Nieuw

Kijk: Russische Su-27 verjaagt NAVO gevechtsvliegtuig die te dicht het regeringsvliegtuig nadert

Een video die vandaag is geüpload naar Twitter is momenteel het onderwerp van verhitte discussie. De gepubliceerde beelden tonen de Russische Su-27 die hardnekkig een NATO F-15 gevechtsvliegtuig verjaagt dat te dicht bij een Russisch regeringsvliegtuig kwam. De video zou afgelopen juni zijn opgenomen. De Su-27 zou in die tijd een Russisch vliegtuig naar Kaliningrad hebben begeleid.

Enthousiaste internetgebruikers gaven vele malen commentaar op de video en prezen de Russische piloot voor zijn vliegvaardigheid.

De bescherming van overheidsvliegtuigen is een van de taken van de Russische luchtmacht. Naast de statusfunctie vervullen ze een echte gevechtsmissie: Wanneer een raket op een bewaakt object wordt afgevuurd, moet de gevechtspiloot zijn toestel aan de aanval blootstellen en daarmee zijn leven riskeren. In dit geval ging alles goed – de F-15 manoeuvreerden snel naar de zijkant.

Bron:

Russische Su-27 verjagt NATO-Kampfjet, der sich Regierungsflugzeug zu stark annähert

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s