Nieuw

De Democraten en hun vrouwelijke aanhangsels verdedigen nu POST-natale abortus, oftewel moord op babies – Tucker Carlson interview

Hoe gekkigheid werkelijkheid wordt. Ik maak denk ik al een jaar of twintig de botte en brute en misschien niet zo grappige grap “Ze zouden hem/haar post-nataal moeten aborteren”.

Geen seconde dat ik dat serieus meen natuurlijk. Dan zou ik beter pleiten voor de doodstraf en daar ben ik geen voorstander van, omdat het uiteindelijk de staat is die daarover beslist en ik de staat voor geen meter vertrouw, en al helemaal niet met mensenlevens.

Ik ben geen rigide anti-abortus activist. Verre van. Als een christelijke vrouw in Syrië in slavernij gevoerd is en verkracht door Ahmed uit Arnhem, omdat hij uit mocht reizen van Dick Schoof terwijl hij gesponsord werd door Bert Koenders, liever geen jihadgebroed op de wereld zet dan moet de mogelijkheid er zijn om haar zwangerschap te onderbreken om maar een voorbeeld te geven.

Maar wat New-York nu ingevoerd heeft gaat aan alle kanten te ver:

Dat is moord.

De Democratische gouverneur van Virginia wil nóg verder gaan. Het kind moet vermoord kunnen worden terwijl de moeder al aan het bevallen is.

Dit is waar ze het gesprek langzaam maar zeker naartoe schuiven. Het gaat niet langer over de “mijn lichaam, mijn keuze” notie van lichamelijke autonomie voor vrouwen, nee, ze praten nu over het doden van de baby nadat de baby kan overleven buiten de moeder en zelfs tijdens en na de geboorte.

Deze Monica Klein (nee, ik ga niks zeggen over de naam, want het is niet te vinden) die door Tucker Carlson geïnterviewd wordt blijft maar als een voorgeprogrammeerde robot hameren op het ‘recht van keuze’ van de vrouw. Ze verwart het recht op keuze met het recht op moord, want daar is toch sprake van na een bepaalde tijd. Haar enige andere argument is dat mannen ‘macht over het lichaam van vrouwen uit zouden willen oefenen’.

En tot op zekere hoogte willen we dat natuurlijk ook en hebben vrouwen niets liever. En het is de normaalste zaak dat daar kinderen van komen, als dat niet zo zou zijn, zouden we al lang geleden uitgestorven zijn.

Monica weigert om al de eerste vraag van Tucker te beantwoorden, hoe vaak hij hem ook herhaalt (wat een geduld) en ze kan alleen ‘talkingpoints’ noemt Tucker het te berde brengen, standaardzinnetjes. Niet één keer kan ze zelf nadenken en daadwerkelijk reageren op een vraag. Ze draait een grammafoonplaat af. “Ja maar jullie vermoorden ook kinderen door ze aan de Zuidelijke grens van hun ouders te scheiden”. Wat aantoonbare bullshit is, maar ik nu niet wéér ga weerleggen.

Daar gaat het niet om. Het gaat er om dat het wettelijk toegestaan gaat worden om kinderen die geboren aan het zijn worden, doodgemaakt mogen worden, wettelijk. Ze heeft er 4 minuten lang geen antwoord op:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on De Democraten en hun vrouwelijke aanhangsels verdedigen nu POST-natale abortus, oftewel moord op babies – Tucker Carlson interview

 1. Links: Verval en de totale verloedering van normen en waarden.

  Like

 2. Zo waar wat die Tucker Carlson zegt: de baby heeft een eigen lichaam, eigen hart, eigen bloedsomloop, de baby kan zelfs een andere bloedgroep hebben dan de moeder en heeft ook nog eens 50 procent van de genen van de vader, dus dat histerische gekrijs van baas over mijn lichaam slaat nergens op. Dit zijn psychisch gestoorde wijven die hun eigen kind het licht in de ogen niet gunnen, bah ik ben al de hele dag van streek hiervan

  Like

 3. TwatSquasher // februari 3, 2019 om 11:06 //

  Edit Rommel: Comments die alleen maar schimpen en zonder ook maar enige staving van zijn kritiek het artikel opponeren worden door de redactie verwijderd. We hebben hier geen tijd voor trollen.

