdrijven nog steeds door Finnen wordt gepleegd.’

  Dat is een aardige rekensom. Rekenvoorbeeld: Bevolking is 100.000: Als die bevolking bestaat uit 8% buitenlanders waarvan de helft (en dus 4%) seksuele misdaden begaat en 5% van die zelfde bevolking die uit Finnen bestaat doet dat ook aangevuld met ‘overige misdaden’ dan heb je nog steeds meer Finnen die seksuele- en andere misdaden begaan dan buitenlanders.

  Kennelijk heb je daar in Finland aan LBO al voldoende om politiechef te kunnen worden. Rekenvaardigheid is daarbij kennelijk geen vereiste meer.

  Like

 2. En nu nog remigratie. Autochtonen moeten doen wat de regering vertikt: zelf die mensen weigeren, uitsluiten en verdrijven.

  Like

 3. We worden de kop ingedrukt, zie de Gele Hesjes.
  Is tirannie vanuit de regering niet iets wat altijd al uiterst effectief was?
  Ze hebben ook onze jeugd geindoctrineerd zodat die zich van geen kwaad bewust zijn en wij als blanke Europeanen ons verraden voelen.
  Op alle vlakken.
  Hoe leg je zoiets aan een geindoctrineerd kind uit?
  Allemaal haat-opwekkende maatregelen zodat we elkaar gaan haten.
  Verdeel en heers (dit keer op zoveel fronten en zo geavanceerd dat je het zonder nadenken niet bemerkt) schijnt dus nog steeds te werken.
  Met illegalen kan men de mensen nog meer verblinden.
  De zelfmoordcijfers in Europa en de mogelijke reden tot worden ook stil gehouden.

  Like

 4. Ze hebben de jeugd geindoctrineerd met links/groéne propaganda zodat deze later onbewust zullen stemmen op ‘meer’ moslims. (en gespuis)
  Er zijn ouders die hun kinderen willen thuishouden van school.
  Dat verzet zal nog alleen maar groeien, waarmee de blanke genocide-agenda verder wordt uitcevoerd.
  Immers, zo sta je de openbare ruimte af aan – je raad het al – meer moslims.

  Je ziet de islam-agenda bij moslima’s die ons zwembadwater willen vervuilen om ons weg te jagen.
  En als we zoiets zien, gaan we inderdaad weg, wat dan weer net de bedoeling is.

  Like

 5. @Dank voor de link Fransdo, maar ik kom niet meer op DDS.

  Like

 6. Ik haat trollen.

  Like

 7. Ze pakken heel Europa van ons af…maar wee je gebeente als je er iets van zegt…dan word je meteen bedreigd…die barbaren weten donders goed hoe ze het aanpakken…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s