Nieuw

Marokkaanse Jeugdbende creëert doelbewust chaos door voorbijgangers aan te vallen

Een groep jongens zou doelbewust chaos willen creëren door willekeurige voetgangers aan te vallen in Beverwijk en Heemskerk. De politie vindt het te vroeg om te praten over een bende.

De groep zou bestaan uit twintig personen en zou het vooral voorzien hebben op jongens. Twee mensen hebben deze week al aangifte gedaan wegens mishandeling, weet NH Nieuws.

De burgemeester roept mensen op geen eigen rechter te gaan spelen“. Dat gaat ongetwijfeld wel gebeuren als wij vrij wild zijn voor de door jullie geïmporteerde moordbendes met het uitdrukkelijke doel ons te genocideren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Marokkaanse Jeugdbende creëert doelbewust chaos door voorbijgangers aan te vallen

 1. Recht in eigen hand nemen zal wel moeten als je hiervan af wil, doen dus.

  Like

 2. Edit Rommel: Lees de reageerregels. Het oproepen tot moord, geweld, doodsverwensingen en dergelijke, is uit den boze.

  Like

 3. Like

 4. Horatius // februari 3, 2019 om 18:39 //

  De Marokkaanse jeugdbendes zijn de stoottroepen van de islam die ongehinderd hun gang kunnen gaan. Want effectief optreden van de bevoegde autoriteiten zou een stigmatiserende werking kunnen hebben op deze ‘kwetsbare etnische minderheid.’

  Geen eigen rechter spelen want het Recht op Zelfverdediging is alleen in zeer bijzondere gevallen toegestaan in onze politiek-correcte samenleving.
  Onze bestuurders zijn ook erg bang dat het arresteren van de daders zou kunnen leiden tot grootschalige rellen waarbij het gelijk van Geert Wilders wordt bewezen.

  De Marokkaanse gemeenschap heeft een aparte positie ingenomen in ons land wat zich uit in alle soorten van criminaliteit, van plofkraker tot drugskoerier, loverboy (souteneur dus) en het plegen en voorbereiden van terroristische aanslagen.

  Maar er zijn uiteraard ook uitzonderingen die zich redelijk rustig houden onder het genieten van een Wajonguitkering als logisch gevolg van een zekere vorm van inteelt. Er circuleren zelfs geruchten dat sommige Marokkaanse jongeren hun studie aan het VMBO hebben afgerond en het hebben geschopt tot politicus, hulpimam, opbouwwerker, wietteler en zelfs gezinscoach bij het begeleiden van teruggekeerde IS-strijders en hun kroost.

  Er is dus nog hoop dat de integratie over enkele decennia toch als volledig geslaagd kan worden beschouwd. Geen stille tochten meer als gevolg van moord en doodslag maar een gezamenlijke gang naar de moskee van de autochtone bevolking en de moslimpopulatie in het kader van het wekelijkse vrijdagmiddaggebed.

  Dan is alles toch nog op zijn pootjes terecht gekomen en de orde wordt dan gehandhaafd door de religieuze politie en dat is toch geheel andere koek dan de bromsnorren die een sigaretje opsteken met de kansenjongeren ook wel hangjongeren genoemd.

  Het woord ‘marokkaan’ is echt geen synoniem voor ‘crimineel’ maar volgens de linkse kerk een verrijking van onze taal en cultuur en daar plukken wij met zijn allen de vruchten van.
  Daar kunnen die Turken en Afghanen en talloze andere nationaliteiten nog een voorbeeld aan nemen.
  Het gaat helemaal goed komen als die verdomde kaaskoppen maar wat toleranter en verdraagzamer zouden zijn.

  Dan is het uitroepen van de Islamitische staat nog slechts een kwestie van tijd en enig geduld.

  Liked by 2 people

 5. Het waren al in 2010 KutMarokkanen volgens de Pvda! Hun KutMarokkanen. Dus drop ze maar bij een (voormalig) Pvda’er neer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s