  Like

 4. templars2017 // februari 3, 2019 om 19:47 //

  Het is een heel confronterend gegeven te moeten vaststellen dat er over het leven van een baby gediscusieerd wordt met een politiek motivatie als platform.
  Het leven is heilig , als er een abortus moet gebeuren omwille van bv. medische redenen inzake de foetus of de moeder is het al erg genoeg ,er over gaan beslissen op de laatste momenten is niet te vergoeilijken ,eens een foetus levensvatbaar is, is het vernietigen ervan een moord, ,simpel!!!
  De linkse standpunten zijn een verzameling van alle soorten van a- morele waarden die de maatschappij heeft als fundering voor de maatschappij, als de waarden afgebroken worden dan gaat het pijlsnel bergaf.
  Je kan ervan denken wat je wil maar als rechtschapenheid ,eer, burgerzin moraliteit etc als belachelijk worden afgeschilderd en er wordt in plaats gekozen voor pragmatisme dan is dat het begin van het einde van de beschaving zoals wij ze hebben gekend.

  Like

 5. templars2017 // februari 3, 2019 om 19:47 //

  Manifesto pro populo

  Politieke correctheid is een illusie, een illusie met een duistere kant.
  Politieke correctheid is bedacht en gemaakt om te vernederen.
  Hoe minder realiteitsgebondenheid het overlaat hoe beter, toch volgens hen die het gebruiken in de wereld.
  Mensen worden verplicht te zwijgen en zelfs verplicht de als waarheid voorgestelde leugens te herhalen.
  Af dalen naar deze leugens is hetzelfde als ze voor waarheid aanvaarden, het is een samensmelten met het kwaad of zelfs erger, het kwaad gaan belichamen.
  Aan politieke correctheid weerstaan wordt uitgehold en op termijn vernietigd.
  Een maatschappij die draait op gemaskeerde leugens is gemakkelijk te controleren.
  Politieke correctheid is niet alleen een controle verhaal, het is ook een systeem om de waarheid te onderdrukken, het is tevens een on-afhoudend pesten en pessimistische propaganda.
  Het verbieden van tegenspraak versterkt hierdoor het machteloosheidsgevoel.
  Als je mensen leugens kan laten herhalen, geloven en zelfs absorberen dan kan je hen eender wat laten doen, je hebt dan zogenaamd een zegel gebroken, alles word mogelijk zolang het de politieke correctheid dient.
  Dan is de ziel voor een stuk vernietigd, dan is er enkel overgave, overgave aan een systeem van de collectieve identiteit, deze overgave is geforceerd en gaat direct over in de volledige onderwerping, onderwerping aan het systeem dat je geen vrije keuze meer laat.
  Dit leidt tot het verkiezen van pragmatisme boven rechtschapenheid, dit leidt tot het opgeven van de zeden om te voldoen aan de nieuwe sociale vereisten, dit alles om te kunnen sociaal overleven.
  Eens de schaamte voorbij, eens integriteit en trots niet meer bestaande zijn, eens het bewustzijn voorbij moet ieder een vertoning opvoeren om te laten zien dat het politiek correcte systeem aanvaard is, zodanig dat er sociale aanvaarding uit volgt.
  Vanaf dat punt is er slechts sprake van schapen, schapen op weg naar de slachtbank.
  Vanaf dan is er volledige onderwerping, dan is de kern geraakt en zijn er geen basis waarden meer.
  Politieke correctheid is te aanzien als psychologische en spirituele oorlogsvoering, dit in een zeer agressieve vorm.
  Het is niet alleen het doel om door gebruik van woorden mensen in het ongewisse te houden, het ultieme doel is om de mensen zijn zin voor rechtvaardigheid te vernietigen, alsook zijn gevoel van schaamte en nog belangrijker zijn wil om weerstand te bieden, om te kunnen leven met een authenticiteit, deugdzaamheid, burgerzin en een geweten.
  Eens deze menselijke barrières gebroken gaan de zeden moeiteloos verdwijnen in de afgrond.
  De maatschappijen zonder de voornoemde waarden hebben ook geen principieel doel meer.
  Een beschaving die gebouwd was op de voornoemde waarden wordt moeiteloos afgebroken.
  Waar komt deze kwaadheid vandaan?
