Nieuw

Brutal Attacks on White South African Farmers Soared in 2018 – Report

This year may already see the South African government using the country’s constitutional changes to seize land from white farmers and refuse to pay them compensation. The reform is being pushed by President Cyril Ramaphosa and the governing party amid reports of brutal attacks on farmers.

Attacks on white South African farmers skyrocketed by 25 percent in 2018, with assailants using electric drills, blowtorches and bleach against some victims, according to a report released by the Afriforum group, which champions the rights of the country’s Afrikaner minority.

Afriforum spokesman Ernst Roets pointed to a “racial element” in the attacks, saying that the number of murders had ebbed to 54 from 72 in 2017, in a sign that the white farmers had tried to fend off their attackers.

Sputnik >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s