Nieuw

Italiaans EP-lid: “De echte fascisten zijn in Brussel”

Foto: EU parlement Strasbourg. Bron/Auteur: Wikimedia/JLogan.

De Europese elites zijn bezorgd dat anti-immigratiepartijen het roer zullen overnemen, aldus Lega-lid van het Europees Parlement Marco Zanni aan het Hongaarse dagblad Magyar Hirlap. “De EU-elites vallen politici aan vanwege hun opstelling ten aanzien van migratie”.

De Italiaanse politicus benadrukte dat het migratiebeleid van de Hongaarse en de Italiaanse regering wordt gesteund door het volk, zelfs als pro-immigratie elites deze democratisch gekozen regeringen willen delegitimiseren.

Zanni zei dat de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, de partijen wil leiden die diepgaande veranderingen willen op drie gebieden: migratie, interne veiligheid en economische ontwikkeling. Zijn slogan is “laten we minder samen doen, maar beter”, want Salvini wil meer subsidiariteit en dat natiestaten terugkeren naar het doel van de EU. Het lid van het Europees Parlement benadrukte dat er effectief moet worden samengewerkt op sommige gebieden, zoals de interne markt.

Met betrekking tot het debat in het EP over Hongarije, zei Zanni dat de Europese elites de democratie niet respecteren, ze hebben de mechanismen van de rechtsstaat omgezet in politieke instrumenten. “De echte fascisten zijn hier in Brussel, ze respecteren de democratie en de gekozen regeringen niet”, zei Zanni en voegde eraan toe dat “het volk tegen hen zal stemmen”.

Bron:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Italiaans EP-lid: “De echte fascisten zijn in Brussel”

 1. ”Communisten”

  Like

 2. Horatius // februari 3, 2019 om 12:09 //

  ”De echte fascisten zijn in Brussel”. Daar zit een zekere kern van waarheid in want één van de hoofddoelen van Nazi-Duitsland was de totale hegemonie over geheel Europa op militair en economisch gebied.

  Ditmaal in nauwe samenwerking met Frankrijk wat de schijn van democratie in stand moet houden maar het duo Merkel & Macron hanteren exact dezelfde agenda als Hitler en Mussolini in de jaren 30.

  Toen bestreed men gezamenlijk het communisme en nu zijn de aanhangers van het populisme de klos.
  De Bruin- en Zwarthemden zijn wijselijk vervangen door Linkse activisten die onder het mom van de gedateerde Vluchtelingenverdragen en de Mensenrechten de goedkope arbeidskrachten vanuit Afrika naar Europa binnensmokkelen om de grootindustriëlen van dienst te zijn.

  De Gele Hesjes die opkomen voor de ware democratie worden behandeld als terroristen terwijl de echte terroristen uit Syrië worden teruggehaald, compleet met hun gezinnen ter ‘heropvoeding.’

  Bij een forse winst voor de populistische partijen bij de komende verkiezingen voor het Europese parlement worden er pogingen in werking gesteld om hun invloed tot het absolute minimum te kunnen beperken. Of dit in de praktijk zal werken is echter zeer de vraag.

  Landen die hardnekkig blijven weigeren mee te werken aan de omvolkingspolitiek van Brussel worden voortdurend bedreigd met sancties en het EU-leger staat op papier al in de steigers om ze in de toekomst tot de orde te kunnen roepen.
  Een totalitaire EU-staat dus met duidelijk fascistische trekken waarbij Adolf Hitler zijn vingers zou aflikken: het Vierde Rijk is in aantocht met een dominante rol voor Duitsland met een bijrol voor Frankrijk als vervanger van Italië.

  De Europese elites nemen hun beslissingen achter de schermen via o.a. de Bilderbergconferenties waarbij de samenwerking met de Arabische oliestaten en dus de Islam voortdurend op de agenda zal staan. Een samenwerking die al begonnen is halverwege de jaren 70 van de vorige eeuw met als resultaat een zeer sterk gestegen criminaliteit, gettovorming en moslimenclaves waar de roep voor het invoeren van de shariawetgeving steeds sterker zal klinken.

  Het is nog niet definitief te laat om aan dit onheilsscenario een halt toe te roepen. Dus een stem op een anti-immigratiepartij is zeer aan te raden om het schrikbewind vanuit Brussel en Straatsburg te laten beëindigen en te komen tot een politiek van realisme die definitief een einde gaat maken aan de volksverhuizingen vanuit Afrika en het Midden-Oosten.

  Like

 3. Pharaoh’s Nobility: ” we will crush the world like a bird in our hands ”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s