  Politieke correctheid werd geïntroduceerd in het begin van de twintigste eeuw, het was een wijze van controle die zijn oorsprong vind in het communisme.
  Het is nooit volledig weg geweest, en is aan een tweede leven begonnen als instrument van controle in de tweede helft van de twintigste eeuw, deze maal niet door communisten maar door kapitalisten, een perfect wapen voor wereldwijde overheersing.
  Het systeem op zich is bruikbaar door eender welke groep die de totale controle en macht voor ogen heeft.
  Het is aanpasbaar aan allerhande parameters die eigen zijn aan de tijd waarin het systeem wordt gebruikt.
  Zo wordt gesteld dat seks en seksueel afwijkend gedrag ideaal zijn om als sloophamer te dienen om de christelijke waarden en het christelijke geloof af te breken.
  Deze waarden waren eeuwenoud en tevens de fundering van vele landen, ondertussen zijn de sloophamers van de politieke correctheid nog altijd bezig met het vernietigen van alles wat als waarde aanvaard was te vernietigen.
  Deze waanzinnige vernietiging wordt opgelegd én manu militari verdedigd door het politieke correcte establishment, als progressieve vooruitgang!
  De westerse cultuur moet ondermijnd en vernietigd worden voor hij kan vervangen worden door de anti-waarden van de politieke correctheid.
  Politieke correctheid is niet alleen een systeem om iets te instaleren, het is ook een gedragscode op zich, een code waar iedereen volgens zeer rigide regels onderworpen moet leven, van in de wieg tot aan het graf…….
  Het is een totalitair systeem dat een onderscheid maakt tussen meesters en slaven, slaven die de illusie krijgen vrij te zijn maar in feite streng bewaakte gevangenen zijn.
  Het belangrijkste wapen is kritische theorie waarbij constante kritiek en ridiculisatie gebruikt worden om de oude manier van denken te vernietigen!
  Zij willen een cultuur van pessimisme, van een wereld verlaten van god.
  Pessimisme en verdraaiing, met toevoeging van seksuele ontaarding om christelijke waarden te ondergraven als ook de traditionele moraliteit.
  De opkomende eis op erkenning van homo’s, feministen, en sedert kort de seksueel verwarden wordt gezien als een welkome kans om een coalitie te vormen met militante minderheden waaronder raciale en religieuze, als doel hebbende de oude orde omver te werpen en te vervangen door de linkse anti- waarde agenda!
  Deze culturele oorlog tegen de traditionele samenlevingen is een veel gevaarlijker wapen dan economische onstabiliteit.
  Het is echter wel een versterkende factor voor economische onstabiliteit.
  De anti-waarden hebben nu een grote richtinggevende impuls op politiek, educatief, en media vlak in de westerse wereld.
  Als resultaat is politieke correctheid gestegen van immorele
  gevolgen!
  WAT REST DAN NOG? opstandigheid naar de nieuwe moraliteit opgelegd met een steeds toenemende totalitaire hardheid door de regerende elite en hun uitvoerende machten.
  Hierdoor kunnen ze het absurde en afschuwwekkende als het nieuwe normaal en verlangbare naar voor brengen.
  Tevens wordt verwacht en geëist dat iedereen vrede neemt met hun leugens en absurditeiten.
  Dit is extreem gevaarlijk, als men geen weestand meer durft te bieden aan de flagrante leugens uit vrees voor de vergelding op sociaal en moreel vlak.
  Eens een dergelijk niveau bereikt zullen allen meegaan in eender wat en gedwee alle dagen een masker opzetten om de omringende wereld een perfect volgzaam beeld van zichzelf te schetsen.
  Zelfs bij de meest afstotelijke gebeurtenissen zullen ze gedwee deze tolereren en aanvaarden .
  Ze worden steeds gedwongen om de waarden die ze eens hadden, af te zweren om iets te aanvaarden waarvan ze weten dat het “ het pure kwaad” behelst.
  Als we politieke correctheid op deze manier verstaan, weten we dat politieke correctheid een aanval is op de waarheid, maar tevens de frontlijn van menselijke vrijheid.
  Politieke correctheid maakt de weg vrij voor de legers van de horror door waanzin te laten gelden als geloofwaardigheid!

