Nieuw

Het kabinet wil weten waarom het Hongaarse parlement een delegatie van de Tweede Kamer niet wil ontvangen

De Europa-specialisten van de verschillende partijen in de Kamer zouden half februari een werkbezoek brengen aan het parlement in Boedapest. Ze wilden dan ook hun zorgen over de aantasting van de rechtsstaat in dat land met hun Hongaarse collega’s delen. Maar die willen de Nederlandse Kamerleden niet ontvangen. Daarop besloten zij maar thuis te blijven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Het kabinet wil weten waarom het Hongaarse parlement een delegatie van de Tweede Kamer niet wil ontvangen

 1. Zijn ze nu echt zo dom dat ze het niet zelf kunnen inschatten.

  Liked by 1 persoon

 2. Dat zou best eens kunnen.

  Like

 3. Daar is een spreekwoord voor,
  Kijk eerst eens naar de Balk in je eigen oog
  En dan naar de splinter bij die ander.
  Deze lieden wat zich politici noemt leven niet in de werkelijkheid,maar de Efteling staat in Kaatsheuvel maar had beter in DenHaag gepast.

  Like

 4. Marcelina // februari 3, 2019 om 20:01 //

  Als Hongarije ze niet wilt ontvangen dan zullen ze daar een geldige en en grondige reden voor hebben. En wie zijn de leden van de 2e kamer om naar Hongarije een delegatie te sturen? Als ze afgewezen zijn, dan zouden ze zeker niet met het doel gaan om de misstanden van Sargentini te onderzoeken.en om hun schandelijke manier van hun gedrag ten opzichte van Hongarije goed te maken.

  Like

 5. Marcelina // februari 4, 2019 om 16:13 //

  En Judith Sargentini gaat maar door met haar valse lasterpraktijken. Ze reist het halve land af om aan studenten van de universiteiten een lezing te houden die enkel en alleen maar gaat over de “misstanden” van Hongarije. Op één van de bijeenkomsten heeft ze de Hongaarse persleden di overigens een legitieme entré hadden met veiligheidsbewakers naar buiten laten begeleiden en zij heeft van de Hongaarse Ambassadeur alle vragen genegeerd die zich in de zaal bevond. PERSVRIJHEID HA…Het geldt kennellijk voor iedereen, behalve voor haar zelf.
  Wat een afgang voor Nederland om zo een secreet de hemel in te prijzen en dit soort misselijke acties ongestraft te laten. Over de rest van de gebeurtennissen gedurende de laatste 3 jaar maar niet eens te hebben.In dit land wordt de persvrijheid alleen toegestaan als ze vuil over Hongarije spuiten. En dan zijn ze nog verbaasd dat hun delegatie niet wordt ontvangen.
  Ze zijn inderdaad zo dom dat ze het zelf niet kunnen bedenken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s