Nieuw

Hongaarse staatssecretaris verdedigt het beleid van Boedapest: “Er is hier geen poging om de sociale media te censureren”

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

In een interview met de Oostenrijkse “Kurier” heeft Judit Varga, de staatssecretaris van de Hongaarse regering die verantwoordelijk is voor EU-zaken, beschuldigingen van intimidatie tegen de media in Hongarije afgewezen en de houding van Boedapest ten opzichte van pogingen van de EU en megaspeculant George Soros om in te grijpen verdedigd. Zij bekritiseerde in het bijzonder de poging van het EU-parlement om “druk uit te oefenen op Hongarije om zijn migratiebeleid op te geven”.

Zij verklaarde letterlijk: “Hongaarse en Europese opiniepeilingen hebben aangetoond dat migratie en veiligheid de belangrijkste kwesties zijn voor de burgers. Zij moeten de juiste beslissing nemen: of de pro-migratiekrachten of de anti-migratiekrachten de overhand moeten krijgen”.

De bewering van een democratisch tekort in Hongarije door de West-Europese media en politici is ook “een negatieve mantra die uitgaat van de pers”. Er is ook geen censuur: “Iedereen in Hongarije kan alles lezen. Anders dan in andere Europese landen is er geen poging om de sociale media te censureren”.

Aan de andere kant bekritiseerde de staatssecretaris de grote speculant en “filantroop” George Soros, omdat hij zich “als een staat in de wereldpolitiek” gedraagt. “Buitenlands beleid moet worden gevoerd door gekozen regeringen. De heer Soros heeft onlangs meer bilaterale ontmoetingen met commissarissen gehad dan enig ander staatshoofd. Een particulier moet niet zo veel invloed hebben. Het is te bekritiseren dat Soros de burgers op ongerechtvaardigde wijze beïnvloedt. Er is geen democratische legitimiteit voor zijn politiek”.

Bron:

Ungarische Staatssekretärin verteidigt Budapester Politik: „Bei uns gibt es keine Versuchung, die sozialen Medien zu zensieren“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s