Nieuw

Koerden vs. Turken – Schietpartij op klaarlichte dag in drukke Antwerpse straat: slachtoffer hersendood, twee anderen zwaargewond

© Pixabay

Twee Turkse jongeren zijn vanmiddag om 14.30 uur  in de Brederodestraat onder vuur genomen door een Koerdische man.

De slachtoffers werden met zware verwondingen overgebracht naar het UZ Antwerpen. De eerdere berichten vanwege politie en parket dat het slachtoffer in kwestie zou zijn overleden, kloppen niet. Ook het parket bevestigt nu dat het slachtoffer officieel nog steeds “levensgevaarlijk gewond” is. De andere twee slachtoffers van de schietpartij raakten zwaargewond.

Ondertussen is het ook onrustig aan het ziekenhuis, waar familieleden en vrienden van de slachtoffers zijn samengekomen. De politie is ook daar massaal aanwezig.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Koerden vs. Turken – Schietpartij op klaarlichte dag in drukke Antwerpse straat: slachtoffer hersendood, twee anderen zwaargewond

 1. CurvedAir Bellair // februari 3, 2019 om 11:51 //

  De betrokken personen zijn per definitie al van nature hersendood, dus wellicht is de ophef wat overdreven.

  Overigens was dit wel te verwachten: landen die zo achterlijk zijn om Turken op te nemen doen er goed aan om bijvoorbeeld geen Koerden toe te laten. Doch politiek-correcte idioten wensen natuurlijk weer geen onderscheid te maken en daarom worden de Koerden ook toegelaten.

  Het resultaat: ze gaan elkaar afmaken in de Westerlijke gastlanden. Dat gaan echt geen incidentjes worden maar structureel plaatsvinden.

  Waarlijk een zegen, de ‘moderne’ beschaving.

  Liked by 2 people

 2. Turkije-Koerdistan 0-1 en dat nog vele malen gebeuren maar wie kunnen wij aan Marokko koppelen,dan halen wij die OOK HIERHEEN.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s