  Geestelijk overwonnen volkeren komen niet in opstand tegen de hen opgelegde tirannie, de geest en het vrije denken zijn vervangen door het verplicht te volgen indoctrinatie programma.
  Eens de leugens aanvaard zijn als waarheid rest enkel nog het gedwee volgen ……
  Als op tv een 11 jarige jongen wordt op het podium getoond als een drag queen gekleed als een goedkope hoer dan geven ze een applaus……
  De massa glimlacht als kleine jongens, half naakt, worden getoond als pedo seks objecten, meegevoerd op een praalwagen in een gay parade….
  Er wordt niets ondernomen …….als jongens uiten dat ze evengoed een “maandelijkse periode” kunnen hebben, omdat die verkeerde gedachten hen ingeprent worden door de verantwoordelijken die moeten instaan voor hun onderwijs….
  Er wordt niets gedaan…. als kinderen van 9 jaar opeens van geslacht willen veranderen, enkel en alleen maar omdat het in hun hoofd zo is geprogrammeerd dat ze er het recht toe hebben te zijn van geslacht wat ze willen……
  Vraag je eens af wie is hier verantwoordelijk en waarom is er geen weerstand tegen?
  Als de politiek en de media beweren dat het importeren van massa’s mensen uit derde wereld landen zal bijdragen tot sociale en morele vooruitgang wordt niets, of bijna niets ondernomen, waarom niet?
  Iedereen blijft stil als blanken worden aangevallen omdat dit zogezegd een vorm van vergelding is voor de vroegere uitbuiting door blanken……of er is nog niet genoeg tijd geweest om de integratie te vervolledigen….
  Beide redenen zijn drogredenen, maar worden stilzwijgend aanvaard omdat het politiek correct is dit te aanvaarden.
  Als een moedige ziel zich toch verweerd gaat de massa zonder schaamte meehelpen om zijn ongelijk te bewijzen en hem te demoniseren….zij hopen stilzwijgend op veiligheid binnen het hen opgelegde systeem, dit zal echter een illusie blijken te zijn.

  Er is geen tijd meer om te treuzelen ,erken het systeem dat is gebruikt om je leven in een doos te stoppen ,het wordt een leven als een dogma in een dogma ,waar geen onderuitkomen aan is , toegeven aan dit politiek correct systeem is jezelf overgeven ,overgeven is verliezen,

  Doe het goede ,vrees niemand

  Like

 6. Bedankt Templars voor je woorden, de mensen staan hier niet in de rij.
  Ik heb nog een vraag aan de redactie over het plaatje met ongeboren kind met spuit in het hoofdje. Van de baby s ligt 98 procent de laatste weken met het hoofd ingedaald, naar beneden.
  Hoe komen jullie aan dit plaatje?

  Like

 7. @Merel // februari 4, 2019 om 00:40 /

  Twitter zoals je ziet.

  Ik denk dat het niet de bedoeling was een waarheidsgetrouwe weergave te geven, maar dat het bedoeld was om die spuit te benadrukken.

  Ik kon het niet meer vinden, maar niet alle baby’s zijn gelijk dood, en krijgen dan de volgende dag nog een spuit.

  Het is dus nog erger.

  Like

 8. Het is erger dan erg, ik ga een koppie thee drinken zoals TwatSquasher
  zei, hij wou me in bescherming nemen tegen deze ellende, waar je niet veel aan kan doen,
  Behalve je kritiek uiten, walgelijk is het

  Liked by 1 persoon

 9. Ik pak een biertje, en ga nog iets over Frankrijk tikken 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s