Nieuw

Klokkenluider: Berlijnse Politieacademie sjoemelt met toelatingseisen om allochtonen in het korps te brengen

Snelheidscontrole in Zuid-Afrika.

Volgens een klokkenluider heeft de politieacademie in Berlijn met de toelatingseisen gesjoemeld voor het toelaten van raciale vreemdelingen in het politiekorps.

De klokkenluider, die zichzelf Lee Roy noemt, beweert dat men kandidaten toelatingsexamens af laat leggen tot men erin slaagt een goedgekeurd cijfer te behalen en dat men aan de allochtonen memo’s met de antwoorden erop geeft.

– Ze willen het migrantenquotum voor de Berlijnse politie verhogen. Dit is moedwillige politiek, en dus is er druk van boven naar beneden, stelt hij.

Naast het binnenhalen van meer vreemdelingen, is Lee Roy ook van mening dat er een algemeen personeelstekort is, waardoor dit wordt toegelaten.

– En dus moesten ze nadenken over: hoe krijgen we meer migranten in het agentschap als ze de huidige tests niet aankunnen? Dus kregen ze een memo met de antwoorden erop, zodat ze de tests in ieder geval konden doorstaan.

Thomas Neuendorf, woordvoerder van de politie, is van mening dat de beschuldigingen moeilijk te beantwoorden zijn en dat mensen zoals Lee Roy zich moeten wenden tot het management van de politieacademie. De klokkenluider is echter van mening dat dit zijn hele carrière zou vernietigen.

Neurendorf ontkent dat hij het aantal vreemdelingen in de politiemacht wil verhogen, ook al vindt hij dat het goed zou zijn om personeel te hebben dat allochtonen kan begrijpen en potentieel gevaarlijke situaties kan oplossen.

Lee Roy waarschuwt dat het publiek binnen enkele jaren de gevolgen van deze procedure op de straten zal zien.

Bron:

Berlin Police Academy Rigging Exams For Migrants – Report

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Klokkenluider: Berlijnse Politieacademie sjoemelt met toelatingseisen om allochtonen in het korps te brengen

 1. En dan een foto van een Zuid-Afrikaanse verkeersagent, LoL.

  Like

 2. We weten het.

  Like

 3. Jack vanderVeen // februari 3, 2019 om 00:47 //

  Al over bekend.
  Bij politie, universiteiten, lagere opleidingen.
  Want op persoonlijke titel te voldoen aan westerse toelatingseisen en exameneisen, dan zou mogelijk 1% in het bezit van diploma’s zijn van het stelletje dat er nu mee zwaait.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s